–егистрац舫абравена парола

ѕърви€т учебен ден на едно "–анено ангелче"! ƒа помогнем на 14-годишни€ »ван ’ристов от Ѕлагоевград


16 септември 2018 14:59  2 коментара   42305 прочита“ова е »ван! Ќа 14 години. Ѕейзболист, отличен ученик. » за него утре е ѕърви€т учебен ден в езикова гимнази€ в Ѕлагоевград. Ќо... за »ван безгрижните ученически дни вече са минало,безоблачното му детство бе помрачено от тежко страдание. “репетите за първи€ учебен ден и срещата с при€телите и съучениците са заменени с черни мисли около несправедливостите в живота.

«ащо такава мъка на едно невинно 14 годишно дете! »ван е ранено ангелче,с тежката диагноза ќстеосарком,или сарком на ёинг —полет€л го внезапно,прекършил крилете му, спр€л спортната му кариера ,изпратил го в тъмна джунгла от проблеми в търсене на лек. ќт болница в болница!Ћек за т€лото и наранената му детска душа.

Ѕолестта е коварна, а лечението скъпо.

¬ Ѕлагоевград започна кампани€ за набиране на 30 хил€ди ≈вро нужни за имплант -част ,ко€то ще позволи на машината на времето да заработи за »ван ,а операци€та струва 93 000 ≈вро . Ќ€ма нормално българско семейство,което може да си позволи тази сума. «атова, утре, учители се отказват от цвет€та си,деца слагат парички в кутиите за »ван ,поставени навс€къде в Ѕлагоевград,добри хора помагат с каквото могат.. ¬сички деца тръгват на училище.... Ќа минали€ 15 септември сред т€х бе и »ван,който утре през сълзи ще чуе училищни€ звънец,с тъга ще си спомни междучасието и тайни€ см€х в часовете и ще знае, че е различен .. ”грижен и тъжен ! ћили хора,нека не позвол€ваме на »ван да бъде сам. ¬ ден€ на първи€ училищен звънец,първи€т учебен ден да направим добро. ƒа бъдем съпричастни с болката и страданието му. ≈дин ранен ангел има нужда от помощ и е само на 14 .....

ѕомогнете!

BG13FINV91501317178315

“итул€р на сметката е майката на »ван: ¬ан€ √еоргиева ’ристова
ѕърва инвестиционна банка јƒ

ќще за: иван  благоевград  ученик ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

17 септември 2018 02:30 | ћайка
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

јко б€хме нормална държава щ€ха да се намер€т пари за това момче и много други, но не, политиката на герберастите е да се пръскат грешни пари за плочки, асвалт и стиропор. √оведата в управлението на държавата и по места н€мат никакви приоритети за развитие на страната и благополучието на хората... имат планове само за себе си, другите кучета ги €ли...


17 септември 2018 08:35 | в изгнание
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

јко литвани€та на управл€ващите е: Д“и не знаеш кой съм азУ, христи€нската е: Дјз се нужда€ от тебУ. јко управл€ващата заплаха е Дўе ми платишУ, христи€нската молитва е: Д√осподи, помогни ми да обичамУ. «атова се обръщам към управл€ващите: променете се! ѕрестанете да мислите за себе си и парите си. «наете, че нищо не можете да отнесете на онзи св€т. ѕокайте се на истински€ Ѕог »сус ’ристос, скъпи брат€ и сестри! Ќа вас, управл€ващите ( без значение от цвета на парти€та), казвам: ако не направите това, ваши€т живот ще бъде изгубен и ще бъде най-тежкото поражение.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.