Новините на югозападна България
Бившият на Гала се къпе в милиони, а водещата издържа Стефан  
   РегистрацияЗабравена парола

"Стрелба" от упор срещу фалшивия политически инструментариум за правене на пиар! Кметът на Благоевград Ат. Камбитов вкара в съда ОБС съветника К. Ханджийски, с иск за 1 лев!


5 декември 2018 13:26  28 коментара   17745 прочитаПолитикът разпространява публично неверни твърдения за изграждането на депото и извозването на боклука, с което уронва имиджа на общината и подлага на съмнения работата на администрацията, управлявана от Камбитов


Атанас Камбитов, в качеството му на кмет на община Благоевград заведе дело срещу лидера на ДСБ и общински съветник Калоян Ханджийски. Исковата молба е внесена в съда преди няколко дни, а размерът на иска е 1 лев. Поводът за реакцията на общинския кмет са неверни твърдения, казани пред журналисти от Калоян Ханджийски на сесията на 27 юли. Тогава Ханджийски заяви: До нас достигнаха сигнали, че се извършват закононарушения от страна на кмета Камбитов, че боклука не се извозва, а се зарива и, че са налице криминални действия от общинския кмет..

Казаното от Ханджийски не отговаря на истината, използваният политически инструментариум уронва имиджа и доброто име на общината, ръководена от Атанас Камбитов. Създава се внушение за незаконосъобразани действия от страна на градоначалника, което лично се засяга доброто му име и се внушава страх и недоверие по отношение на действията му, като управник на общината, се казва в исковата молба.

Припомняме, че изявлението си Ханждийски направи по време на лятна сесия на общината, твърдейки пред медиите, че сигналът достигнал до него ще бъде внесен в прокуратурата, но не показа нужните доказателства, за хвърлените обвинения. Ханджийски твърдеше, че има нарушения в проекта за изграждане на сметището и, че кметът извършва криминални, незаконосъобразни действия.

Засилва се политическото говорене в местния общински съвет. Политици от така нареченото опозиционно ядро в местния общински съвет атакуват управата на всяка сесия с подобни недоказуеми твърдения. Крайно време е да се сложи край на подобни политически инсинуации и лъжи и да се прави пиар на нечии чужд гръб. Предизборното време още е далеч, а някои от местните политически активисти вече се вихрят безобразно, докато общинска администрация работи доказано успешно, коментират от община Благоевград. Делото все още не е насрочено.

П. Иванов

Още за: Ат. Камбитов  лидер  сигнали  страна  К. Ханджийски Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


28 коментара

5 декември 2018 13:38 | Паола
Оценка:
-9
 (
41
 гласа)

Ханджийски, Калояне,
не разбра ли? Няма как да стане,
кмет ще бъдеш, ама във мечтите,
ако не вярваш, ходи и другите попитай.

За тая работа, не трябва да си бояджия,
акъл си трябва и тапия.
Я, по-добре седни си, поплачи си,
ако това не ти помогне, на село ти иди си!


5 декември 2018 14:41 | Nlg
Оценка:
2
 (
26
 гласа)

Калоянчо, абе продавай си водата и си трай, че на другите избори и съветник нЕма да си вече. Мътят ти главата комунистите ама ще се и хапеш...


5 декември 2018 14:44 | Гражданин
Оценка:
-5
 (
39
 гласа)

Браво кмете! Така трябва. Да си знаят, че носят отговорност. А не в петък пред медиите да се прави цирк.


5 декември 2018 14:45 | Пепино
Оценка:
16
 (
44
 гласа)

Кмета вече бе осъден от господарите скоро и народен съд ще съди крадливата шайка герб.


5 декември 2018 14:47 | Роач
Оценка:
-10
 (
40
 гласа)

Поздравление за г-н Камбитов


5 декември 2018 14:57 | Паола
Оценка:
-18
 (
40
 гласа)

Камбитов трън ви е в очите,
А властта остава във мечтите,
Я, по-добре се примирете,
Раните си оближете!
Камбитов си е кмет мечта,
Кмет на всички времена.
Вие пак сте шеста глуха,
На кой не му изнася да го ….5 декември 2018 15:07 | в изгнание
Оценка:
29
 (
43
 гласа)

Града отдавна е оставен на произвола на съдбата. Освен „усвояване“, власт имащите от нищо друго не се интересуват. То и каруците “спряха“ и паркинги на всяка крачка, смет плочки а те са счупени три седмици след полагането им…. Ще има и видео наблюдение, ама друг път! Сметището се прави вече втори мандат … !
"Най-голямото наказание за бедността е некадърността“. Когато хората имат къса памет, когато нямат достатъчни познания по гражданско образование, когато са готови да прецакат другия, за да спечелят, когато са готови да лижат и мажат, за да се намърдат на топло местенце, когато думите са изпразнени от съдържание, когато думата "морал" е загубила значението си и пр., нищо добро не чака такъв народ. Жалко, но е истина и простащината е повсеместна, но най-вече в Общината.


5 декември 2018 15:12 | Паола
Оценка:
-17
 (
33
 гласа)

Камбитов пак в десетката удари,
опозиционерите усещат успехите му кат* шамари,
от злоба и безсилие преливат,
върхът им е целта - на дъното отиват.

Той гради, а те помия хвърлят,
Не се щади, а те с лъжи и клюки само мърлят,
Няма как да го настигнат,
Нивото му те никога не ще да стигнат…5 декември 2018 15:13 | Краси
Оценка:
-10
 (
36
 гласа)

Града просперира. Да прави се две години сметището, защото е проблем трупан с години и добре, че дойде Камбитов да оправи нещата. Недейте да пишете глупости.


5 декември 2018 15:17 | в изгнание
Оценка:
26
 (
28
 гласа)

Някой работил ли е във фирма в която ходи на работа когато си иска, сам си вдига заплатата, ползва специални привилегии и най важното, не носи отговорност за несвършена или зле изпълнена работа, а от друга страна единственото което правят хората които са го назначили, неговите работодателите е да се оплакват по форумите. Всеки знае къде се работи така. По принцип няма лошо, нека имат привилегии и високи заплати, но един отговорен човек с морал и принципи не би се задържал на такава работа. Там е идеално за хора без морал, лениви, безпринципни тунеядци. Така че какво да очакваме от такива кадри. Резултатът е налице.


5 декември 2018 15:27 | Мими
Оценка:
-19
 (
35
 гласа)

Браво на кмета.


5 декември 2018 15:40 | Милчо Папазов
Оценка:
-16
 (
32
 гласа)

Из битието на д-р Камбитов: "Аз съм много гъвкав, като тръстика, която може да се огъне от поривите на вятъра, не съм дъб, който може да бъде скършен на две от първата буря! " Не се опитвайте уважаеми водоноски, зеленясали, недочесани и вдървени и т. н. Камбитов е кмет №1 и ще бъде!


5 декември 2018 15:50 | Минчо
Оценка:
10
 (
28
 гласа)

Скалата на глупостта, глупав, по глупав, най глупав, герберски трол


5 декември 2018 16:46 |
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

Леле пак ли този Хаджийски. На тоя не му ли писна. тоя има сериозни проблеми. Само бръщолеви лъжи и фантасмагории. Кой ли го взима някой насериозно? Ужас


6 декември 2018 12:51 | До Паола
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

На всички стана ясно, че си просто един чиновник в общината. По-далече няма да стигнеш, защото със гъ. олизачите винаги става така. Спокойно, вече никой не вярва на осъденият Бандитов и това ще се види на изборите. Айде ходи си вземи кафе от партера на общината и си почивай


6 декември 2018 13:07 | до общинарче
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Този тип, наречен кмет, ще го призная за такъв, когато набере смелост да застане срещу хората, които искат да му зададат въпроси свързани с неговата заплата и тези на кликата, която си е назначил да върши престъпления.; да обясни откъде има толкова пари, че да строи къщи по София; как плаща издръжките на децата си от двете жени, морално ли е да съжителства със зам. кмета Шопова, защо лъже в ефир че работещите в общината са само 129, а не казва за извънщатните калинки; защо назначи на работа за пореден път без конкурс щерката на гл. секретар на общината Панка Олева; що за наглост е да иска отново да бъде избран за кмет след като не изпълни обещанията си от предния мандат; защо не приема редови граждани, а се налага същите да плащат на кучката, за да им уреди среща с кмета и т. н., т. н.


6 декември 2018 16:06 | Бобис
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Ако трябва да се явите на конкурс в общината и си потъсите правата след това ще разберете колко нагли хора е назначил Камбитов. И некадърни и как се топат и как дискриминират на тема възраст, външен вид от буквално грозна и възрастна жена. А това, че има цели дирекции без да се обявяват работните места едно на ръка. Е аман да живеят без да работят, четат и без да се развиват . Една жена назначена от кмета сподели, че ходи на работа за да има социални контакти. Е тва си е корупция кмете. Без образование, накакъв опит и т. н. По темата за боклука нямам мнение. Колко лесно се изказват повечето хора без да са компетентни. Ако Калоян няма доказателства прав е кметът, че го съди.


6 декември 2018 23:00 | Гошо бататА
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Искам за ГЕРБ на гилотина да им режет главите писна ми да им гледам сеира на тези турски пумаци от 98 година само Соц.


7 декември 2018 08:45 | каспаров
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Камбитов отново удари в десетката и хората го виждат. Поне тези които искат, другите са ясни те само си плюят, Дончовци, момче и, кани мани и други.


7 декември 2018 08:45 | Джумая
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Ако Благоевград не беше пълен със селяни, които да ги избират тези двамата щяха да пасът говедата на село.


7 декември 2018 08:46 | колега
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Кмета е N1 и ще продължава да бъде напукна враговете. Още един мандат и всичко ще бъде точно.


7 декември 2018 08:47 | българи юнаци
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Ремонти, саниране, нови площадки и още куп други неща=Камбитов


7 декември 2018 12:13 | старогражданин
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Камбитов да съди Мариета Димитрова, а не безопасната игла Колоянчо.


7 декември 2018 12:15 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Не всичко е пари, приятели...


7 декември 2018 14:36 | избирател
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Камбитов няма да съди подобни утрепки, щото те са жалки. Просто трябва да си върши работата и те сами ще си произнесат присъдата.


7 декември 2018 15:17 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Не всичко е пари, приятели...


7 декември 2018 16:52 | избирател
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Оди се шлякай бе старогражданин от церово, малоумник стига си драскал без да имаш два грама мозък.


8 декември 2018 15:58 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Днес се разходих по новите плочки в Благоевград. Обектът не е завършен за мен. Незапълнени фуги по краищата, а тези, които бяха правени през август вече са отмити на места. Увеличена е общата захабеност на граничещата с обекта територия. Джопано е с техниката без пощада. Независимо от това ремонтът на центъра на Благоевград е за мен най-качествено изпълнен в целия Югозапад. При управлението на Герб. Видял съм и по-добри изпълнения, но по друго време. То и хората бяха други. Сега украсяват света...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.