На първи януари църквата отбелязва Обрезание Господне и се почита паметта на Свети Василий Велики  
   РегистрацияЗабравена парола

Петричката фирма, стопанисваща минералната баня в местността Рупите, отнесе глоба от 2000лв. Ето за какво


13 март 2018 08:50   7483 прочитаРайонният съд в Петрич потвърди наказателното постановление, издадено от директора на Басейнова дирекция "Западнобеломорски район"- Благоевград, с което бе наложено санкция от 2000лв. на петричката фирма "Младен Асенов-МИМ", с управител Младен Асенов, която стопанисва минералната баня в местността Рупите.

На 12.04.2017 г. служители на Басейнова дирекция извършили проверка на обект „Хигиенна баня и басейни“ в местността Рупите,. В момента на проверката служителите установили, че банята работи, като за нуждите й се извършва водовземане чрез сондажен кладенец.

По документацията обаче било установено, че за извършване на водовземане на подземни води търговецът няма издадено разрешително, такова липсвало. За извършеното нарушение на фирмата е съставен акт от 2000лв., който Районният съд в Петрич потвърди. Решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок пред Административен съд-Благоевград.

Ани Георгиева

Още за: фирма  директор  район Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печатВашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.