Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо  
   –егистрац舫абравена парола

—рам! Ѕронзов медалист ще запомни Ѕлагоевград! √ол€ма бел€ на главата на боксьора, –. —услеков, в заведение покрай реката


17 юни 2018 14:17  4 коментара   28476 прочита»зключително непри€тно приключи ƒържавното първенство и турнира за  упа Ѕългари€ по бокс за юноши до 16 години в Ѕлагоевград за треньора на клуб "ѕобеда -„ерноморец Ѕургас –адослав —услеков.

Ѕронзови€т медалист от две световни първенства получи удар под кръста, като по време на вечер€ в местно заведение,покрай реката, бе ограбен. Ћовките крадци са задигнали чантичката му, в ко€то са се намирали мобилни€ телефон, портфейл с 900 лева, лични документи и ключ за автомобил. ”частникът на ќлимпийските игри в јтланта е подал жалба в –ѕ” Ѕлагоевград, заедно със сво€ колега …ордан ћитев от клуб —торм —офи€, който също е бил завлечен от крадците с пари и документи. «аради кражбата, —услеков е тр€бвало да изчака в областни€ център при€тел от Ѕургас, който да го прибере в родни€ град.

—ъс —услеков е свързан и най - големи€т скандал в бокса през последните н€колко години. ¬ кра€ на 2016 година на —ветовното за младежи в –уси€, —услеков, тогава треньор на националите и негови€ се напили вечерта и на следващи€ ден пропуснали да заведат състезателите на кантара. ќрганизаторите н€мали много други възможности, освен да изключат представителите ни от надпреварата и българите се прибраха, посрамени в родината.

ѕо-късно Ѕ‘ по бокс уволни —услеков и колегата му. »наче първенството, което бе открито от кмета јтанас  амбитов приключи с четири медала за боксов клуб ѕирин Ѕлагоевград. —ъс сребро в кат. до 44 кг. е √еорги √еоргиев, а с бронзови са ƒинко ƒинков при най- тежките в кат. + 80, в кат. до 57 кг. …оан “рендафилов и …ордан ƒинков в кат. до 42 кг.

ћарти »лиев

ќще за: обир  завдение  благоевград  боксьор  радослав суслеков ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

17 юни 2018 16:27 | &&
ќценка:
17
 (
21
 гласа)

¬ кое от прехвалените заведени€ покрай реката е станало това. Ўери, ƒивата и –ай... ќсвен стари салати и замразени кюфтета, какво друго ви предложиха!?


17 юни 2018 19:36 | “ами
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

¬ерде е ...поне нас там ни ограбиха..


18 юни 2018 09:28 | обирджиите са
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

край дивата върлуват мите и йордана чобанови. ловки обирджии, ама се прават на невинни.


18 юни 2018 09:37 | »мал-вземали му
ќценка:
-2
 (
4
 гласа)

∆урналистите! Ќе плачете на чужд гроб. Ѕронзов медал от световно=80% от 3 минимални заплати (560лв) пожизнена пенси€, =1344лв „е изкара до 07. 07. 2018. ƒј… Ѕќ∆≈ ¬—≈ » ћ”!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.