Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)  
   –егистрац舫абравена парола

—офи€ посрещна хил€ди от ѕиринско!  метът на Ѕанско разв€ българското знаме на мащабно шествие под надслов Д»скаме да караме ски в Ѕългари€У


12 януари 2018 09:12  8 коментара   3626 прочита√. »кономов с пламенна реч в защита на правителството, Ѕългари€ и интересите на спорта и туризма!


’ил€ди привърженици на зимните спортове се стекоха в центъра на —офи€, за да покажат сво€та позици€ в подкрепа на правителственото решение за пром€на на ѕлана на управление на Ќѕ „ѕирин“. Ўествието стартира от ъгъла на "¬итошка" и "ѕатриарха"-а и премина в дълга колона по бул. „ƒондуков“ до площад „—в. јлександър Ќевски“.

—ъбитието в подкрепа на банскалии и техни€ кмет √еорги »кономов уважиха вицепремиерът ¬алери —имеонов, евродепутатът јнгел ƒжамбазки, кметовете от ѕирински€ край, депутати от 44-то Ќародно събрание, продуцентът јндрей јрнаудов, състезателката по спортна стрелба ћари€ √роздева със съпруга си ¬алери, бившите гимнастички ћихаела ћаевска и ’ристиана “одорова, лекоатлетът “ихомир »ванов, ”ти Ѕъчваров и много други. ‘олклорни песни, традиционни български носии, усмихнати лица и разбира се, кукери, б€ха част от събитието.

 метът на Ѕанско √еорги »кономов разв€ българското знаме пред бивши€ партиен дом с думите:

„«дравейте при€тели, защо сме тук?

 ато  мет на община Ѕанско аз за€в€вам, че днес сме тук, за да кажем €сно, че всички ние обичаме ѕирин, обичаме Ѕългари€ и искаме да караме ски в Ѕългари€!

» нашата обич е истинска, за разлика от платената, булевардна любов на псевдоеколозите!

“ук сме, за да за€вим нашата категорична подкрепа за развитието на зимните спортове в Ѕългари€.

“ук сме за да подкрепим всички онези, които развиват туризма в Ѕългари€ и инвестират в родната икономика.

“ук сме, за да подкрепим правителството и неговото решение за пром€на на ѕлана за управление на Ќационален парк ѕирин, като искам лично да благодар€ и на министър председател€ г-н Ѕойко Ѕорисов!

“ук сме за да опълчим категорично срещу лъжите на псевдоеколозите по отношение на Ѕанско и ски туризма като ц€ло, същите „псевдоеколози“, които системно работ€т срещу развитието на Ѕългари€.

ѕри€тели, само преди часове се спука и поредни€ пропаганден балон на зелени€ октопод. ¬ специално интервю  армену ¬ела – еврокомисар по околната среда, еднозначно за€ви, че европейската комиси€ н€ма основание да предприеме каквито и да е действи€ срещу Ѕългари€, защото с решението си по казуса ѕирин, българското правителство не е нарушило европейското законодателство.

“ук сме за да се обърнем към българското общество да не се поддава на лъжливите твърдени€та на псевдоеколозите!

“ук сме за да покажем, че ние гражданите на община Ѕанско и всички, които сме родени, живеем и работим в ѕирин, сме истинските изразители на зелената иде€, защото ежедневно пазим планината като очите си. «а разлика от зелените клакьори, които са виждали ѕирин само на картинка

“ук сме за да подкрепим и другите зимни курорти, които тр€бва да се развиват и да създават качествен туристически продукт.

“ук сме за да защитим хил€дите работни места в туризма, които дават бизнес и препитание на българските граждани.

”важаеми дами и господа ежедневно при нас постъпват писма в подкрепа на Ѕанско – ≈вропейски€т град на спорт за 2017 година и «имна столица на Ѕалканите.

Ѕългари€ е с Ќас!

Ѕлагодар€ на всички, които сте тук!

Ѕлагодар€ на спортна Ѕългари€ и нейните €рки представители!

Ѕлагодар€ на истинските екологични организации, които са с нас и ни подкреп€т от самото начало - „≈когласност“ и парти€ „Ќа «елените“,

Ѕлагодар€ на —офи€ за подкрепата.

Ѕлагодар€ на хората от област Ѕлагоевград, които винаги са до нас!

Ѕлагодар€ на ќбщинските кметове от областта и от ц€ла Ѕългари€!

Ѕлагодар€ на най-вече на моите съграждани, които не отстъпиха през всичките тези години и държа да ви кажа, че се горде€ с ¬ас!

ƒа живее модерна и ≈вропейска Ѕългар舓.

—ъбитието продължи с хепънинг пред храм-паметника "јлександър Ќевски", където шествието прераства в концерт с участието на DJ Sprite, световни€ шампион по бийтбокс Skiller & Atesh и брейкденсърите от Pachoville Crew и Sofia City Breakers. ≈тнопевицата ≈лица “одорова предизвика спонтанно хоро, а брат€ ѕищолски и “ита завършиха партито.

—ъбитието бе подкрепено от скиори и сноубордисти от всички зимни центрове в страната.

ѕет€ ѕетрова

ќще за: център  позици€  решение ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


8 коментара

12 януари 2018 10:00 |  ама ѕулицър
ќценка:
10
 (
26
 гласа)

ѕлатени зомбита.


12 януари 2018 10:44 | 11
ќценка:
10
 (
16
 гласа)

Ѕаницата е една. Ќ€ма как на всички по- равно. ўе има за н€кои по- големи парчета, за други по- малки, за трети н€ма да има.


12 януари 2018 11:00 | блажени са веруищите
ќценка:
11
 (
17
 гласа)

¬еднъж да се направ€т ти€ нови писти, влекове, лифтове и кабинка, да се отвор€т хил€ди работни места. ўе има малко работа и много пари, ще започне такъв живот че само си тананикъм, A ƒјЌќ, ƒјЌќ, ƒјЌќ. ::... ама надали...


12 януари 2018 11:17 | Niki
ќценка:
8
 (
22
 гласа)

«апазете си безплатните фанелки и свирки от митинга за спомен от ден€ в  ото подкрепихте хората който окрадоха поминака и бизнеса на Ѕанско като гледам ти€ наведени робски √Ћј¬»÷» на ¬итошка се самн€вам че в Ѕанско "турчин нее осъмвал"


12 януари 2018 13:34 | Merkel
ќценка:
-1
 (
11
 гласа)

 онцеси€та за втора кабинка ще бъде дадена на търг съгласно европейските закони с които са хармонизирани законите на Ѕългари€. ќфшорни компании н€ма да могат да участват в процедурата!


12 януари 2018 15:41 | ћакрон
ќценка:
4
 (
10
 гласа)

‘рау ћеркел, не знаем дали ваши€т при€тел Ѕойко ¬и е казал, че у нас отдавна не в€рваме на "хармонизирани закони по български". “е и сега "не участват" офшорни компании, защото "не могат"! "Ѕанско не в€рва на сълзи" - особено ÷екови! ѕросто усещаме какво се иска да се направи!


12 януари 2018 16:53 | нофф
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

ћакрон написа: ѕросто усещаме какво се иска да се направи!

≈ аиде кажете го вече какво искат да се направи, че аз чувам само за кабина.?


12 януари 2018 22:57 | ѕо€снение
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

¬сички това чуват:"—амо една кабинка. " "јма дали е така-кой ще ни каже... "
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.