Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики  
   –егистрац舫абравена парола

–азвръзка:  ѕ ќЌѕ» огласи резултати от проверките по "јпартаментгейт" за ÷ветанов, ÷ачева и др.


24 юни 2019 11:46  12 коментара   7301 прочита омиси€та за противодействие на корупци€та и за отнемане на незаконно придобитото имущество не е установила нарушени€ при проверките на апартаментите на властта, заради които б€ха подадени поредица от оставки, пише Ѕлиц. ѕри покупката на имотите си не са направили нарушени€ вече бивши€т шеф на ѕ√ на √≈–Ѕ ÷ветан ÷ветанов, министърът на туризма Ќиколина јнгелкова, бивши€т зам.-министър на младежта и спорта ¬ан€  олева, бивши€т зам.-министър на енергетиката  расимир ѕърванов, ексминистърът на правосъдието ÷ецка ÷ачева, председател€т на комиси€та по култура и медии в Ќ— ¬ежди –ашидов и шефът на ¬ — Ћозан ѕанов.

ѕредставители на управл€ващите б€ха разследвани от комиси€та по информаци€ в медиите, изл€зла преди н€колко месеца, относно имоти, купени на по-ниски цени от пазарните. «а апартамента на Ћозан ѕанов  ѕ ќЌѕ» е приела, че сигналът срещу него, в качеството му на председател на ¬ърховни€ касационен съд и председател на јдминистративен съд - —офи€ - град в периода 2007-2012 г., ще бъде препратен към »нспектората на ¬——.

¬ сигнала се съдържат твърдени€ за облагодетелстване ѕанов, както и нарушаване на изисквани€та на ¬исши€ съдебен съвет за висок морал на представителите на съдебните власти.  ѕ ќЌѕ» е прекратила още и проверките по сигналите срещу депутатите ¬алери —имеонов, ≈лена …ончева, ¬алери ∆абл€нов и  рум «арков. “е са по различни казуси, този със —имеонов се отнас€ за сделка в периода, когато той е бил председтел на общински съвет в Ѕургас. —игналът срещу ∆абл€нов е за грешна информаци€ при подадена деклараци€ във връзка с имот и средствата свързани с него. ѕри  рум «арков сигналът е за имотни сделки.

 ќще от: ќбщество
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


12 коментара

24 юни 2019 12:23 | Ѕачев
ќценка:
21
 (
25
 гласа)

”жас! ћафи€!


24 юни 2019 12:26 | ѕоданик
ќценка:
26
 (
30
 гласа)

Ќе сме очаквали друго! ”правл€ващи виновни н€ма. “е винаги са с "висок" марал. Ќо знаем и народната поговорка-"√арван гарвану око не вади"! “е печел€т "честно" дори и изборът си! ƒори и когато не гласуваме за т€х.


24 юни 2019 12:42 | Ћъжци
ќценка:
22
 (
26
 гласа)

”ууууу, Ћъжци корумпирани!!!


24 юни 2019 12:52 | »нж. Ћюбен —имеонов
ќценка:
-24
 (
34
 гласа)

Ѕ–ј¬ќ.
ќ“ Ќј„јЋќ“ќ —≈ «Ќј≈Ў≈, „≈ “ќ¬ј Ѕ≈Ў≈ ∆јЋЏ  ќѕ»“ ќ“ –ќƒј  ќ—“»ЌЅ–ќƒ-2 ѕќ Ќ≈„≈—“≈Ќ Ќј„»Ќ ƒј —≈ ƒ»— –≈ƒ»“»–ј“ »«¬≈—“Ќ» Ћ»„Ќќ—“» «ј ƒј —≈ »«¬Ћ≈ Џ“ »«Ѕќ–Ќ» ќЅЋј√».
Ќќ Ќј–ќƒЏ“ Ќ≈ ≈ √Ћ”ѕј¬!!!
“ќ… Ќ≈ —Ћ”Ўј  ќ…  ј ¬ќ ћ” √ќ¬ќ–», ј ¬»∆ƒј  ќ…  ј ¬ќ ¬Џ–Ў»:)))


24 юни 2019 14:19 | …ордан
ќценка:
15
 (
17
 гласа)

Ћюбо, над€вам се, че говориш сарказтично.


24 юни 2019 14:35 | Ўал€фо
ќценка:
17
 (
21
 гласа)

Ўефа на провер€вашите е назначен от тези, които тр€бва да разследва, сами€ той е в схемата с евтини апартаменти. √ерб=гроб.


24 юни 2019 15:09 | в изгнание
ќценка:
29
 (
31
 гласа)

явно не съм достатъчно интелигентен, защото както и да го см€тах, не усп€х да стигна до решение как на държавна заплата се спест€ва за седем апартамента. ѕри това със стандарт на живот, който и английската кралица би сметнала за разточителенЕ. » странно как всички политици, като вземат властта, изведнъж стават много спестовни и жертва на разни дарители, които въпреки съпротивата им дар€ват разни апартаменти, коли, телефони, плащат им сметкиЕ.
¬ече е отвратително дори да се коментира.  орупци€та, престъпността и изм€ната така са се пропили в управл€ващата клика, че превърнаха престъпното си поведение в норма, кражбите си в обществено благо, а лъжите си Ц в св€та истина за медиите. ¬иждаме срещу нас окал€ни и осЕни до ушите корумпирани негодници, а те ни убеждават, че са ангелчета с чисти души, които работ€т само за благото на народа!
Ќе ви ли е срам! » не говор€ за управл€ващите, говор€ за тези, които ги защитават и гласуват за т€х!24 юни 2019 15:32 | старогражданин
ќценка:
23
 (
25
 гласа)

»деални услови€ за нов срив на доверието в √ерб.


24 юни 2019 17:01 | «лобил
ќценка:
16
 (
18
 гласа)

Ќ€ма как аз да обвин€ себе си...


24 юни 2019 20:01 | “ъжно дори зловещо
ќценка:
12
 (
14
 гласа)

»ма ли система в държавата, ко€то да работи? Ќ€ма!!! » става все по-зле, защото и последните образовани и кадърни кадри вече се пенсионират. ј назначаването на гербави некадърници и станало епидеми€. ј инерци€та на системата вече се изчерпа.


25 юни 2019 06:41 | ’ј ’ј ’ј
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

„≈  ќ… ≈ ќ„ј ¬јЋ ƒ–”√ќ? ЌјЋ»  ќћ»—»я“ј ≈ Ќј«Ќј„≈Ќј ќ“ √≈–Ѕ. Ќяћј Ћ» ƒј ЅЏƒј“ Ќј√–јƒ≈Ќ» «ј “ќ¬ј, „≈ —ј —» ќ“ –јƒЌјЋ» ѕќ ≈ƒ»Ќ јѕј–“јћ≈Ќ“ ќ“ ѕќ“Ќ»“≈ „≈Ћј » ѕЋ≈ў» Ќј Ќј–ќƒј?


25 юни 2019 07:05 | √≈–Ѕ
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

√≈–Ѕ, ние сме вашето бъдеще към √–ќЅа!!!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.