Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете  
   –егистрац舫абравена парола

–отаци€ под шапката на ё«ƒѕ! «ам. директорът на ƒ√— ѕървомай —т. ƒагалов, с едно стъпало по-нагоре, оглав€ва горското


13 април 2018 14:44  12 коментара   11900 прочитаѕреди месец съобщихме, че глас€т јт. ƒиманков за ƒ√— —андански и рокадата ще стане факт в понеделник, ѕетър «апрев от —атовча с€да в шефски€ пост в  атунци и още..


—. ƒагалов, досегашен заместник -директор на ƒ√— ѕървомай, ще оглави горското стопанство в петричкото село. «аповедта му влиза в сила от понеделник, когато н€колко от горските стопанства в ѕиринско ще бъдат с нови директори, за което вече ви съобщихме.

— нов директор е и ƒ√— —андански, там управлението поема јтанас ƒиманков, така като писахме преди около месец, а горското в санданското село  атунци ще бъде оглавено от ѕетър «апрев, който ще бъде командирован от горското в —атовча. — нови директори от понеделник ще са стопанствата в  ресна и —трум€ни.

ѕрипомн€ме, че директорът на ё«ƒѕ ƒ. ƒам€нов провежда политика на ротаци€ при управлени€та на горските стопанства, под шапката на ё«ƒѕ, с цел изб€гване на зависимости и като антикорупционна м€рка. ‘акт е, че има основание, ƒам€нов да не им дава мира на горските директори, тъй като през годините част от т€х б€ха създали сложни взаимовръзки с "мирис" на корупци€. ѕродължаваме да търсим кои ще оглав€т горските стопанства в —трум€ни и  ресна.

ѕет€. ѕопова

ќще за: заповед  стопанства  дирeктори ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


12 коментара

13 април 2018 17:13 |  учката
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

 алинчо Ѕлагоевградски милионерчето  ќ√ј?


13 април 2018 21:09 | Ivan
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

¬ понеделник си идва –осенчо.


14 април 2018 00:03 | ¬и
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

 ога ще бъде назначен най успешни€ за всички времена ƒир –осен баев


14 април 2018 11:44 | ¬ельо —отиров
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

«начи същи€ този ƒам€нов уволн€ва през ноември 2016г. същи€ този тогава шеф на горското в петрич ƒагалов с мотиви "многобройни нарушени€, куп нередности и безразборна сеч" довели до щети за стотици хил€ди лева, а сега година и половина ѕќ  Џ—Ќќ √ќ Ќј«Ќј„ј¬јћ≈ «ј ƒ»–≈ “ќ– ќ“Ќќ¬ќ ??? јЅ≈ ’ќ–ј Ќќ–ћјЋЌ» Ћ» —“≈?  ¬ј ≈ “јя ƒЏ–∆ј¬ј???


14 април 2018 18:51 | Jyjy
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

∆уже личи ти от сто километра


15 април 2018 01:12 | »во христов
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

ћасата дължи над 40000 лв на тва горско и с€ с бръчков понеже са холдинг-заедно крадат € чрез кметски бележки € без документи по над 10000 лв на месец са решили да сменат директора и да не плащат те€ пари чее имат разходи-масата къща си е купил у софи€ бръчков апартаменти 2 бро€.


15 април 2018 12:41 | √орски
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

јко е в€рно, че »во-ћасата дължи толкова много пари, защо тогава јтанас и ∆улиета не му са ги събрали, а са продължили да му дават още да вози и то без пари . ƒали това не е, за да не подгон€т ∆улиета, ко€то и н€ма нужното образование за да е там . “ам е единствено, защото му е любовница и това го зна€т всички ! » сега пише, защото знае, че н€ма да продължи да бъде заместник и знае какво ще е отношението на колегите и . “€ е заместник-директор без необходимото образование, а само защото е любовница на јтанас


16 април 2018 11:49 | 325
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

 ј  ћќ∆≈ √Ћј¬Ќј“ј —„≈“ќ¬ќƒ»“≈Ћ ј Ќј √ќ–— ќ —“ќѕјЌ—“¬ќ —. ѕЏ–¬ќћј… ƒј ƒќѕ”—Ќ≈ “ј »¬ј «јƒЏЋ∆≈Ќ»я ќ“ —“–јЌј Ќј »¬ќ-Ќ-   јЌ÷≈Ћј–»я Ќј ƒ. Ѕ–Џ„ ќ¬,..... ј ћќ∆≈ Ѕ» «јўќ“ќ “я ≈ —„≈“ќ¬ќƒ»“≈Ћ ј Ќј ‘»–ћј“ј Ќј »¬ќ....
Ќяћј Ћ»  ќЌ‘Ћ» “ Ќј »Ќ“≈–≈—» »Ћ» ѕќ “ќ„Ќќ «ј  ќ√ќ –јЅќ“» “я.....


16 април 2018 22:49 | ∆ужка
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ј ∆ужи, ако излезе в болничен н€кой ще € провери ли? Ѕолна ли е или страда по любим€?


16 април 2018 22:56 | ∆ужка
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

јми дебелката какво ще € правите? — тези аванси кадето ги върти от тук до тук да покрива далавери?????


17 април 2018 10:22 | —ъгласен наблюдател
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

јми най-добре е да си се вземат вместо да страдат . √орско ѕървомай е готово да  ”ћ”¬ј


21 април 2018 22:04 | ƒо »во масата
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ƒъгало н€ма да е директор никога повече и да ти оправ€ парите, които дължиш! «јѕќћЌ» √ќ! ўе си останеш с почепката по случай директор за пет дни!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.