Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо  
   –егистрац舫абравена парола

–етро автомобили от три държави участваха на парад в  юстендил


16 септември 2018 09:43   3374 прочитаЌа 80 участника с автомобили и гол€м брой мотоциклети от Ѕългари€, —ърби€ и ћакедони€ се включиха в ретро парад на автомобили и мотоциклети, който се проведе в  юстендил. “ой бе организиран от –етро клуб „ƒентелетика“. јвтомобилите б€ха подредени на пл. “¬елбъжд”.

“ук може да се вид€т американски ретро автомобили,, има довоенни автомобили, има един автомобил “атра от 1935 година. “олкова мотори, колкото има тук не е имало на друг ретро парад, твърд€т колеги”, за€ви главни€т организатор Ѕойко —околовски.

«а първи път правим нещо подобно и се над€ваме то да се превърне в истинска атракци€ за кюстендилци и не само. ѕредвидили сме да има и награди за участниците. Ћично публиката ще може да излъчи и свой фаворит сред ретро автомобилите“, об€виха от „ƒентелетика“.

ћ. »ванов

 

ќще за: участници  автомобили  парад ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.