Новините на югозападна България
Воля! Жени е в инвалидна количка, но продължава да покорява върхове със силата на духа си   
   РегистрацияЗабравена парола

Сила голяма! Който умее добре да работи умее и да се весели! Над 500 от ГЕРБ Петрич посрещнаха новата година с луд купон и много гости


13 Януари 2019 12:54   36215 прочитаНад 500 активисти на ГЕРБ посрещнаха новата година с традиционния си купон. Съчетали полезната среща на актива с приятен финал, герберите от южния град показаха, че са сила голяма. Както умеят добре да работят, така и умеят добре да се веселят.

Купонът им бе орисан за едно ново начало на важната 2019-та изборна година, когато отново ще избираме кметове по места. Кметът на Петрич Димитър Бръчков, който е лидер на местната структура се прояви като отличен организатор и успя да направи незабравимо парти за всичките си съратници, активисти и приятели. Той честити новата 2019 година на всички и поздрави структурите на партията за добрата им работа и им пожела много здраве и вяра в победата в предстоящите евро и местни избори. Всички присъстващи бяха поздравени и от депутата Георги Динев, който пожела успешна нова 2019-та.

Гости на тържеството на герберите бяха депутатът от Банско Александър Мацурев, областният управител на Благоевград Бисер Михайлов, кметът на Сандански Кирил Котев, лидери на ГЕРБ, шефове на горски стопанства, гости от всички общини в района и. За миг присъстващите забравиха делничните грижи и се отдадоха на веселба, която продължи до малките часове на нощта. Комплекс "Хановете" отдавна не бе виждал токова много хора на едно място.

Изненада към колегата си и структурите на ГЕРБ поднесе кметът на Сандански Кирил Котев, който бе довел уникален оркестър за тържеството. Голяма сила са ГЕРБ, въпреки опитите за злостни внушения, петричката структура показа, че са заедно и в делник и празник и са по-силни от всякога.

Вяра Иванова

Още за: активисти  купон  структури Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.