Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...  
   –егистрац舫абравена парола

—пешен ремонт в ƒупница! ѕаднали след дъждовете стълбища се възстанов€ват


18 юни 2018 12:57   3962 прочита“ехника на ќбщина ƒупница и ¬и  продължиха разчистване от тази сутрин на стълбищата в района на ул. "–одопи". ”частъкът е с подменен водопровод като след обилните дъждове направи стълбищата труднопроходими. «а ул. "–одопи" има обществена поръчка по избор на изпълнител за ц€лостното й възстанов€ване с преасфалтиране и изграждане на тротоари с прогнозна стойност 131 071, 62 лв, като следващата седмица ще бъдат отворени ценовите оферти на кандидатите. ”споредно с ремонта ще започне и ц€лостното изграждане на стълбищни€ подход.

”лица "√еорги »кономов" (бивша "Ѕригадирска") ще бъде затворена през цели€ ден днес, заради дейностите по разчистване на стълбищата от ул "–одопи" и запълването на дупките с инертни материали, за да бъде проходима.

—лужители от "—троителни€ отдел" на ќбщина ƒупница възстанов€ват част от извадените паважни елементи по стълбите към "√радска градина". –айонът около жп и автогарата в ƒупница е вече напълно почистен от наноси, тлак и камъни.

ќще за: техника  ремонт  ƒупница ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.