© Сн.: iStock.comЯжте повече банани и авокадо, ето защо  
   РегистрацияЗабравена парола

Скандална спекула: "Заспал" полицейски служител допусна грешка, която превърна сержант от КАТ Благоевград в дете-крадец


14 ноември 2017 10:36  9 коментара   15292 прочитаСержант от КАТ Благоевград стана "жертва" на заспал полицейски служител, който допусна техническа грешка в ЕГН-то му. Незнайният служител сбъркал последната цифра в единния граждански номер на сержанта от КАТ Благоевград Марин Манов син на шефа на Общинска охрана -Благоевград и така "новосътвореното" ЕГН, съответства на криминалнопроявено лице, с дело за кражба отпреди години.

При назначаването му в КАТ Благоевград, грешката е била открита и корегирана. Комисията, отговорна за назначението е направила доклад по случая, посочвайки направената грешка, която стана повод за злонамерена атака към сержант Манов.

Анонимни подадоха сигнал във форума ни за скандалното назначение на сержанта, уж по бащина линия и с връзки още преди повече от месец, проверката ни веднага обаче отхвърли твърденията, опетняващи името на млад човек, в началото на кариерата му.

Вени Андонова

Още за: сержант  кат  марин манов  крадец  грешка  егн Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


9 коментара

14 ноември 2017 11:35 | Хане
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

Хане, внимавай да не те почна, че ми лазиш по нервите, прекалихте с глупостите си !Ще видиш кой е подлога с едно дело


14 ноември 2017 11:52 | Хан Крум
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

Я не заплашвай. Че ти да не видиш. Нали се сещаш, че дори и по ай пи-то някак си да се стигне до компютъра /което, вярвай ми, при мен няма как да стане/, как ще докажеш кой е писал и кой е ползвателят. И второ, разкриването по закона е само за тежки престъпления. Така че, мери си заплахите, че не знаеш кой стои насреща. И ще си пиша каквото си поискам. А аз знам кой си и как да те срещна. Хайде, кротувай си в мишата дупка и не се прави на мъж.


14 ноември 2017 11:57 | Хане
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Спри се мишко анонимна ! Като си смел излез с имената си не се пери в нашия двор . Хич не си компетентнен по въпроса за айпитата Нямаш право да използвш, това, че изпъзваш мръсната и обидна дума подлога е достатъчен повод да те видим i


14 ноември 2017 12:05 | Хан Крум
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Подлога не е мръсна и обидна дума. Това е медицински санитарен уред. Не се прави на интересен и знаещ. Все пак, ако нещо ставаше от теб, нямаше да си драскач и поддръжка. А, и явно не се ориентираш, че срещу теб стои човек, който не го е страх от нищо и е в час с нещата. Дерзай и се страхувай. И какво като ме видите. Що ще видите. Проксита, сървъри където си поискам, или уай фая на Плазата. Смешен си. Заплашвай лапетата, те може ида ти се вържат. И, гледай аз да не те ВИДЯ пръв. Хайде, остани си със здраве и не налагай цензура. Жалко същество е мишока. И анонимника си ти. Хайде, аз те знам, но представи се и на другите


14 ноември 2017 12:09 | Хан Маламир
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Но тук май пише заптието, регистрирано в ДПС


14 ноември 2017 12:31 | т оми
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Прави се на журналист братко, не се чуди къде работи


14 ноември 2017 12:34 | лапа микрофона
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Тука май пише едно жалко мекотело, който се прави на "фактор", чиято женичка е била медицински санитарен уред както се изрази на много хора


14 ноември 2017 19:36 | ?!!
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Журналя, корЕгирайте правописа си, за да не попаднете в началните класове поради неграмотност?!?


14 ноември 2017 19:55 | хаха
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ако беше толкова умен, щеше да знаеш, че преди "поради" има запетая !!!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.