Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище  
   –егистрац舫абравена парола

—рещу почти 1 млн. лв.! Ѕлагоевградската "ƒинатстрой" на ”рдев и ћиладенов, заедно с фирма от ’асково ще стро€т клетка 4 на депото в ѕетрич


16 юни 2018 11:46  3 коментара   12719 прочита≈дна единствена оферта бе получена в ќбщинска администраци€ по об€вената от общината обществена поръчка за изграждане на клетка 4 на "–егионално депо за неопасни и инертни отпадъци на ќбщина ѕетрич". “ова е ќбединение "ƒћ —“–ќ…" с посочен адрес на управление гр. ’асково. ”частници в обединението са хасковската фирма "ћ» -—“–ќ…-51" ≈ќќƒ с управител ћитко  остов и благоевградската фирма "ƒ»Ќј“—“–ќ…" с управители ƒимитър ”рдев и ¬асил ћиладинов.

“ричленната комиси€ назначена от кмета ƒимитър Ѕръчков класира обединението на двете фирми със 100 точки като предложената цена от участника възлиза на сумата 955 055лв. без ƒƒ—, или 1 146 066лв. с ƒƒ—.

–егионално депо за неопасни и инертни отпадъци на община ѕетрич е разположено в местността ““умбите”, землище на гр. ѕетрич. ѕлощадката е разположена извън регулаци€та на гр. ѕетрич, източно от населеното м€сто на около 6 км. и на около 700 м. южно от ≤≤≤-то класен път ѕетрич –  ѕѕ  улата. ѕлощта на ц€лото депо е 106 дка., като до сега функционират трите клетки на депата. ќбединението ще тр€бва да построй клетка 4.

јни √еоргиева

ќще за: фирма  поръчка  клетка ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

16 юни 2018 14:41 | 123
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

била само една оферта, в ѕетрич строители н€ма ли, имаше н€какви съюзи, обединени€, —ащо ƒълги€, «аечки, Ћисичков, ¬ълков и други смешници, ама дойдоха други още по-големи смешници ¬аско “ъпото, ћите ”радев от √оцеделчевско и от ’асково човека на ƒел€н ама ƒобрев, Ѕръчкооов крушата не пада по-далече от дървото


18 юни 2018 22:13 | хитрец
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

айде ке ви тъпаците - работата е €сна - «аеко ке го прай!
ќн рипа против пречиствателната при ¬ельо - € са пийте кална вода!
ƒайте си му сметището - ќЌ  ≈ ¬» ќѕ–ј¬»!
“ќ… »ћј ќѕ»“! «Ќј≈  ј  —≈ «≈ћј“ ќЅў»Ќ— » ѕј–»!


18 юни 2018 22:14 | петричанец
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

¬ерно е!
ѕреди зема 7 000 000, сега са само 1 000 000!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.