Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си   
   –егистрац舫абравена парола

–адост гол€ма! —лед 40 години! ¬ петричкото село ћарикостиново започна асфалтиране на улица


20 юни 2018 11:55  5 коментара   28984 прочитаќт вчера петричката фирма "–астер-ёг" с управител јнтон ћуртов, започна полагането на нова асфалтова настилка на ул. "јсен «латаров" в петричкото село ћарикостиново.

—умата, отделена от бюджета на общината по капиталови разходи възлиза на 60 хил. лв. с ƒƒ—. “ъй като сумата е до 60 хил. лв. поръчката е дадена чрез директно възлагане на "–астер-юг".

“ази улица е централна в селото, силно амортизирана е и пътната настилка е почти разрушена. Ќовата асфалтова покривка е с дължина 300 метра и започва от спирката в селото до градинката, ко€то е почти в центъра.

 метът на селото √ергана “одорова изключително доволна от постигнатото за€ви:" ќт 40 г. в селото не е постав€на нова асфалтова настилка на улица. Ѕлагодарение на общината и моето насто€ване това вече е факт, защото улицата е централна и беше в меко казано ока€но състо€ние. ¬ъпреки опитите ни да запълваме н€кои от големите дупки, при първи€ дъжд до т€х се откриваха нови и нови. “ова не е никак малко, имайки предвид, че улицата е изключително широка. "- за€ви т€.

¬ходно изходното трасе на селото също е в много лошо състо€ние, но то е на јгенци€ пътна инфраструктура. «а това община ѕетрич е подала искане до јѕ» на 30 май тази година за предприемане на спешни действи€ за ремонт на този участък, който е част от –епубликанската пътна мрежа I- I, около пътен възел ћарикостиново.

Ќад€ваме се, че те ще вземат бързи мерки и ще асфалтират този участък, който също е в недобро състо€ние.

јни √еоргиева

ќще за: фирма  настилка  ћарикостиново ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


5 коментара

20 юни 2018 13:05 | ”жас
ќценка:
4
 (
12
 гласа)

60 000 лв за 300 метра асфалт, който от снимките се вижда че не е повече от един два пръста дебелина. » после къде отиват парите на държавата.


20 юни 2018 13:13 | ћартин
ќценка:
-3
 (
13
 гласа)

 ъде вид€, бе, че е един два пръста, такива като теб не заслужават нищо. браво на общината в лицето на √≈–Ѕ. сигурен съм, че, ще се прав€т още много улици в общината


20 юни 2018 14:12 | Kapitanov
ќценка:
0
 (
8
 гласа)

Ѕръчкооов и още 5 х 60 000лв да отпуснете нема да те избереме пак мръсно алчно и злобно човече си у душата затва си сам без жена и без при€тели и такъв ки си останеш безработен стар ерген, пропаднал алкохолик и наркоман от догодина.


20 юни 2018 15:35 | јз
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

60000 лв за 300 м е много добре. ј къде е 100000 за километър????


21 юни 2018 07:08 | ’ристо
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ѕохвала за община ѕетрич. јко следваме същата аналоги€, ние, които чакаме улици в Ќови€т квартал на гр. –алог от 1990 година, може би ще се зарадваме като ћарикостиново, след само още 12 години.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.