Новините на югозападна България
© Сн.: iStock.comЯжте повече банани и авокадо, ето защо  
   РегистрацияЗабравена парола

Съветникът от БСП - Петрич Д. Капитанов с горещи въпроси на сесията: "Кога транспортните фирми ще започнат да изпълняват курсовете, за които са спечелили поръчката?"


7 ноември 2018 12:48  12 коментара   11729 прочитаИзключително важни за жителите на общината въпроси отправи от трибуната на Общинския съвет, съветникът от БСП Димитър Капитанов. Въпроси, касаещи цялата Община, особено жителите на отдалечените села от града, където рядко има автобуси.

Единият от въпросите, поставени от Капитанов към екипа на кмета Д. Бръчков бе кога ще бъде извършена пълна проверка на третокласна и четвъртокласна пътна мрежа на територията на община Петрич?

Ако е извършена такава, кога ще стане видна актуализацията на знаците и маркировката?

Следващият въпрос бе кога транспортните фирми, изпълняващи автобусни линии във всички направления на Общината ще започнат да извършват услугата като спазват всички клаузи, разписани в договорите им?

По информация на съветника Димитър Капитанов фирма „ЧОНА“, изпълняваща линия Петрич-София и обратно, от доста време е увеличила цената на услугата, без да има право по договор.

Капитанов посочи още, че има транспортни линии на фирма "Чона" и "Барут" като Петрич-Долене, Петрич-Яково, Петрич-Гега, които дори и не се изпълняват, а фирмите са спечелили поръчката и получават субсидиране за извършването на транспортната схема.

Ани Георгиева

Още за: жители  съветник  Д. Капитанов Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


12 коментара

7 ноември 2018 13:25 | 123
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

ГОСПОДИН КАПИТАНОВ, много добре сте застанали на тази трибуна, транспортната схема се изпълнява доколкото може, не може Петрич -гега пътя е дупка до дупка, първо направи един преход до гега пък после говори, ПО ТВОЕ ВРЕМЕ НЕ НАПРАВИ НИЩО А СЕГА СЕ ИЗКАЗВАШ НА ТРИБУНАТА ДА ТЕ ВИДЯТ ЧЕ СИ ЖИВ, ОПРАВИ СИ БСП че никой не те иска КАПИТАНОВЪЪЪЪЪ


7 ноември 2018 13:36 | селянин
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

тоз гоподин, ние овците не върват на пътя долене кладенци, пак камоли превозни средста. пътя до долене е козещки пътеки, този минавал лие по този път, само ловджиите минават, мите първо провери тези пътища тагава говори всеки може да говори за инат. този е безработен да си ги вози да взима всичко, ще е първи богат от високо планинските линии.


7 ноември 2018 13:45 | студент
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

БРАВО, ПАК ПРАВИ РЕКЛАМА, НА НАЙ ХУБАВАТА ФИРМА ЧОНА, най хубави, най чистите, евро 4, евро 5, само зависта може да чете на тоя глупак, браво чона не се обръщайте назад, само напред, никой не може да вие конкорент в траспорта, отук до СОФИЯ,


7 ноември 2018 13:54 | 11
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

КАПИТАНОВ, ТИ СИГУРНО СЕ ВОЗИШ С КРАДЕНО ГОРИВО, И НЕ МИНАВАШ ПОКРАЙ БЕЗИНОСТАНЦИИ, НА КЪДЕ ВЪРВЯТ ГОРИВАТА, срам немаш да говориш


7 ноември 2018 14:06 | sali
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

тоя тоя нищо не направи за коларово го закопа сега се занима с други глупости, ТОВА НА К... МУ ГО написал некой, той е прос като папуда. града няма автогара, хората мръзнем на бела стил в студ, дъжд сняг,


7 ноември 2018 14:27 | А
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Чавдар му е написал всичко това на лист на Капитанов и тои го чел това иначе от каде на тоя толко акъл да запомни толкова много неща


7 ноември 2018 17:48 | jld.d.d
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Абе, то от Коларово всичките съветници са един дол дренки. Тоя плужек, оня Трайко гюптино и Къдри на чомбе ибрикчията. Тримата ГЛУПАЦИ, ПАЗИ БОЖЕ ТИЯ ДА ТЕ УПРАВЛЯВАТ.


7 ноември 2018 17:55 | старогражданин
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

В случая Капитанов е прав. Сключените договори се изпълняват. Посочените села се оставят без връзка с града . Пътищата с дупки са били същите и в момента на сключване на договора. Идеални условия за грандиозен скандал.


7 ноември 2018 19:59 | ГЕОРГИ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

СЕЛСКИ МИ ТЕРАКАТИНО ХОДИЛ СИ ДО НЯКОЛКО СЕЛА С ОБЕЩАНИЕ АКО ГЛАСУВАТ ЗА БСП КИ НИ НАПРАВИШ МАГИСТРАЛИ ДО СЕЛАТА. НО СЕЛЯНИТЕ КАЗВАТ ТОЯ ТЪП СЕЛЯК ДАЛИ МИСЛИ ЧЕ МУ ВЯРВАМЕ. СЕЛСКИ МИ ТЪПАКО ДОВЕДИ ЕБДИН СЕЛСКИ ДА КАЖЕ В КОЕ СЕЛО НЕ ОТИВА ПРЕВОЗ. АМА И НА ТЕБЕ ДНИТЕ В БСП СА ПРЕБРОЕНИ.


7 ноември 2018 20:15 | иван
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Гергана, сама си пише коментарите отдолу на статияата


8 ноември 2018 00:06 | do jld.d.d
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Май Капитанов е оправил женати за да си толкова озлобен, а мишленце?? Тук си избиваш комплексите, зад символи и инициали


8 ноември 2018 13:21 | Петрич-Калифорния
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Евала Мите, ценен кадър си . Ставаш за кмет на Гега, Робово или Чурилово ..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.