РегистрацияЗабравена парола

Право на отговор! Д-р С. Великова от Бърза помощ в Петрич след изявлението на бизнесмена К. Георгиев: Това, което господинът направи вчера е много добра постановка


9 май 2018 14:23  48 коментара   47754 прочитаБизнесменът от Петрич Кирил Георгиев вчера се оплака от неуважително отношение на екип на Спешна помощ в Петрич, които му отказали елементарна манипулация -мерене на кръвно, тъй като се чувствал зле. Вчера разговаряхме с Георгиев, който бе категоричен, че е силно възмутен от отношението на екипа, който празнувал Гергьовден на патерици и не му обърнали внимание, даже натиснали паник бутона, за да се освободят от него.

С правото си на отговор днес ни потърси д-р Соня Великова, която вчера е била на дежурство, когато е станал инцидента с бизнесмена Кирил Георгиев, който публикува в социалните мрежи своето възмущение от отношението на лекарите в Бърза помощ.

Ето какво каза д-р Великова:

"Искам първо да благодаря на вас, че ми давате думата да разкажа какво се случи вчера. Тази публикация, която господина пусна в социалните мрежи не знам до колко отговаря на истината. Ще посоча, че за вчерашния ден сме прегледали над 30-40 пациента. От тях 10 хоспитализирани, 2 инфаркта, 1 тежък случай имахме с господин с белодробен проблем и други пациенти. Въпросният господин почука на вратата, на която пише "Влизането забранено", отворих и видях мъжа, който аз не познавам.

Попитах господина за какво чака и какъв е проблемът. Няколко пъти му зададох въпроса, но отговор не получих. В същия момент го видях, че снима с телефона, попитах го защо ме снима, но отговор не получих, а питания къде е шефът ми. С цел да предпазя екипа ми казах на колегата да натисне паник бутона.

В последствие проучихме случаят с господина. Той е бил обгрижен от личния лекар, премерено му е било кръвното и му е дадено предписание за лечение. Преди да отиде при личния лекар обаче,, въпросното лице е почукало на прозореца на Бърза помощ и е поискало контрола на кръвното налягане. Колегата го е насочил към личния лекар, защото ние обслужваме тежки случаи като катастрофи, инфаркти и други подобни, които са ни приоритетни. Предложено му бе да му се направи и манипулация за кръвното налягане, но той отказа.

Нямаме случай, в който да сме върнали пациент и да не сме го обгрижили било то ние от Бърза помощ, колегите от болницата или спешния кабинет. Към момента мога да кажа, че в Спешния център се работи на много високо ниво и това се забелязва. Работим хора с дългогодишен стаж и опит в работата си. Работим с голямо желание. Не отричам, че имаме пропуски, всеки има такива, но това е в рамките на нормалното. Има пропуски в здравната ни система, но в крайна сметка нека да се уважаваме взаимно. За мен това, което господинът направи вчера бе една много добра постановка.

От самото начало се търсеше провокацията. Той си направи една евтина реклама на гърба на хората в бели престилки и орони авторитета не само на мен, а на екипът на Спешна помощ. Смятам, че господинът дължи едно извинение към всички нас, защото това бе унижение към хората работещи в здравната система и облечени в бели престилки. Тук е момента да кажа на колегите работещи в Спешния център, в приемния блок и петричката болница. Прекланям се пред вас колеги, пред опита и професионализма ви. Независимо от обстоятелствата, в които сме принудени да работим ние сме всеотдайни хора, грижещи се за петричани.

Апелирам към хората нека взаимно да се уважаваме и подхождаме човечно и коректно един към друг. Най-голямата награда за нас лекарите е, когато видим благодарността в очите на пациента и близките му, и знаем че сме помогнали. Пожелавам на всички петричани да бъдат здрави!" - заяви д-р Соня Великова.

Ани Георгиева

Още за: право  отговор  Соня Великова  дежурство Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


48 коментара

9 май 2018 14:55 | ПЪТНИК
Оценка:
21
 (
25
 гласа)

"Бизнесмена" Киро петка е за затвора. Работниците в неговия цех работат без трудови договори и без осигуровки. Затова младите хора се махат от България.


9 май 2018 15:16 | Juli
Оценка:
-22
 (
38
 гласа)

Това ако го наричате и вие Спешна помощ .. нищо не става от тези некадърници не заслужават да са там то и без това само спят не си вършат работата .


9 май 2018 15:22 | Anonimen
Оценка:
-10
 (
30
 гласа)

Тук става въпрос за бърза помощ. След като се чустват като феодали и не им се работи, да я закрият тази умряла помощ. Смешно е бе да пише отвън бърза спешна помощ, а вътре табели и пише помагаме на човек с инфаркт или инсулт..... смяяяяях дами и господа!!! Закривай смешна помощ и парите от тях да се дадът на работещите найстина в отделенията


9 май 2018 15:25 | Anonimen
Оценка:
4
 (
28
 гласа)

Не искам да обиждам или защитавам никого, но.. човека иска да му измерят кръвното.. Слагаш апарата и мериш.. Една мин? Няма и толкова.. От чиста човешка гледна точка, не от друго.. понякога от това кръвно ти зависи живота!


9 май 2018 15:42 | Гггг
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

В отговор на изказването: “Нямаме случай, в който да сме върнали пациент и да не сме го обгрижили било то ние от Бърза помощ, колегите от болницата или спешния кабинет. ”- преди месец жена с алергичен пристъп чака два часа пред бърза помощ и никой не я прие. Обяснението беше, че това не е спешен слушай, а лицето й беше ужасно подуто. В спешния кабинет никой не се появи. Добре, че личният й лекар си вдигна телефона, та отидоха при него. Да не ти се наложи да искаш помощ от бърза помощ.


9 май 2018 15:49 | Карадалиев
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Всички знаем че това е долна постановка от другаря Георгиев, Много под високото самочувствие е на този господин да потърси помощ от тази болница. Нека отговори защо кара своите близки да лекува в чужбина а не потърси помощ от болницата в Петрич ?


9 май 2018 16:05 | сиса
Оценка:
-4
 (
14
 гласа)

хаха на вратата пишело" влизането забранено" е как ще влезне някой, ако не му отворят?


9 май 2018 16:23 | T
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

На високо ниво и с желание работите????? Xaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxax


9 май 2018 16:37 | Anonimen
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Ако не са тия постановки нямаше да се види що за некадърници са :д срам и позор така си ги вземат едни заплати .


9 май 2018 16:38 | Anonimen
Оценка:
-7
 (
17
 гласа)

Лекари ми било това


9 май 2018 16:58 | Петричанин
Оценка:
22
 (
30
 гласа)

Ако всички, които живеят около болницата тръгнат да си мерят кръвното в бърза помощ спешните случаи кой ще обслужва ?
..... Във всяка аптека има апарат за мерене на кръвно .....


9 май 2018 17:37 | Един от всички
Оценка:
20
 (
24
 гласа)

Колко лоши хора има за пореден път се убеждавам. Господина през три месеца гледа да се покаже, да подсети хората, че съществува без значение кого ще обижда- колко жалко за него. А лекарите си вършат добре работата за парите който получават и уважението.


9 май 2018 18:13 | Петър
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

А кога ще махнете армираното стъкло да не се намирате в някоя баня или за да не вигледат как се гушкате по столовете


9 май 2018 18:39 | Божин
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Бате Кире, тези дни в Петрич гостува Цирк, да отидем с теб да изиграем едно представление, целия Първомай ще дойде да ни гледа.


9 май 2018 19:11 | Петричанин в повече
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Ясно е, че К. Георгиев гони изява, молете се на бога, че още има лекари! Такива като Петка с лопата да ги ринеш но скоро ще останете без лекари и тогава.....


9 май 2018 19:18 | ...
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Ако бяхте на високо ниво нямаше да оставите детенцето ми да умре. Доктори които работят на високо ниво ще направят всичко възможно да го спасят а не да ми обясняват, че нямало смисъл до се борят повече. Вие не сте доктори.


9 май 2018 19:30 | най-вероятно
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Ходих преди време в спешен център пак покрай такива празници и ефекта беше същия...
Нищо лично към лекарите на възраст и досегашния им труд, но е време е да се смени персонала с предимно млади хора.


9 май 2018 20:13 | Zapoznat
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Киро Петка е уникален козар, но тая докторица 80% от Спешен Център се взеха за недосегаеми. Отношението им към пациентите е под всякаква критика.
Трябват сериозни мерки да се вземат, но КОЙ това е хипопотичен въпрос.


9 май 2018 20:18 | Филип
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Хора не плюйте по лекарите -всеки случай е отделен- трябва с имена да се работи-защо това нагло петка не пише за имена а плюе по всички лекари? Този човек е нагъл и на пътя като шофира -не е никак колегиален като шофьор а като човек, да не говорим-използвач и стиснат до немай къде си! Фукара-!


9 май 2018 21:14 | ЕБК
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Дали Киро петка има право или не, незнам не съм бил там за да кажа, но мога едно да кажа тия лекари и не само те откакто са завършили образованието си, се съмнявам да са продължили да облагородяват знанията си което с тези темпове на развитие на медицината е наложително, да не говорим за отношение няма такова. В Чужбина е съвсем различно да те върнат от спешен център и да не дава Господ да ти стане нещо направо ги осъждат и край с лиценза. Според мен тази болница е за затваряне всичко е пред разпад, много е мръсна, мирише ужасно абе нямам думи. Надявам се никога да не ми се наложи да им ползвам услугите им, а и имам горчив опит със бърза помощ за 2 км им трябваха 35 мин. и дядо ми си отиде. Абе я да го д.....


9 май 2018 21:27 | Хо
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Ти къв си Великова ли си ква си!


9 май 2018 21:41 | Пътник-1
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Кирил Георгиев е един от най-изрядните работодатели, всички са с договори и осигоровки, а тоя тъпанар “ПЪТНИК” нещо не е в час или изобщо не знае срещу кой пише. Има и друга версия да е Вельо Илиев.


9 май 2018 21:44 | Пациент
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

След като допуснахме гражданите на Петрич, по вина на лекари, техни директори, политици и пр. да присъединят петричката МБАЛ"Рокфелер"-нова и голяма сграда, към санданската, трябва поне да искаме, да настояваме, да има модерен Спешен център в същата, с нома модерна апаратура и знаещи специалисти, за да спасяват животите на хората бързо и навременно, а не да ги препращат с частни линейки за 300 лв до Пирогов и др. софийски болници. Трябва щателно, безпристраство разследване и на нашата болница, както прави в момента прокуратурата на РБ в др. болници в страната-за източване на пари от ЗК, за безотговорност, за всичко по законите на РБ. Петричка общинаи ма над 60 000 жители и имаме това право, а не да допуснем частни интереси да приватизират болницата, за други цели, а хората да пътуват до санданската, където много не ни искат. Петрич и на две граници с Македония и Гърция и може да привличаме и техни граждани за лечение, ако модернизират нашата. Ние евр. граждани ли сме или... Имаmе същит


9 май 2018 22:04 | До Струма.ком
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

НАПРАВЕТЕ РЕПОРТАЖ ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ХЛЯБ В РАЙОНА, ЗА ХЛЯБА НОСЕН ОТ ГР. Г. ДЕЛЧЕВ И ДР. РАЙОНИ И ПРОДАВАН В НАШИ МАГАЗИНИ-ЗАЩОТО НЕ Е НИКАК ГОДЕН, КАЧЕСТВЕН, ВЕРОЯТНО Е И ОПАСЕН ЗА ЗДРАВЕТО НИ. ПОВЕЧЕТО Е КАТО ГЪБА, НЕ СЕ ПРЕГЛЪЩА/ДОРИ КОТКИТЕ НЕ ГО ЯДАТ/, ТИЖИ САМО 700 ГР. А Е НАДУТ... Например:ръчен бял хляб от Димитър Аспарухов-АСИ, Петрич, бял хляб от маг. ЛИДЛ, "Стара загора" от"Хлебни изделия-Пром. зона Петрич, има и инф. на гр. език на същият..... Няма качествени хляб до 1. 10 лв. Говори се от запознати, че ги правят от фуражно зърно, набухватели, избелители и др. в тях, защото качественото зърно се изнася. Правете репортажи за некачествените храни-в магазини, складове, пазари и др. произвеждани, внясяни и продавани в района. Успех.


9 май 2018 22:05 | Гошо белята
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

На Тоо нему излезнаха гласовете у болницата за тва прай така и аз БЕХ секретаро на. Изборите


9 май 2018 22:44 | Гражданин
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Че повечето работещи в бърза помощ не стават за нищо е факт-таксита-да те превозят от вас до болницата и то не много бързо, но д-р Великива е една от малкото много кадърни и човечни лекари там. Господин Петка не го познавам, но по името личи, че явно не е от най-праведните граждани. Отношение към случая не взимам, само казвам, че въпросната лекарка е добър лекар и човек.


9 май 2018 23:07 | Васка
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Всеки случай е различен, но определено е до съвестта на лекара, имах кърлеж за който потърсих помощ в спешния център, докато отида до там беше паднал казах на лекара, а той ми каза глупости така ти се е сторило, нищо не направи поне с йод да го почистише.... след седмица на същото място се появи нещо като подутина, не обърнах много внимание, но вечерта се замислих и се сетих че точно там бе кърлежа .На следващия ден отидох пак в спешния кабинет и обяснявах на жената която се показа на прозореца, прати ме да си търся направление от личния и след това на херург . Съжалявам че не зная името му но излезе един лекар който е бил вътре и ми каза я ела тук къде ще обикаляш два часа, влязох в спешния кабинет взе и ме цепна ...е браво хубота на кърлежа си е тук направил си е гнездо ....за 10 минути ме оправи и ми каза какво да правя ...слава на Бога попаднах на човек, а не на такъв който чака да мине дежурството


10 май 2018 00:13 | Пешо
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Не знам какъв е случая с въпросния господин, но аз искам да кажа, че хората от бърза помощ си вършат работата! Вчера баща ми се почувства зле, болки в гърдите, веднага при постъпване в болницата същата д-р Великова ни обърна уникално внимание, премери кръвно, екография.... след това се свързаха с болницата в Сандански и с линейката на Бърза помощ отидоха заедно до там.

Благодаря за бързата реакция и внимание което отделиха за Баща ми.


10 май 2018 00:25 | 221
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Спешния център не е нито за вадене на кърлежи, нито за мерене на кръвно. за това са личните лекари и джипи кабинета, които са длъжни да обслужват пациентите 24 часа. Болницата задължително трябва да има спешно приемно отделение с дежурен лекар от болницата точно в това приемно отделение и там да се преглеждат болните. Спешна помощ е само за 112 и то за спешни случаи, а не за да си говорят с наспалите се баби или с тези, дето ги мързи да чакат по опашките пред кабинетите и които не искат да си заплатят дори и таксата за прегледа.


10 май 2018 08:33 | до Пътник
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Пътникооо, мързелите като тебе място не могат да си намерят никъде...


10 май 2018 08:40 | Изумена
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Мили, хорица, селяни, Петричани, каквито сте там... научете се да пишете първо, пък после оплювайте хората.... Господина просто е потърсил помощ, за която си плаща така или иначе, така че спрете с тая Злоба, тая Завист... и тази лекарка... само който не се е сблъсквал с тея мизерници, той не знае какви нагли същества са и как могат да те уморят на секундата... Да ги съди!!!


10 май 2018 08:45 | Идиотт
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Тази смешната която е на снимката не я познавам, нито въпросния Господин! но от личен опит всеки от нас знае че в спешния център на Петрич, освен смърдящи на алкохол, нагли и некъдарни индивиди други няма, още по малко лекари.
Сложили прозорче все едно е някаква баничарница и те питат какво ти е ? то аз ако знам какво ми е ще идвам ли там бе! ми то има хора който не могат да обяснат какво им е, и трябва да се прегледат! как без преглед се установява смешен ли е или не!
за спешни случай ? тая найстина е некадърна, високото кръвно налягане не е ли предпоставка за инфаркт и не се ли води спешен случай? как на врата на спешното ще пише "забранено влизането" ? тва да не ви е бащения ? куп хора измряха в тази кочина от некадърници! но ние сме си виновни ! тази тоалетна трябва да бъде закрита, освен че е в полза само на Циганит*, но и е на наши ръзноски! е го къде е Сандански, времето дори е по малко да стигнеш до там от колкото пред вратата на спешното в Петрич!


10 май 2018 08:51 | напуснала
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Изумена съм!!! Чета и освен злоба към хората друго не чета. То е повече от ясно, че в тази болница освен пари да вземат и да убиват хората, друго не правят! Радвам се, че не съм вече част от Вашето "Злобно" общество, жалки душици!!!


10 май 2018 08:59 | брей
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Уважаема д-р Соня Великова, нима високото кръвно не е "спешен случай" за Вас и Вашите Уважавани колеги??? Трябва да припадне ли човек в Бърза помощ за да се счита, според Вас, за спешен случай??? Замислете се малко какви глупости говорите.... и Вие сте дали клетва ".... Аз ще препоръчвам на болните подходящ режим според познанията си и ще ги защитавам от всички вредни неща... " ??? Сериозно, ли д-р Великова??? Дано никога не ми се наложи да се "възползвам" от Вас и Вашите "компетентни" услуги!!!


10 май 2018 09:19 | ефрейтор
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Брейй, БРЕЙЙ!!! И аз съм давал клетва като граничар, ама напуснах Републиката и хич не ми е за нея. Та стига с тия клетви ! И ти ходиш на черква и се кълнеш, ама си грешен/а/ нали


10 май 2018 09:25 | брей
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Ефрейтореееее, ти клетва да спасяваш животи ли си давал??? Не тичаш ли и ти при тези "уважаеми лекари" като ти е лошо??? Вие военните сте най-тъпите и мързели същества!!!


10 май 2018 10:14 | ХРИСТИНА
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Подкрепям д-р Великова и я поздравявам .Тя е страхотен човек и добър лекар. За пореден път се убеждавам че нашите пациенти първо им липсва елементарна култура те не знаят как да потърсят помощ не ни уважават и не ценят нашия труд само знаят да плюят по нас.
Моля ви огледайте се колко дипломирани мед . специалисти ще се върнат в нашия град всичко напуска страната или остава в големия град .Не ни подценявайте а уважавайте


10 май 2018 12:43 | Оракол
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

До ХРИСТИНА,
Очевидно простотията ви няма граници!
Пациента не знае как колтурно да си потърсе помощ! е скоро подобна тъпня не бях чувал. Вие сте нагли и безобразни, значи вашиа труд е платен от нас ! И ние щото сме балами, трябва да ви търси по колтурен начин помощ ?
Утре отивам при шефа си и му плюя в очите с думите, от утре искам по колтурен начин да ми казваш как да си върша работата, иначе натискам паник бутона! смешници....
Да ценим вашия труд? Една температура и едно кръвно не можете да свалите, неграмотници! кой труд ? вие учители по етика или лекари сте та да се убеждавате за елементарната колтура?! не знам само в кой ден някой човек който му писне и е изгубил най-скъпото си заради вас, ще влезе с една пушка и няма да ви помогне паник бутона!


10 май 2018 13:00 | Идиотт
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Виждам че съм пропуснал най-смешата част;
Заради това че мълчеливия господин който "чакал пред спешния кабинет" е питал къде е шефът ви или заради хладнокръвния телефон с който е снимал ? от какво точно искахте да предпазите колегите си ? да натисне паник бутона защото сте испаднали в паника от страшният въпрос на господина и неизвестното лазарно оръжие което е насочил към вас "телефон" ?
предпазете първо себе си от епидемията на простотия в тази болница.


10 май 2018 14:25 | Петка
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Абе имаше един бизнесмен с една умряла с класа от петрич дето окрал завода му в зората на демокрацията. И караше циганките на магистралата до благоевград да му бутат бирени шишета в ауспуха. Какво се е рзревал тук тоя немит овчар


10 май 2018 14:57 | д-р Динков
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Колеги, безсмислено е да се дразните заради този клет човечец.
Той има нужда от помощ, специализирана.


10 май 2018 20:37 | Непознат
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Абе това не е спешна помощ петрич като болница нямат 1 успокоително но като им дадеш пари го вадят


10 май 2018 22:11 | общество
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Не, тук става дума за евтин театър и арогантност.


11 май 2018 09:19 | Лекар в лондон
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Тука не виждам спорт, нещата са ясно!
Господина явно иска внимание, негова си лична драма! който иска да му се връзва!
Но драги ми колеги, очевадното няма как да се пропусне! всеки който по някакъв начин е имал допир с болницата в Петрич, знае че нямате дори и малка представа за оказване на лекарска помощ, отношение или съвест. Както в повечето здравни заведения в България, останаха хората който нямат знания, способностти или умения. Можещите лекари, много отдавна вече са на работа в други държави. Разбирам че нямата избор но си спестете това унижение на вас и на хората, просто напуснете! Добрия лекар никой не го плюва, а от цървула обувка не става!


11 май 2018 09:53 | Лекар от Токио
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Колега от Лондон, ти там ли си роден или завършил в Кеймбридж? Или пък заместваш по празниците някой английски общопрактикуващ лекар- индиец .?Уточни се, пък да поговорим на езика на Острова!


11 май 2018 10:39 | Пациент
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

До:9 май 2018 23:07 | Васка Научете името на лекаря от СП-Петрич, който Ви е извадил кърлежа и напишете тук благодарността си. Това трябва да правим по-чест:На добрите и човечни лекари от Петрич, трябва да благодарим, а НЕ човечните, грубите, апатичните и пр. трябва да назоваваме отново с имената, да пишем жалби ако се налага. Има Харта за правата на евр. граждани, има Закон за здравето, Конституция-чл. 52 от същата и т. н. които са написани и приети за нас, за нашите права и защита. Аз лично съм бил един път в СП при Великова/преди години/ и останах доволен от поведението и компетенността и. Но имам лоши спомени и съм пострадал, както и член на семейството ни от др. лекари и сестри в МБАЛ"Рокфелер". Има в приемен блок некадърна лекарка-дебела, нагла, която не може да различи инсулт, въпреки че от СП бившият лекар-шев д-р П. Илиев е написъл-инсулт. Тзи жена/не и казаха имената/щеше да умори майка ми, ако не се наложи да се държа както трябва с нея и дежурната невроложка, да я прегледат


11 май 2018 10:52 | Пациент
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

....и потвърди диагнозата дежурният невролог д-р Велева, която извикаха от дома и, я остави на хапчета Събота и Неделя, а Понеделник да минем през Личен лекар за направление, после през частният и кабинет, за да лапне и тя от Здравната каса, чак тогава я прати в отделението за лечение. Късмет че инсулта се оказа НЕ голям/от скенера/и Бог я спаси от усложнения/..... за седмица. Трябва ни Спешен Център-модерна апаратура, доказани специалисти с високи заплати, обуридвани добре бързи ленейки, дори медикоптер за областта, както е вдр. евр. държави. Имаме същите права, да си ги издействаме. Иноче ще умираме, ще умират децата ни, близките ни от некъдърност и липса на мед. апаратура в провинцията. Плащаме еднакво ЗОи данъци.


11 май 2018 12:00 | Марморан
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

До Пациент
Спокоо бе човек, то това не е от мързел а от не знание, вие пак късмент ви е спасилно, те тука знаеш ли колко други убиха и усакатиха? те това не е най-грозното, а че имат съмочуствие, ако е на друго място освен България, кенефите няма да им дават да чистят в болниците, не да "лекуват".
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.