Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете  
   –егистрац舫абравена парола

—кандалът в детската градина в с.  улата се разраства! Ќожът е "до кокал"! –одители: »ли уволнете директора на детската градина и учителката, или закрийте филиала, н€ма да пуснем децата си при тези педагози..


8 ноември 2017 13:44  16 коментара   31108 прочитаѕратеници на общината в ѕетрич организират родитело-учителска среща в детската градина в с.  улата, но родителите н€ма да присъстват! Ќожът е до кокал! ѕоискаха оставки на г-жа √ущерова и директорката на градината


—кандалът в детската градина на петричкото село  улата се разраства, днес както съобщихме пратеници на кмета ƒ. Ѕръчков се срещнаха с директорката на градината в ћарикостиново, чийто филиал е детската градина в село  улата. –ешението до което стигнали е да организират родитело-учителска среща утре, на ко€то враждуващите страни да се помир€т.

–одителите обаче н€ма да се €в€т на тази среща с мотива: Ќие отидохме с 10 коли на среща и в общината и в детската градина, но директорката ƒенка ћанова така и не ни уважи, сега ние н€ма да € уважим. »скаме оставките на учителката Ћ. √ущерова и на директорката ƒ. ћанова, в противен случай н€ма да пускаме децата си на градина. “ова ще ви принуди, господа общинари да закриете филиала и отново госпожа √ущерова да стане безработна, защото действи€та и поведението и пред нас родителите беше потресаващо, това не е поведение на педагог, казаха група от родители, които поддържат непрекъсната връзка със struma.com..

ѕрипомн€ме, че скандалът гръмна след въпрос на родители към госпожа √ущерова, къде е телевизорът подарен на детската градина от кмета на селото. “ова вбесило учителката, ко€то отговорила с бележка на вратата, че отмен€  оледното тържество за децата. “. е √ущерова забрани на ƒ€до  оледа да влиза в детската градина, независимо от дългото очакване на децата. Ѕележката събра снощи над 30 родители и близки на децата от с.  улата, които вл€зоха в словесна битка с госпожа √ущерова, чието поведение ви показахме рано днес във видеата.

—лед публикациите ни зам. кмет и ресорни€ отговорник от община ѕетрич Ќина ѕопова отидоха на м€сто в село ћарикостиново, на крака при директорката ћанова и решиха да предизвикат родителска среща. явно е, че се търси решение на конфликта и укрот€ване на родителите, а не се търси наказание на учител, позволил си да об€ви война на родители, деца и ƒ€до  оледа. “ова не уб€гна от родителите, които са категорични: Ќито на родителска ще ходим, нито децата си на детска ще водим, докато не видим оставките на директорката и учителката.

ѕотърсихме за коментар и кмета на ѕетрич ƒ. Ѕръчков, който за€ви: ѕратил съм отговорни лица на разговор с директорката, като се върнат, ще вид€ какви мерки ще взема, лаконичен бе градоначалникът. —ледим случа€ от село  улата и ако н€кой си мисли, че е недосегаем, че е скрит под шапката на община ѕетрич, се заблуждава, защото не са редки случаите на абсолютно феодално поведение в по изолирани от общинските центрове институции. ƒа, ама не! –одителите от село  улата показаха истинско мъжество в отсто€ването на правата си.. ¬ижте махленски€ скандал във видеата от днес.

ѕ. ѕетрова
ј. √еоргиева

ќще за: градина   улата  ƒ. Ѕръчков  филиал ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


16 коментара

8 ноември 2017 14:04 | T
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

¬сички детски тр€бва да се вдигнат, за да сложат свестни хора на тези постове.... —тига шуробаджанащина!!!


8 ноември 2017 14:23 |  кк
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

¬ече не става въпрос за телевизори и т. н., всички кирливи ризи тр€бва да им се извад€т на€ве.... «а всички неща които са направили и които не са...


8 ноември 2017 14:27 |
ќценка:
4
 (
10
 гласа)

ƒа дойдат √осподари на ефира


8 ноември 2017 14:31 |
ќценка:
11
 (
11
 гласа)

Ѕръчков, изгонете ги ти€ двете братовчедки и да се приключва!!!


8 ноември 2017 14:33 | Nicola
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

E хайде нема нужда и без тех ще се справим


8 ноември 2017 14:40 |  олежка
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

√-жо ћанова, каде е инвентара от детската градина в село ћарино поле?!!  оито също е дарение!?  о€то детска градина затворихте в средата на учебната година.


8 ноември 2017 17:46 | Ѕоби
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

ƒали пък се пише "кокъл" ???


8 ноември 2017 17:54 | ƒо Ѕоби :)
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

 окЏл е в сънищата им...


8 ноември 2017 18:21 | :)
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

Ќ€мам отношение по казуса, Ќќ, ако потребител€т с ник " олежка" е наистина учител, по-добре да си из€де дипломата!! ¬ие, госпожо, дали си прегледахте написаното за груби правописни грешки - "каде", "които", строеж на изречени€та ..... » ¬ие ще учите децата ...?


8 ноември 2017 18:49 | пурко
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

≈й, станахте известни за един ден. ѕродължавайте с.  улата големи сте;


8 ноември 2017 19:26 | !∆урнал€,
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

кокјл се пише, бе!


8 ноември 2017 19:55 | Maika
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

≈ми да големи сме след като от общината ни се мол€т да склоним глава.... «начи сме големи


8 ноември 2017 22:11 | анонимен
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

Ќе бих си пуснал детето при такива
псевдо педагози, които си мисл€т, че могат да прав€т каквото си искат, да ход€т на работа когато на т€х им е удобно, да се държат арогантно и да не позвол€ват да им се търси отговорност за постъпките. ƒа не говорим за госпожата отзад, ко€то не би следвало да работи на тази възраст с малки деца. Ќ€ма
ли млади учителки? »ли пак своеволи€ на директорката?!


8 ноември 2017 22:22 | ∆а
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

Ћеле н€ма да има коледно тържество.... че какъв по-гол€м проблем от това. «ащо да не искаме уволнението на учителката.  олко е лесно 30 на 1. я се хванете на работа, че сте останали без такава и се занимавате с глупости ..


9 ноември 2017 08:56 | ’анко Ѕрат
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ƒръжте ме за кокЏла..


11 ноември 2017 15:52 | дебелакова
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

«а един телевизор що парлама се вдига. ¬ н€кои детски градини изобличиха учетелки дето би€т деца и не уволниха директорките на градините. ти€ искат за един телевизор да уволн€т директорка и учителка. ј бе, сел€ндури, вие нормални ли сте !?!?!?!?!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.