Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол  
   –егистрац舫абравена парола

ѕокрусени родини, близки и при€тели се сбогуват с 14-годишни€ Ѕожидар, погребението ще бъде в родното му село —трумешница


6 септември 2018 16:02  1 коментар   31353 прочита—лед дълга и тежка борба с коварна болест вчера в клиника в »станбул,14 годишни€т Ѕожидар »лиев от ѕетрич издъхна. Ѕлизки до семейството споделиха, че днес в 18 часа ще могат да си вземат последно "—богом" с него в родното му село —трумешница. “ам в местни€ гробищен парк покрусеното семейство на Ѕожидар,близки,роднини и познати ще се съберат, за да го изпрат€т в последни€т му земен път.

ѕрипомн€ме ви, че Ѕожидар »лиев бе изключително борбено и силно дете. ¬ продължение на години той се бори със —арком на меките тъкани. ¬ продължение на месеци ƒари бе лекуван в клиника в »станбул.

Ќа 11 април тази година момчето претърп€ операци€,за ко€то семейството тр€бваше да внесе в клиниката половината от стойността по изготвената оферта за операци€ в размер на 36 000 ≈вро. “ъй като те не разполагаха с тази сума петричани се обединиха около каузата да помогнат на семейството на ƒари, като различни сдружени€ и граждани организираха редица концерти и базари с благотворителна цел.

 акто ви информирахме, вчера стана €сно, че семейството на Ѕожидар е със задължени€ към лечебното заведение в »станбул възлизащо на сумата от 17 хил.евро,който тр€бва да бъдат заплатени възможно най-скоро.

јни √еоргиева

 ќще от: ќбщество
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

6 септември 2018 19:24 | ¬ћ–ќ
ќценка:
0
 (
4
 гласа)

“ова е рак бе хора! Ќ€ма спасение от него, който казва че ще излекува е мошеник. √орките родители, измамени и платили горчива цена! Ћека му зем€ на детето!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.