Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае  
   –егистрац舫абравена парола

ѕожар едва не погуби мъж край  юстендил!


11 септември 2018 11:38   2366 прочита“ази сутрин екипи на –—ѕЅ«Ќ –  юстендил, са гасили пожар в къща в село ѕиперков чифлик. —игналът е подаден на телефон 112 в 6. 42 ч.

“римата военнослужещи от състава на —ухопътни войски към Ѕригадно командване - Ѕлагоевград, редник  ристи€н √еоргиев и ефрейторите ƒесислав …орданов и ≈вгени √еоргиев, пътувайки за работа, се впечатлили от излизащ дим от къщата, спрели, оказали помощ по извеждането на 67-годишни€ собственик, изблъскали наблизо паркиран автомобил, за да не пречи при пристигането на противопожарната техника. ≈кип на ÷—ћѕ –  юстендил е оказал помощ на собственика на къщата, той отказал хоспитализаци€ и се прибрал в селото си.

ѕри пожара са унищожени 140 кв. м покривна конструкци€, стълбищна клетка, опушени са 200 кв. м стени. ѕожарът е причинен от късо съединение, противопожарните екипи са спасили от унищожение 200 кв. м от жилищната сграда, ко€то е на 2 етажа.

—. ѕетров

ќще за: пожар  инцидент  къща ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.