Ќовините на югозападна Ѕългари€
  
   –егистрац舫абравена парола

ѕовод за радост:  метът на –азлог √ерчев жени сина си »ван


20 юли 2019 08:59   27514 прочитаЌа светли€ празник »линден, кметът на –азлог  расимир √ерчев развълнуван сподели новината, че жени сво€ син »ван за неговата избраница  онстантина. √ерчев сподели вълнението си и нарече ден€ и бъдещето на младото семейство „—¬ј“Ѕј ≈! ƒнес е сватбеното тържество на сина ми »ван и неговата  онстантина.

ƒнес, на празника на св. »ли€, едно младо семейство ще врече пред Ѕог сво€та любов. Ѕлагословени да сте, ¬анка и  онстантина! Ѕлагословена вашата дъщеричка и наша първа внучка »рина. Ѕлагословени сме и ние с майка ви »рина - да споделим тази гол€ма радост.

ћили деца, —ъхран€вайте христи€нските ценности на българското семейство! ѕазете любовта. «ащото любовта дълго търпи и е милостива. Ћюбовта не завижда. Ћюбовта не се превъзнас€, не се гордее, а се радва заедно с истината. —¬ј“Ѕј ≈. „≈—“»“ј ƒј Ќ» ≈!“, пожела на сина си »ван и на  онстантина кметът на –азлог.

≈кипът на Struma.com пожелава на младото семейство здраве и щастлив семеен живот!

÷вети »ванова

ќще за: »линден  семейство  тържество ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.