Новините на югозападна България
Уникален скандал в чалгата! Емилия за Коко Динев: Някакъв мухльо ме предал!  
   РегистрацияЗабравена парола

Петък е! Започна пътуването до Гърция, интензивен е трафикът на ГКПП Кулата и Маказа


16 август 2019 13:39   5313 прочитаИнтензивен е трафикът на входа и изхода за леки автомобили на ГКПП Кулата и ГКПП Маказа. Това съобщават от Главна дирекция „Гранична полиция“. С цел да се избегнат опашките, по границите, граничните полицаи препоръчват при излизане от България на ненавършили пълнолетие лица - български граждани и такива с двойно гражданство (българско и чуждо) на граничния пункт следва да бъдат представени документ за пътуване – валидни български паспорт или лична карта.

За децата с двойно гражданство – български документ за пътуване и чужд документ за пътуване (при наличие на такъв). Също така трябва да бъде представен и оригинал на нотариално заверено писмено съгласие от отсъстващия при пътуването родител. С цел намаляване времето за проверка, родителите/придружаващите лица предварително да подготвят и представят незаверено копие на документа за съгласие, което да остане на граничния пункт след преминаване.

Към този час е интензивен трафикът и границите ни със Сърбия, Турция и Румъния. Нормално се осъществява движението на границата от и към Северна Македония.

Цвети Иванова

Още за: трафик  пътуване  Гърция Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печатВашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.