Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)  
   –егистрац舫абравена парола

— респект към първенеца! —едмо —” " узман Ўапкарев"-Ѕлагоевград разби най-добрите гимназии в страната и спечели първото м€сто в престижно състезание на  еймбридж училищата


15 април 2018 19:19  5 коментара   9975 прочитаЌа общото събрание на членовете на јсоциаци€та на  еймбридж училищата в Ѕългари€, във ¬елико “ърново, само преди ден, бе об€вен победител€т в художествено-музикалното състезание по английски език за 2018 година.  липът пребори най-добрите гимназии в страната, които изучават засилено английски език и тази година с гордост сред стотици участници се чу името на —едмо —” „ узман Ўапкарев“ – Ѕлагоевград като убедителен победител в конкурса.

»стинско предизвикателство е да се подготви изпълнение на английски език, което да съчетае подход€щ сюжет, перфектно заснемане и режисура, завлад€ваща песен и прекрасно пеене. ∆урито оцени високо подготвени€ клип като най-добри€ начин за елегантна реклама на училището. Ќад 9 288 гледани€ и 866 харесвани€ са подкрепили клипът на —едмо училище. ѕървото м€сто училището спечели с убедителните 111 точки. Ќенатрапчиво, с жизнерадостно настроение и усмивки, танцуващи ученици разхождат зрителите из прекрасната база на училището под звуците на песента на Justin Timberlake „—an t stop the feeling“. “алантливата  онстантина зараз€ва в ритъма на танца всеки срещнат по коридорите и с прекрасното си изпълнение повежда всички към слънчевите и изискани коридори и стаи на едно неверо€тно училище.

»де€та за сюжета е изц€ло на учител€ по музика —то€н Ќиков. «аписът е направен от ¬ладимир “рифонов, а за прекрасната обстановка, в ко€то танцуват учениците, заслугата е на директорът – д-р Ћили€ —то€нова. ”сили€та да се подготви базата б€ха съсредоточени около патронни€ празник през февруари, а само месец след това училището посрещна над 200 участници от ц€лата страна на националното състезание по информационни технологии.

¬ —таропрестолни€ град на 14.04.2018 година се проведе и Ќационалното състезание по английски език на јсоциаци€та, в което —едмо училище бе представено от отбор от 5 ученици – ћа€ ’ристова Ѕатева и »вомир »ванов √юлев– ниво ј1, подготвени от учителката —нежана ћиланова, »вет –уменова “райкова и Ќикола √еоргиев јтанасов – ниво ј2, подготвени от »ванка  лечарова, както и  ристи€н ћаламов – ниво ¬ 2 – подготвен също от »ванка  лечарова.

≈кипът от учители по английски език –»ванка  лечарова, ≈лена “рифонова, —ветла ƒживджорска, —нежана ћиланова, ћариела јндонова, ≈лена ѕопниколова и ћартина «латинова работ€т неуморно училището да се утвърди като лидер в областта на чуждо езиковото обучение.

ѕобедителите в художествено-музикалното състезание ежегодно откриват ƒен€ на  еймбридж и Ќационалната конференци€ на учителите по английски език, които тази година ще се проведат на 12 май в хотел „ћаринела“. —пециални гости на събитието ще бъдат британски€т посланик ≈ма ’опкинс, Herbert Puchta – най-известни€т съвременен методист на  еймбридж и Matthew Ellman – великолепен презентатор и опитен тийчър трейнър.

ѕо време на ƒен€ на  еймбридж подобаващо време и внимание ще бъде отделено на победителите в Ќационалното състезание по английски език и ’удожествено - музикалното състезание, където ще бъдат наградени и учениците от —едмо училище и техните учители.

ƒоказателство за неуморни€ труд на екипа на —едмо училище е и чукащото на вратата ѕето регионално състезание по √еографи€ и икономика, което ще се проведе само след 5 дни под домакинството на —едмо —” с тема на годината „—трани, народи, култури“. ”чителите по английски език в училището за пореден път показаха класата си и нивото на подготовка,а възпитаниците на училището за пореден път дават повод за гордост на Ѕлагоевград .

¬€ра ѕопова

 

 

ќще за: седмо училище деца благоевград състезание ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


5 коментара

15 април 2018 19:25 |  учката
ќценка:
-3
 (
5
 гласа)

—трума, а само хапете Ћилито!


15 април 2018 19:50 | Ѕлагодар€
ќценка:
3
 (
9
 гласа)

пълни глупости пишеше те


15 април 2018 20:02 | ƒръж ми дедови€
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

Ќа Ћилето и €жте пилето...


15 април 2018 21:29 | јнгелина ѕетрова
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

ѕрекрасни деца и перфектни учители.  липът е неверо€тен. ƒобра екипна работа.


12 май 2018 19:16 | цонков
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

преглеждайки списъка на класираните за втори€ кръг на състезанието по английски език за 2017година ниво в1 откривам името на победитал€ към непреминалите, чудно как се е €вил на финала!?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.