Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си   
   –егистрац舫абравена парола

–айна постави рекорд, всички колежки ѝ завиждат


16 април 2018 14:19  4 коментара   16895 прочита‘олк певицата –айна постави рекорд в бранша — 25 полета за 30 дни. »зпълнителката буквално не слизаше от самолета по време на пътуването си до —јў и  анада, където имаше турне. –екордното постижение на пилето на поп фолка е регистрирано като най-забележително за бранша. ѕо време на едномесечната си обиколка –айна е посто€нно в движение и веднага след концерт тръгвала към следващата дестинаци€.

¬ъпреки натоварени€ си график, –айна е много далеч от световни€ рекорд за най-много полети рамките на 1 месец–135 пъти. “ой е постигнат от американеца ћарк ћалкоф за периода от 1 до 30 юни. «аедно с него са пътували съпругата му и представител на √инес, който е потвърдил върховото постижение.

–айна може и да не е лет€ла толкова много, но и нейните пътувани€ не са малко. ¬ момента певицата си почива в родни€ —андански и доста време напред е освободила програмата си, за да се възстанови. ¬сичките й 12 концерта са включвали 3-часови изпълнени€ с най-големите й хитове, както и обичани народни песни от нейни€ репертоар.

„ћного б€х щастлива да вид€, че хората, които са идвали на концертите ми през 2012 и 2016 отново б€ха част и от това мое турне. ћно се над€вам през 2020 година отново да направ€ един тур в јмерика. ќрганизаци€та беше много добра. ’ората, които ме поканиха б€ха много мили.

ѕубликата ми беше супер весела и всичко това ме накара да се чувствам истински щастлива, дори ми се оставаше още малко. Ќо вече имам концерти в Ѕългари€, дори след като се върнах, веднага тр€бваше да пе€ в —виленград. —ега вече програмата ми е пълна до кра€ на август. “ака че се отдавам на работа, на записи, на нови песни и остав€ пътувани€та за малко по-нататък”, разкрива още –айна.

/blitz.bg/

ќще за: –айна  рекорд  бранш ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

16 април 2018 14:36 | сандански
ќценка:
9
 (
11
 гласа)

ѕолетите е €сно колко са.
ј хуй..... вете колко са били??? –екорди има ли ???
ћоже ли да си седи на задника???


16 април 2018 14:38 | “1
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

¬иж, рекорд по €дене може и да постави.... — тези нейните вечни снимки с манджи.


16 април 2018 14:49 | »ли€
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

ƒј —» “Џ–—» ћЏ∆Ћ≈Ќ÷≈ ƒ–”√ќ ¬—»„ ќ ≈ ¬Џ«ƒќ’


17 април 2018 09:25 | —ел€ндуро
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

»ли€ написа:ƒј —» “Џ–—» ћЏ∆Ћ≈Ќ÷≈ ƒ–”√ќ ¬—»„ ќ ≈ ¬Џ«ƒќ’

ѕа ти си един въздќхар!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.