Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап  
   –егистрац舫абравена парола

—кандално! ѕикантна истори€ в Ѕлагоевград! "√инеколог" краде от магазините, заловиха го с пластмасова кукла за 3.50


11 септември 2018 10:40  2 коментара   30958 прочитаћъж, представ€щ се за гинеколог граби от магазини в Ѕлагоевград, скандалът гръмна вчера, след като стана €сно, че въпросни€т "лекар" от месеци обикал€ централна градска част и се представ€ за талантлив гинеколог, работещ в лечебно заведение в областни€ център, научи Struma.com. —ензационната истори€ се разплете, след като вчера вечерта, мъж вл€зъл в попул€рен магазин за домашни потреби и подаръци в центъра на града. ’аресал си детска пластмасова корона и кукла. ќбщата стойност на покупките била 4.50лв. ¬ последствие, след обикал€не в кръг на магазина, господинът оставил короната, но мушнал куклата в раницата си.  америте на магазина заснели всеки детайл от кражбата.

—лужител на обекта забел€зал веднага кражбата и видел, че господинът е отишъл в съседни€ магазин за парфюми и уговар€л продавач-консултанта там да му махне етикета. —лужителка от първи€ магазин веднага го хванала и го принудила да заплати открадната стока: 3.50лв.

ѕомислих, че стоката е платена, обърках се. —ъжал€вам - казал господинът.

—поред служители на улицата, мъжът често обикал€л града и се представ€л за лекар. Ќосел слушалки и разказвал велики истории, как работи за частната болница. —поред достоверни източници, мъжът наистина кандидатствал за работа в лечебното заведение, и то за длъжност: гинеколог., твърдейки, че е дипломиран лекар. ќтказана му е назначение, но въпреки това 6 месеца по-късно все още се нарича лекар и разказва истории как е бил назначен в частното лечебно заведение и, че упражн€ва професи€та си.

—поред н€кои от служителите в търговските обекти на улицата, мъжът бил родом от  юстендил, като там бил печално известен с поредица от дребни кражби. явно апашът се е преместил в Ѕлагоевград, като освен обири, вече взима и чужда самоличност. ¬се още не е €сно дали полици€та ще вземе мерки, както дали от болница ще го съд€т за злоупотреба с името на лечебното заведение. ¬ижте крадеца.

¬. ѕетров

ќще за: крадец  магазин  кукла ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

12 септември 2018 12:59 | Ќјѕ-а
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

Ќе беше ли се представ€л и за анестезиолог този . » при кмета ходеше, в «дравната каса, Ќќ» . √ол€ма измама май ?


12 септември 2018 13:35 | 123
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

«ащо не го арестуват?  радец, измамник..... та€ полици€ спи ли? »ли да извърши н€ко€ глупост, пък тогава ще му мислим.....
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.