РегистрацияЗабравена парола

Ще говорим за Любов! Struma.com на гости на Силвия и Георги Велеви от Петрич! Бракът е нещо свещено, апогеят на една връзка, нужно е доверие и отдаденост един на друг, чуваме само гласът на сърцата ни...


11 февруари 2018 10:49   24528 прочитаБалдуиновата кула във В. Търново стана свидетел на най-вълнуващия миг в живота им, сега те очакват първата си рожба


Продължаваме да говорим за Любов, в конкурса ни "Всеки търси своя "Св. Валентин". Показваме ви двойки, които миналата година се сгодиха и скрепиха любовта си с брак. Днес ще ви срещнем с още една от двойките, които през 2017г. сключиха брак. Това са Силвия и Георги Велеви, от Петрич, които са заедно вече пет години.

Романтичното предложение за брак Георги направил във Велико Търново, през 2016г., когато те отишли на уикенд с още четири двойки приятели. Тогава Георги, подготвяйки се няколко дни предварително за този важен момент пред приятелите си, паднал на колене с пръстен в ръка и предложил на Силвия да стане негова съпруга. Събитието се случило на Балдуиновата кула във Велико Търново.

Една година по-късно на 6-ти май 2017г. бе тяхното сватбено тържество, на което ние ви направихме свидетели. Пред над 350 гости те казаха своето "Да" и се заклеха във вечна любов и вярност. За Георги и Силвия бракът е нещо свещено. Любовта е тази, която крепи семейството. Близо 10м. вече те са семейство и от както това е факт Силвия каза, че се чувства още по-спокойна и любовта помежду им се увеличава с всеки изминал ден.

За Георги дългогодишния брак между двама души се крепи на доверие, компромиси и разбирателство. "Това е най-важното в семейството, независимо дали са от 5 или 50 години заедно двама души. Няма ли доверие и разбирателство, едно семейство не може да съществува. Ние знаем, че не всичко е цветя и рози в семейния живот, но когато двама души се обичат и чуват гласът на сърцата си, подкрепят се и си имат доверие всичко се преодолява. "- каза Георги.

За Силвия спокойствието и подкрепата, която Георги и дава са най-важни, и това е така от първия ден от както са заедно. "За мен той е всичко. Още от първият ден знаех, че той е мъжът, за когото ще се омъжа. "- заяви Силвия.

На младото семейство Велеви им предстои един от най-важните в живота моменти. Те чакат първородната си рожба, която трябва да се появи около годишнината от сватбата им. За тях това ще бъде най-големият подарък за първата им годишнина. Ние разбира се ще проследим това събитие и ще ви направим съпричастни с този незабравим момент в живота на Силвия и Георги Велеви.

Екипът на struma.com благодари на сем. Велеви за топлото посрещане в уютния им дом и за мъдрите им думи. Пожелаваме им да бъдат здрави, много щастливи, все така влюбени и отдадени един на друг!

Ани Георгиева

 

Още за: двойки  любов  предложение  брак Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печатРеклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.