Новините на югозападна България
Завръщането! Женствени обувки с котешки ток хит на 2018   
   РегистрацияЗабравена парола

Първа копка на нов проект в Разлог


14 ноември 2018 10:29  6 коментара   4480 прочитаИнж. Красимир Герчев и д-р Мария Копанарова направиха първа копка за реализирането на нов проект.


С официална церемония започна изпълнението по проект „Реконструкция и рехабилитация на съществуващи общински пътища и съоръженията и принадлежностите към тях в гр. Разлог и с. Елешница”.

На събитието присъстваха кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев, председателят на ОбС – Разлог д-р Мария Копанарова, зам. кметът по икономически и правни въпроси Иван Гюров, експерти и специалисти от общинската администрация, жители и гости на град Разлог.
Церемонията започна с тържествен водосвет, отслужен от отец Янко и отец Димитър, които благословиха начинанието и пожелаха здраве и успех на всички, ангажирани с реализацията на проекта.

Бенефициент на проекта е община Разлог, като финансирането се осигурява от Програма за развитие на селските райони 2014-2020, съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.
Инж. Красимир Герчев направи символична „първа копка“ на стоителния обект, а председателят на ОбС – Разлог д-р Мария Копанарова преля менче с вода за успех. Инвестициите ще бъдат вложени в реконструкция и рехабилитация на път „Разлог – Бачево” в участъците на ул. „Изворите”, ул. „Тодор Александров”, ул. „Рила”, на пътя „Елешница – Палатик– Черешово” - в участъка на бул. „9 май”.

Целта на проекта е подобряване и възстановяване на транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на настилката, с оглед осигуряване условия за безопасност на движението и добро отводняване на пътя.

С. Петров

Още за: проект  разлог  път Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


6 коментара

14 ноември 2018 13:27 | ощетена
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

тия само затова ги бива, един за копка другия да прелива с менче. това хората не ги храни и не ги грее. работа на младите и пенсиите на родителите ни господа.


14 ноември 2018 15:46 | Банско
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Кой спечели поръчката?


14 ноември 2018 17:05 | 123
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ей не се накрадоаа хай


15 ноември 2018 05:01 | Оне
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Грабят като за последно. Новите милионери. Крадни до дупка. А народа все по беден. Догодина пак гласувайте за тях, я ще ви дадат 500 лева заплата я по кебапче.


15 ноември 2018 15:05 | Никой
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Пак ще паднат големи крадни, от това лисе нуждаят гражданите бе г. Герчев от нови пътища или от работа с която да преживяваме, не те ли срам, не се ли накраде вече, ние сме пренудени за живеем с мизерни заплатки а ти крадеш като за последно... НЕ СЕ НАДЯВАЙ ВЕЧЕ ДА ТЕ ИЗБЕРЕМ МАФИОТ, ИЗЧЕЗВАШ


15 ноември 2018 23:22 | ljj
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

дайте да не ги съдим така и така не можем да ги осъдим, Господ ще си ги съди накрая, ковчега джобове няма, и да ви споделя една случка с Гюров.... преди 3-4 години след като бе вече 2 някъде заместник кмет, вдига скандал на едно разложенче за една фактура как така нямало касова бележка.... та му се обяснява че като ев по банкла превода няма касова бележка..... Та той бесня вика на него ли ще му кажеме как се пуска фактура !!!! мила майко
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.