“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище  
   –егистрац舫абравена парола

ѕоредни€т погубен живот в "затвора"-рудник ќраново: »здъхна миньорът, премазан от вагонетка!


14 ноември 2017 18:46  3 коментара   21042 прочита

сн. архив
сн. архив


сн. архив

Ќе допускат пиле да прехвръкне в м€стото на смъртта


»здъхна миньорът премазан от вагонетка в рудник ќраново. «агина поредни€т миньор в този рудник, —тефан ≈милов —ин€ков. “рагеди€та обиколи мълниеносно симитлийското село ƒолно ќсеново, откъдето е загинали€ млад мъж. Ќа м€сто в мината е началникът на рудника ’ристо ’ристов, който отказва коментар, веро€тно докато не се свърже със собственика  расимир ћихайлов . “ехническа повреда ли е причината за поредни€ тежък инцидент в рудника, или човешка грешка. ’ората в селото настръхнаха срещу мината.

"—ъс сигурност сега ще кажат, че е човешка грешка ,за да не нос€т отговорност за поредни€ погубен човешки живот. —трашно е в този рудник.

≈кип на struma.com бе на м€сто ,опитахме се да получим н€каква информаци€, но уви. ¬ мината е като в затвор, не допускат никого. —амо, че тази вечер има тежък инцидент и н€кой тр€бва да коментира отговорно случилото се. ќчаквайте подробности, знаем само, че загинали€т миньор е братовчед на кмета на село ƒолно ќсеново.  метът получил черната вест ,докато е слизал от гората, където имал работа. ќчаквайте подробности.

ѕ. ѕопов

ќще за: инцидент  ораново  трагеди€  работник  мина ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

14 ноември 2017 19:09 | тамерланд
ќценка:
13
 (
15
 гласа)

ƒ≈ћќ –ј÷»я-“ќ¬ј ≈ Ќќ¬ќ“ќ –ќЅ—“¬ќ Ќ≈ ¬я–¬ј…“≈ „≈ “ќ¬ј „≈ “ќ¬ј –јЅќ“»


15 ноември 2017 02:11 | ѕ»„
ќценка:
9
 (
11
 гласа)

“о€  –ј—»ћ»– ћ»’ј…Ћќ¬ преди време когато загинаха повече хора там от съпричастност към мъката на семействата им след н€колко дни подари на сина си по случай р. ƒен ЋјћЅќ–ƒ∆»Ќ» за 450 000лв.


15 ноември 2017 07:05 | Ѕаба
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

ќт три дни са предупредени че е скъсано въжето на вагонетката но разбира се н€ма кой да обърне внимание като се обърне каруцата пътища много жалко за човека.. 15
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.