Трима с К-19 починаха в община Дупница през изминалото денонощие, 32 са новите случаи в Кюстенилско

10 септември 2021 16:44   1 коментар   5212 прочита


Положителните случаи с Ковид-19 в област Кюстендил през изминалото денонощие са 32. По общини новозаразените лица са: Дупница – 17, Кюстендил – 12, в Бобов дол, Рила и Сапарева баня има само по 1 нов случай, съобщават от Областния оперативен щаб. 

В Ковид отделението на болницата в град Кюстендил има хоспитализирани 31 души. Половината от настанените за лечение са на кислород, има и трима пациенти на интензивно лечение.

Към този час в Ковид отделението на Общинската болница в Дупница има настанени за лечение 14 души. Четирима от тях са на кислород и в средно тежко състояние. 

В Ковид отделението на МБАЛ "Св. Иван Рилски 2003", град Дупница са настанени за лечение 18 души. Седем от пациентите са на кислород.

През изминалото денонощие има починали трима души от община Дупница: 52-годишен мъж, без придружаващи заболявания; мъж на 86 г. и жена на 77 г. – и двамата с тежки придружаващи заболявания. Областният оперативен щаб поднася искрени съболезнования на семействата и близките на починалите.

 

   


Още за: ковид   нови случаи   община   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
11 Септември 2021 07:36 | дупница
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Направете си труда да разберете дали случайно 52 годишния мъж без придружаващи заболявания случайно се е ваксинирал малко преди това. За мъжа и жената на 86 и 77 години на всички е ясно, че са си заминали от други заболявания.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар