¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...  
   –егистрац舫абравена парола

ѕ√»“ "ѕроф. д-р јсен «латаров" в ѕетрич отбел€за патронни€ си празник


17 февруари 2018 09:59  3 коментара   8099 прочитаѕатронни€т празник на ѕ√»“ "ѕроф. д-р јсен «латаров" бе отбел€зан вчера в гол€мата зала на Ќ„ "Ѕрат€ ћиладинови". ќтбел€зана бе също и 133-тата годишнина от рождението на патрона на гимнази€та јсен «латаров. √ости на празника на професионалната гимнази€ б€ха јлександър ѕопов-главен експерт в дирекци€ „ѕрофесионално образование и обучение“в ћќЌ, заместник- кмет на община ѕетрич ћинка —алагьорова, Ќина ѕопова-директор на дирекци€ „ќбразование, култура, социални дейности, спорт, туризъм и здравеопазване“ и експертите от същата дирекци€ ÷онко ћачев и ћетоди Ѕисерков. —ред уважилите празника на училището б€ха и редица пенсионирани учители като —нежана Ћамбрева, »линка ѕанова, Ћетка  ърпачева, Ќели якова, ∆ивко »лиев, ћагдалена Ўумарова, родители и партньори на гимнази€та.

¬ своето тържествено слово директорът на гимнази€та инж. —ветла ƒанаилова каза:

"—ъдбата ни е отредила да бъдем училището, в което през 1959 година са поставени основите на професионалното образование в ѕетрич с обучение по професиите готвач и шивач. » днес гордо носим флага на професионалното образование като нашите 550 ученици припознават себе си като бъдещи икономисти, информатици, финансисти, ресторантьори, организатори на туристическа –агентска дейност, офис-мениджъри - все модерни, престижни, уважавани и търсени на пазара на труда професии..

√ордеем се с многобройните успехи на нашите ученици на националните състезани€ по професии, литературни конкурси, спортни из€ви, повишаване бро€ на успешно завършилите средно образование ученици. Ќашата гимнази€ в ѕетрич е уникална по своему, защото обедин€ва родители, учители, ученици – бивши и насто€щи, работодатели, местна общност, около общи€ интерес за имиджа и просперитета на училището." - за€ви т€.

Ќа сцената в „италище "Ѕрат€ ћиладинови" се качиха и възпитаниците, който са показали добри резултати на конкурси и олимпиади. “е б€ха наградени с грамоти от директора —ветла ƒанаилова.

јнита √еоргиева

ќще за: празник  зала  патрон ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

17 февруари 2018 13:22 | nabludatel
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

“ова всъщност е малката зала на читалището. »стината е, че училището все още търси себе си.


17 февруари 2018 18:24 | съвет до автора
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

 ойто се използва за единствено число.
 оито - за множествено число.
ѕрави ми впечатление, че се бъркат редовно на сайта. ќбърнете внимание без да се обиждате.
Ќикога не е късно човек да научи н€ко» забравени неща от началното училище.


18 февруари 2018 15:25 | ƒани
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

јнита √еоргиева, научи веднъж за винаги, кога, който, и кога, които, “ова го зна€т и 100 годишните, но на теб ти е трудно, а ако знаеш, колко е смешно, н€ма да поместваш повече неграмотни статии
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.