Новините на югозападна България
Тайната на една отвара, която прави чудеса с тялото ви   
   РегистрацияЗабравена парола

Смешен плач! Стълби от преди 30 години натъжиха ексдепутата Емил Костадинов, ядосва им се без да знае....


7 декември 2018 10:27  61 коментара   18137 прочитаПореден опит за манипулация се разби на пух и прах. Крайно време е червените да се информират какво се случва в Благоевград.....


Ексдепутатът от БСП Емил Костадинов се събуди тъжен тази сутрин и сподели тъгата си в личната си Фейсбук страница. Поводът за лошото настроение на Костадинов се оказаха стълбите пред "Ален мак", водещи към АУБ, които имали разминавания, не били качествени, а това грубо изпълнение е "дело на фини строители".

Тенденциозното и манипулативно съобщение, целящо да внесе заблуда, че мащабните ремонти, извършвани в момента са некачествени, се разби на пух и прах за пореден път. Г-н Костадинов, би трябвало да знае, че тези стълби не са обект на ремонти в момента, тъй като не влизат в големия проект за площада, който изпълнява община Благоевград. Стълбите са правени са преди 30 години, в едно друго време и от други "фини строители".

Надяваме се обяснението, което получихме да подобри настроението на ексдепутата. Ако има време да издири строителите от едно време, и да им "издърпа" ушите за това некачествено изпълнение. Днес обаче няма кой да поеме отговорност за строителството от времето на неговите младини.

За пореден път ставаме свидетели на неинформираност, използвана като опит за погрешно внушение и вид активност от страна на червени активисти, в опитите им за изява и вид публична дейност. Сменете подхода социалисти, ако искате да биете по управата с качествен пиар.. Използвайте факти, а не разпространявайте фалшиви и многострадални вопли, подценявайки интелигентността на благоевградчани..

Кирил Василев

Още за: Емил Костадинов  стълби  дело Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


61 коментара

7 декември 2018 10:56 | Краси
Оценка:
6
 (
28
 гласа)

Ами смешен тип. Не те ли е срам да се показваш. Вземи се скрий вече....


7 декември 2018 10:58 | Милена
Оценка:
2
 (
28
 гласа)

Г-н Костадинов. Преди да се натъжавате се информирайте! Преди да пишете глупости, се информирайте! Преди да се излагате, се информирайте. не е трудно. Бъдете реален в изказванията си!


7 декември 2018 11:07 | Ахмед
Оценка:
26
 (
44
 гласа)

Струма, за да не се натъжавате и вие, продължавайте да лижете.


7 декември 2018 11:09 | Паола
Оценка:
-7
 (
31
 гласа)

Костадинов пак се размечта,
как седи в креслото кметско в сънищата си видя.
аз си мислех, че е реалист,
той не бил нищо повече от комунист.
Костадинов вече изглупя,
Той своята песен отдавна изпя,
Камбитов ще продължи да управлява,
въпреки лъжите и многото плява.


7 декември 2018 11:20 | Тити
Оценка:
27
 (
45
 гласа)

Май беше ЦЯЛОСТЕН ремонт!!!! Стълбите не са част от площадното пространство. Струма. ком евтини журналя.


7 декември 2018 11:20 | Милчо Папазов
Оценка:
-1
 (
25
 гласа)

Г-н Костадинов се превръща в ревльо, помним ги тези "бащици, братя и сестри" и до ден днешен им гледаме сеира. Той макар и да е в час, че не е в правотата си, не пречи да сътвори именно ЛЪЖЛИВА НОВИНА!!! Но те комунистите освен да лъжат друго не умеят.


7 декември 2018 11:22 | Веско
Оценка:
-9
 (
23
 гласа)

Тити написа:Тити

Тити, да се беше запознал с проекта преди да коментираш. Ясно е, че си НЕИНФОРМИРАН И ТИ ПЛАЩАТ ЗА ДА КОМЕНТИРАШ


7 декември 2018 11:31 | Пешо
Оценка:
-8
 (
24
 гласа)

Ето на това му се вика "да се изкажеш неподготвен"! За комунистите това е традиция!


7 декември 2018 11:33 | Паола
Оценка:
-5
 (
25
 гласа)

Гладят ризи, панталони и балтони,
но ще си останат със смачкани фасони,
алчни за пари и власт...
за пари ще продадат и вас...

Комунистът нрава не мени,
комунистът иска слава и пари,
Без да се замисли той руши,
комунизмът моделира демонски души!


7 декември 2018 11:33 | Тити
Оценка:
18
 (
26
 гласа)

Като участвал "доброволно-насила" в изграждането на центъра имам право на информираност. Струма. ком евтини журналя. Оправяш едно, друго не пипаш. Плочки, които още на първия сняг ще се разбият, а тези стъпала не са мръднали. Можеше да ги преподредят!


7 декември 2018 11:36 | каспаров
Оценка:
2
 (
22
 гласа)

Този още ли го има на картата. Смешник айде скрий се и не се излагай. Неравености има само в главата ти комунист. Цял живот кражби.


7 декември 2018 11:42 | Как да го приема сериозно
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

http://pirinsko.com/skandal-i-boj-v-bsp---blagoevgrad-emil-kostadinov-e-priet-po-speshnost-v-bolnica-9349.html


7 декември 2018 11:43 | Томи
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

Тити скрий се брато, един си, срещу цял град ! Екстра са го издокарали тоя динозавар, и той нещо политик се прави, не се обаждай неподготвен . Костадинов какво направи за БСП нищо . карат се интригантстват, стрелят с анонимни доноси срещу свои . хич не им пука за Благовеград, просто моабет да стане


7 декември 2018 11:55 | Любчо
Оценка:
25
 (
33
 гласа)

Само, че старите плочки издържа ха 31 години, новите ще издържат най много две три години. Струма, как сте с ми ми ми.


7 декември 2018 11:57 | Кольо
Оценка:
12
 (
24
 гласа)

По цял ден пие кафе, мързелува, ползва безплатен нет, пише във форумите хвалби за кмета, що е то? Отговор - държавна калинка - гербераст.


7 декември 2018 12:08 | 4
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Струма, колко струва една статия.


7 декември 2018 12:20 | Ян
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

Този, Костадинов колко е смешен наистина....


7 декември 2018 12:35 | Питам
Оценка:
-7
 (
17
 гласа)

Този инженер ли е наистина? Вероятно, толкова колкото и политик....


7 декември 2018 12:50 | Селския хайлайф
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Не знаех, че освен "авторитетен всекидневник", СтрумЪ е и адвокатска кантора.


7 декември 2018 12:56 | Ники
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

Споко. То в проекта влизали и стълбите и изкачвалките, но човека взе парите, и каза "Ще видим! " Е видяхме. Ако и когато решат да правят стълбите, ще разбият новите плочки, за да изкъртят стълбите. Струма, за едни 10 лв ще напишат и че Камбитков е кацнал на луната.


7 декември 2018 13:13 | Eлка
Оценка:
-6
 (
16
 гласа)

Струма ком та струма .Ами не се излагайте така драстично за да не ви се подиграват .работете направете нещо полезно за този град за да ви отрази струма ком обективно . Какво правите до момента -биете се карате се пишете доноси и непроверени неща излагате се после струма лиже, струма маже .Не е за понасяне това което правите . Удряйте по Камбитов но интелигентно с тези подходи нищо не става .Кажете нещо по същество стига глупости


7 декември 2018 13:25 | бюлгари юнаци
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

На кой стълби му пречат, на кой плочки, на трети главата.... костадинов явно доста си осиротял откъм изяви. Камбитов доста неща свърши, след като те помете на изборите, това наистина те дразни. Кмете продължавай не се предавай пред такива червени хмери.


7 декември 2018 13:27 | командос
Оценка:
-9
 (
19
 гласа)

Камбитов и това ще поправи, за да угоди на поредния плачко. Костадинов, Костадинов .....ставаш смешен.


7 декември 2018 13:41 | Мария
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Тоя е некадърник, бе . Егати и политика... смешник


7 декември 2018 14:19 | Миро Костадинов
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Нека си го кажем и да го запомним добре - животът не е приказка. Комунистите го направиха такъв и продължават. И да попитам какъв е този политик Е. К., дори не знае какво е заложено в проекта. Аз простичкия човек, отворих сайта на общината и прочетох, и разбрах, какво, защо, кога. А този герой на партията майка да не знае, едва ли? Но трябва да се всява смут и да се пускат фалшиви новини. Не е достойно, както за лицето Е. К, така и за няколко други местни "политици". Да мине Камбитов да ви смени и клозетните казанчета, а? Колко са смешни някои "хора". На един стълбите му криви, друг плаче за гората, а строи върху зелените площи на града, трети пласира бутилирана вода, по инициатива на предходния, трима седят на първата банка и си мислят, че са в първи клас и каквото им се каже, това правят, нямат дори собствено мнение, друга лази по нервите на колегите си с постоянни преброявания, и една друга пък се сети, че и тя трябва барабар Петко с "мъжете". Оставам безмълвен, а размислите са за в


7 декември 2018 14:29 | командос
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

Този Костадинов какъв беше че не се сещам, нещо за града да е направил, също не се сещам. Айде стига с тези напъни на другарите червени хмери. Камбитов едва ли ще се трогне от драсканията на този смешник, а и не трябва да му се обръща внимание. Кмете не се поддавай на провокации, каквито само комунягите могат да направят.


7 декември 2018 14:31 | каспаров
Оценка:
-5
 (
13
 гласа)

Тъп по- тъп, най- тъп, нагъл, по -нагъл, най- нагъл... това е комунист. Костадинов, мостадинов и разни безобразни да не си показват носа че, стават смешни. Камбитов още триста пъти ще го бие този на избори.


7 декември 2018 14:34 | СтруНа
Оценка:
21
 (
27
 гласа)

Ей, СтруНа, излагате се. Много вече паднахте. Абсолютна клюкарска статия, написана в подигравателен стил. И на най-непредубедения читател ще му стане ясно, че сте "Орган на областния и общинския комитет на ГРЕБ". Опитайте да вдигнете малко нивото, не се намирате на селска седянка. Никой не отрича направеното от управляващата партия и от общинското ръководство, но може да признаете, че има какво още да се направи. Насочете своята енергия към нещо позитивно. Мога да ви дам и теми, по които да ни информирате и представите своите виждания: 1. Напишете нещо повече за икономическото развитие на областния център и Общината-открити нови работни места, привлечени инвеститори от страната и чужбина, построени и изградени сгради и инфраструктурни обекти с обществено значение. 2. Направете сравнение по финансово-икономически показатели какво е мястото на Благоевград в сравнение с други градове в страната и извън нея-каква е средната ариметична ПРЕТЕГЛЕНА величина на работната заплата-ПРОДЪЛЖЕНИЕ


7 декември 2018 14:57 | СтруНа
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

ПРОДЪЛЖЕНИЕ-какви са цените в търговската мрежа, каква е данъчната политика за местните данъци и такси и т. н. 3. Публикувайте статистически данни за броя на населението в Благоевград и Общината, изменението на този брой през последните години, брой регистрирани автомобили, тяхната възраст, брой на банковите клонове, и мого други подобни теми. Раздвижете малко своята мисъл и нека тя да бъде в полза на всеки един читател. Подтикнете читателя да анализира предоставената информация, да бъде този читател не безучастен свидетел на това, което се случва, а и той да прояви някаква инициатива. Напишете какъв потенциал има Благоевград с неговата история, с неговото географско положение, с неговите два университета, с неговите традиции в областта на културата и спорта. Така може всеки да даде своя глас и своята идея за един по-добър живот в Благоевград. Ако и малка част от тези идеи се реализират, вярвам, че ще бъде в интерес на целия град, Общината, Областта и цялата страна. Айде помислете малк


7 декември 2018 15:19 | ХРИСТОВ
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

Лазар Причкапов за Атанас Камбитов: Това е първият кмет, който се отнася с респект и уважение към построеното по наше време!
Само цитирим, не коментирам. Думите на строителя на площада говорят много сами по себе си


7 декември 2018 15:23 | Реалист
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Комунистите това, което построиха вие гербери не може даже да боядисате.


7 декември 2018 15:26 | Минчо
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Нали щеше да има пеещи фонтани пред общината, като тези в Барселона? Или това беше поредната лъжа на Насето, както излъга за жп прелез грамада, за нормално кръстовище на входа на Струмско, за привличане на инвеститори в града и откриване на нови работни места, за създаване на младежки кампус, за построяване на козирка и нова трибуна на стадиона, за силен Пирин,.


7 декември 2018 15:27 | ици
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

бате не барайте стълбите знаем ви кви сте строители после немогат в травматолгия да им насмогнат на пенсионерите


7 декември 2018 15:37 | ХРИСТОВ
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Този Емо Костадинов, тази стара лисица, тъжен се чувствал, ми да страда, бе. Само, че ако на Камбитов кусура ми е едно неоправено стъпало, на хора като Емо.....


7 декември 2018 15:38 | ХРИСТОВ
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Анбе, не е смешно, ама помните ли като у БСП се сбиха, та Костадинов даже у спешното ходи. Дали ви се струват сериозни такива хора, а????


7 декември 2018 15:40 | Пепино
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Камбитов няма кусур, ние джумалиите имаме кусур, че този ни е кмет:)


7 декември 2018 15:43 | Василев
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Оставете комунистите, махнете и този политически труп Костадинов, герберасти кажете защо всичко младо и старо по читаво бяга от България и в частност от града? 5-10 процента живеят добре покривителствени от крадливата шайка герб, а над 90 процента от нормалните, работещи българи изнемогват.


7 декември 2018 16:01 | Христо
Оценка:
-10
 (
14
 гласа)

Камбитов си е перфе, бе. Трън ви е в очите тоя човек. А толкова е добър за града ни и толквоа прави и дава....


7 декември 2018 16:02 | Вено
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

Велик кмет, велик Благоевград


7 декември 2018 16:03 | Гошо
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Червени, смешни сте. Престенете да се излагате, Емилчо, вземи да се стегнеш, че не ти отива да годините вече. Как не ви е срам?


7 декември 2018 16:30 | Миро Костадинов
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Нека си го кажем и да го запомним добре - животът не е приказка. Комунистите го направиха такъв и продължават. И да попитам какъв е този политик Е. К., дори не знае какво е заложено в проекта. Аз простичкия човек, отворих сайта на общината и прочетох, и разбрах, какво, защо, кога. А този герой на партията майка да не знае, едва ли? Но трябва да се всява смут и да се пускат фалшиви новини. Не е достойно, както за лицето Е. К, така и за няколко други местни "политици". Да мине Камбитов да ви смени и клозетните казанчета, а? Колко са смешни някои "хора". На един стълбите му криви, друг плаче за гората, а строи върху зелените площи на града, трети пласира бутилирана вода, по инициатива на предходния, трима седят на първата банка и си мислят, че са в първи клас и каквото им се каже, това правят, нямат дори собствено мнение, друга лази по нервите на колегите си с постоянни преброявания, и една друга пък се сети, че и тя трябва барабар Петко с "мъжете". Оставам безмълвен, а размислите са за в


7 декември 2018 16:50 | избирател
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Камбитов отнесе като куцо пиле домат този комуняга и пак ще го направи, но първо Емилчо няма да се кандидатира щото е смешен.


7 декември 2018 17:22 | Ясен
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Тоя е некадърник, бе . Егати и политика... смешник


7 декември 2018 17:52 | Олег
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Петък, 18 часа, идилия, герберските тролове са по селата, Шопова е с Насето в Бояна и няма кой да фекалира във форума хвалби за кметчето.


7 декември 2018 17:54 | Юли
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Кога ще е новия ремонт пред общината, отговор А-след 6 месеца, Б-след година, В-когато герберастите решат да пълнят партийната касичка със съмнителни ремонти за милиони.


7 декември 2018 17:55 | Иво
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Е може ли ремонт за десетки милиони, а за стълбите не останаха пари, егати алчните герберасти.


7 декември 2018 18:38 | томи каракостов
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

тоя смвшен паун пие ли хапчетата редовно или чете коминтерна-бюлетина. Малоумник.


7 декември 2018 18:56 | читател
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Изключително долнопробна статия... ако изобщо може да се нарече статия!!! Костадинов е публикувал това, за което някой си журналист го осмива на страницата си във фейсбук и е проява на наглост да си позволи да публикува поста му в този долнопробен клюкарник!!! А след като толкова пари бяха потрошени за подмяна на настилката на площада и около него, въпреки че не беше належащо, нормално е да се очаква и подмяна на 30 годишното стълбище или поне подравняването му!!! Дали му е сладко облизването на задните кметски части на журналистчето, което явно пише пасквила си по поръчка?!


7 декември 2018 19:04 | до командос
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Когато Костадинов е правил и направил немалко за града, ти си ходил прав под масата, бъркал си в носа си и си го облизвал! Днешните лекета можете само да се надувате и лижете задници на управляващите некадърници


7 декември 2018 19:14 | СТИВИ
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Костадинов и Анушка, колко много се знае за тях, те не са забравени, нали знаете . Да не се натъжава много костадинов и да си стои скришом да не му извадят неговите съпартийци кирливите ризи. Разбиха партията с интригите си и долните си игрички .Нищо абсолютно нищно не е направил за благоевграз а само за себе си .и добре че е тоя "клюкарник " за да чуем нещо за него иначе само подмолно действа .тоя какъв е еее


7 декември 2018 19:19 | Uooo
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Костидинов лидер на бсп провал, депутат провал, кандидат за кмет провал .не може човек, които се смее през зъби които не поздравява съгражданите си от надменност, които като влезе в парламента и не излезе от там, които няма никакъв принос за развитието на града да се изказва. ако все още има кои да му обръща внимание нека го прави но да използва социалнатамрежа и индиректно да обижда хора които са строили дори и тези направили стълбите -на него това му е забранено .той носи вреди на партията си, за стълбите се е загрижил стига лицемерие


7 декември 2018 19:22 | Поли
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Костадинов е най-мазният човек, който някога съм познавала. Въпреки това с високо самочувствие и амбиции. Няма да забравя провалът му срещу Камбитов 2011. Питам откъде има очи, да се надига


7 декември 2018 19:43 | Паола
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Гладят ризи, панталони и балтони,
но ще си останат със смачкани фасони,
алчни за пари и власт...
за пари ще продадат и вас...

Комунистът нрава не мени,
комунистът иска слава и пари,
Без да се замисли той руши,
комунизмът моделира демонски души!


7 декември 2018 20:04 | Христова
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Изумително е колко чувствителен може да бъде един човек, който работи против Благоевград, против развитието на спорта и децата. Наистина изумително. Г-н Костадинов, нищо не е забравено!


8 декември 2018 10:32 | Пп
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Костадинов е наглец голям.. Ще продаде всеки и всичко за лична изгода. Сега съсипва БСП с протежето си Гергана. Милев изчистете тези търговци. Жалки са и вас правят жалки


8 декември 2018 11:11 | Паола
Оценка:
-8
 (
8
 гласа)

„ За най- добрия кмет“

Най- после на Благоевград му излезе късмета

и този път взе, че уцели със кмета.

Наско Камбитов е Голям ЧОВЕК,

който рядко се среща в този сбъркан век.

Много спокойно изслушва народа

и не търси във нищо своя изгода.

Ръка протяга на хората малки,

без да ги кара да се чувстват жалки.

Загрижен работи от сутрин до мрак,

със събитията в Благоевград е винаги в крак.

Много редове мога да напиша,

но думите ми сега са излишни.

Делата сами говорят за ЧОВЕКА,

тази приказка се знае от памтивека!


8 декември 2018 11:19 | ники
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Герб те закопа жив


8 декември 2018 12:16 | До Паола от Благоевград
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Престани вече да се излагаш с опитите си за поезия. Не ти се получава. Ставаш банална и смешна. Намери си друго място за некадърната изява. Не ни досаждай повече г твоите стихоплетеници.


8 декември 2018 12:21 | До Паола от Благоевград
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Не ни досаждай повече с твоите стихоплетеници.


8 декември 2018 14:30 | българи юнаци
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Костадинов кога правил нещо за града, че не си спомням, а да направи си кооперация. Този мазен червен боклук колкото по бързо изчезне от града, да не го виждат хората толкова по добре. Срещу Камбитов да върви няма да го стигне.


8 декември 2018 14:53 | психар
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Защо във Франция излязоха жълтите жилетки?

Защото разпределението на благата е несправедливо.

А тук се дърлят едни други... Мислете с главите си, не ги ползвайте за равновсесие само!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.