Столичани в повече в Благоевград! Наеха софийска фирма за профилактика на животните в зоопарка

19 септември 2020 06:02   5 коментара   8246 прочита


Екип от столична  ветеринарна клиника  д-р Илия Райчев и д-р Теодора Велкова  проведоха сезонна профилактична програма на животните в Зоопарк Благоевград Профилактичната програма включва ваксинация против бяс, взимане на копрологични проби, както и профилактичен преглед на всяко едно от животните. 

Присъствието на столичани, които да извършват рутинната профилактика  в благоевградския зоопарк възмути местните ветеринари., които задават въпроса : Нали благоевградкият кмет Р. Томов обеща, че ще работи приоритетно с благоевградки фирми, нима тук няма местни фирми, които да извършт ваксинация, да вземат проби и свършат онова, което са направили от софийската клиника?. Това е поредната чужда фирма, ангажирана с местни дела. 

Припомняме, че и фестивалите в областния център се правят от софийска фирма. Защо кметът не спазва обещанията си, все пак приближава времето, в което трябва отново да обещава. Избори идват, а електоратът веднъж се лъже 

П. Попов 

,

,

5 коментара
19 Септември 2020 09:24 | Делян
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

СКОЧУБРО ДОЛНА! МЯСТОТО ТИ Е У КЛЕТКАТА ЗА ПРИМАТИТЕ! СИЛИКОНОВ ПРИМАТ СИ ТИ!


19 Септември 2020 09:51 | констатация
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ами чужда фирма, като тук няма такава или е на ниско ниво


19 Септември 2020 11:25 | Сашо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Всичко си има тук, ама трябва да се лапа, нали и Злата е на заплата


19 Септември 2020 13:29 | пффф
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Естествено, че ще наемат професионални и висококвалифицирани ветеринари да се грижат за животните. Браво. А вие, смешна манипулативна медийка, от 9 кладенеци вода наливате да изкарате Томов виновен за всичко в тоя град. Нищо, че града затъна под калта по времето на вашия гуру.


19 Септември 2020 20:07 | !!!
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Тия от Туристическия център съвсем хванаха влака с коментарите. За сведение, в Благоевград има добри ветеринарни лекари, ама нали “гуруто” ви има предизброрни ангажименти...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар