Новините на югозападна България
Бившият на Гала се къпе в милиони, а водещата издържа Стефан  
   РегистрацияЗабравена парола

Срещу почти 1 млн. лв.! Благоевградската "Динатстрой" на Урдев и Миладенов, заедно с фирма от Хасково ще строят клетка 4 на депото в Петрич


16 юни 2018 11:46  3 коментара   13839 прочитаЕдна единствена оферта бе получена в Общинска администрация по обявената от общината обществена поръчка за изграждане на клетка 4 на "Регионално депо за неопасни и инертни отпадъци на Община Петрич". Това е Обединение "ДМ СТРОЙ" с посочен адрес на управление гр. Хасково. Участници в обединението са хасковската фирма "МИК-СТРОЙ-51" ЕООД с управител Митко Костов и благоевградската фирма "ДИНАТСТРОЙ" с управители Димитър Урдев и Васил Миладинов.

Тричленната комисия назначена от кмета Димитър Бръчков класира обединението на двете фирми със 100 точки като предложената цена от участника възлиза на сумата 955 055лв. без ДДС, или 1 146 066лв. с ДДС.

Регионално депо за неопасни и инертни отпадъци на община Петрич е разположено в местността “Тумбите”, землище на гр. Петрич. Площадката е разположена извън регулацията на гр. Петрич, източно от населеното място на около 6 км. и на около 700 м. южно от ІІІ-то класен път Петрич – КПП Кулата. Площта на цялото депо е 106 дка., като до сега функционират трите клетки на депата. Обединението ще трябва да построй клетка 4.

Ани Георгиева

Още за: фирма  поръчка  клетка Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


3 коментара

16 юни 2018 14:41 | 123
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

била само една оферта, в Петрич строители няма ли, имаше някакви съюзи, обединения, Сащо Дългия, Заечки, Лисичков, Вълков и други смешници, ама дойдоха други още по-големи смешници Васко Тъпото, Мите Урадев от Гоцеделчевско и от Хасково човека на Делян ама Добрев, Бръчкооов крушата не пада по-далече от дървото


18 юни 2018 22:13 | хитрец
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

айде ке ви тъпаците - работата е ясна - Заеко ке го прай!
Он рипа против пречиствателната при Вельо - я са пийте кална вода!
Дайте си му сметището - ОН КЕ ВИ ОПРАВИ!
ТОЙ ИМА ОПИТ! ЗНАЕ КАК СЕ ЗЕМАТ ОБЩИНСКИ ПАРИ!


18 юни 2018 22:14 | петричанец
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Верно е!
Преди зема 7 000 000, сега са само 1 000 000!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.