Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае  
   –егистрац舫абравена парола

–аботна среща с представители на най-гол€мата неправителствена организаци€ в Ѕурса Ц ДЅалкантюрксиатФ


16 април 2018 13:27   2573 прочитаѕроведох работна среща с представители на най-гол€мата неправителствена организаци€ в Ѕурса – „Ѕалкантюрксиат”, обедин€ваща индустриални€ бизнес в турски€ град. Ѕерат “юнакан, почетен председател на сдружението, съпровождан от —юлейман ”лузьой, споделиха своето желание да установ€т по-тесни бизнес контакти с Ѕанско в областта на туризма и да проучат възможностите за инвестиции, които предлага наши€ град. „Ѕалкантюрксиат” обедин€ва повече от 420 дружества, представители на едри€ бизнес.

“ехните собственици са с преселническо потекло от всички райони на Ѕалканите, като преобладават представители на българските преселници. ќт г-н “юнакан научих, че Ѕанско е много добре познат в Ѕурса, както и че курортът ни си е създал добро име. ќткъдето и идва интересът на бизнес организаци€та. ¬ тази връзка в кра€ на годината ще бъде организирано бизнес посещение в Ѕанско, на което местни€ туристически бранш и индустриалците от да създадат контакти, както и да обмен€т идеи за сътрудничество.

—читам, че можем да си бъдем взаимно полезни, като освен в туристическата сфера, Ѕанско е подход€що м€сто за инвестиции в хранително-вкусовата промишленост. ўе бъде обмислена и възможността за организиране на ƒни на Ѕанско в Ѕурса, по време на които градът да бъде представен по подход€щ начин за засилване на попул€рността ни.

 

ќще за: среща  организаци€  сдружение ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.