Красавица! Мъжете въздишат по Гришовата Никол  
   РегистрацияЗабравена парола

Петричани в паника! Какво се случва в ул. "Битоля 30"? Кой подтиква хората към самоубийства и жертви към Бог?!


18 май 2018 09:26  18 коментара   73469 прочитаСектанти от "Свидетели на Йехова" пуснаха пипалата си навсякъде в Петрич, обикалят по апартаменти и къщи и зарибяват хора, вижте подробностите


Сектанти обикалят Петрич активно в последните дни. Представители на "Свидетели на Йехова" пропагандират правилата на сектата си, заблуждавайки хората, това съобщи петричанин, силно притеснен от поведението на сектантите, пуснали пипалата си в южния град.

"Днес в Петрич станах свидетел как две жени англичанки, говорещи развален български език ходеха по къщите и апартаментите на хората да им досаждат да ги канят на техни служби,. Лично на мен първо младата дама ме питаше доволни ли сме от живота в България, представяше се уж като човек, който прави анкети и накрая ми даде брошура, че била свидетелка на Йехова, дори носеше един таблет, на който пишеше несвързани неща за Бог. Това каза пред struma. com Лазар Тодоров, който допълни "Веднага ги разбрах че са секта, на брошурата пишеше, че всеки четвъртък от 19 ч и всяка неделя от 15:15 ч. в квартал Аджария, ул. "Битоля" № 30 провеждат службите им дори имало курсове да обучават хора и били безплатни.

Съветвам всички хора да се пазят от тези сектантки, които зарибяват хората и искат да ги накарат след това да се самоубиват да се принесат в жертва на Бог.

Пазете се хора от тези англичанки, това е опасна секта, предупреждава Лазар. Тази сутрин нашият репортер Анита Георгиева отиде на мястото, където се събират сектантите и ето какво установи тя : Хората в квартала ги познават, според тези, с които говорих, но отказаха да се снимат от страх, от известно време се подвизават на този адрес. Снощи са имали сбирка. Хората, които са имали контакт с тях, твърдят че всички изглеждат богати, облечени с костюми, говорещи по няколко езика. Има гърци, руснаци, англичани и немци.

Един от представителите бил със сериозен бизнес в Гърция, продавал ток. Хората казват, че на сбирките им присъстват обикновено възрастни хора. В ромската махала имат седалище и помогнали на много хора да заминат в Англия да работят. Според местните в други квартали на града също провеждат сбирки, така че много упорито са се настанали в Петрич, разказва Анита от мястото, което е пристройка, на която има поставено разписание, указващо часа на сборищата им.

Добре е да се знае, че "Свидетели на Йехова" са изключително опасна секта, забранена в редица държави членки на ЕС, известна със злоупотреба с човешкото нещастие и вяра. Тази секта директно застрашава човешкия живот, забранявайки на членовете си, включително малолетни деца, животоспасяващи медицински манипулации, като кръвопреливането., това преди време написаха в декларация младежите на ВМРО, който искаха да организират протести, срещу разпрастранението и у нас.

Отделно сектата налага поведение, несъвместимо с българските традиции, като отрича всички национални и религиозни празници, отрича уважението пред националните символи, знаме и химн, подтиква към разрушаване на семейството и семейните ценности. Тази секта е директна заплаха и провокация към националната сигурност на Република България Специалисти наричат религиозното формирование "Свидетели на Йехова" псевдорелигиозна търговска организация на тоталитарен принцип с елементи на езичество, прикриваща се зад християнски образи и концепции.

Така, че петричани внимавайте, когато добри оратори ви омагьосват и канят на сборищата си. Полицията също ще провери какво се случва в ул. "Битоля" 30 на кв. Аджария в Петрич.

Петя Петрова

Ето каква брошура ми дадоха сектантките, посочва Лазар:

Още за: сектанти  представители  правила  поведение Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


18 коментара

18 май 2018 09:31 | пациент
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

калашник


18 май 2018 12:16 | защо?
Оценка:
-11
 (
19
 гласа)

В брошурата не се вижда нищо сектантско! От къде ги извадихте тези изводи ?


18 май 2018 12:23 | Боби
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Аллах ки ги накаже


18 май 2018 12:32 | :)))
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

А, защо рекламирате, ми е инт? Ето, аз не съм знаел къде и кога, но сега вече, знач час, място и дата на срещите.. Бива ли да сте толкова прости?


18 май 2018 12:51 | Аут
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Да се забранят в България най - официално. Те нито са християни, нито мюсюлмани, нито никакви. Не почитат Христос, нито Кръста гoсподен, не вярват в Троицата, отричат тайнството „свещенство“, не приемат кръвопреливане, не празнуват рождени и имени дни а и национални празници. Поради принципите на Свидетели на Йехова да не изпълняват военна служба, да не почитат държавните символи, да не приемат кръвопреливане и други получават забрана да извършват дейност в редица държави.


18 май 2018 13:04 | Жаб мала
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Нек ми доот тия алкаши такви тапканици ки им удара ки се чудат на дек да га скинат, ки фръкат перушини и брошури из малата.


18 май 2018 13:16 | Даскало за Струма.ком
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Какво се случва в ул. "Битоля 30"-
да се чете:
Какво се случва на ул. "Битоля 30"


18 май 2018 13:20 | Хан Аспарух
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

АДРЕСЪТ Е ИЗВЕСТЕН
=====
МОЛЯ ПАЛАЧИТЕ НА КОЛИ ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ:))))


18 май 2018 14:22 | ddd
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

трийте снимките бе вие добре ли сте така ги рекламирате


18 май 2018 15:58 | 666
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Няма нищо опасно. По добре те в махалата, отколкото ходжите. Мислете и не повтаряйте като папагали без да сте заподнати. Пишете прекалено много глупости.


18 май 2018 16:28 | .
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ей, сектант, втори път се обаждаш..


18 май 2018 16:40 | Инкогното
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Този офис, или къща не се намират на номер 30! Пишете правилно адресите!


18 май 2018 17:05 | .....
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Не са отдавна, от години са тук. Имаше и събрана подписка до кмета, ама всички служби спят. Време е да се вземат в ръце и да ги пратят по дяволите. А и всяка сряда и събота раздават брошури по пазара и на старите таксита.


18 май 2018 19:42 | Филип
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Насила някой да ви кара до ходите на тези сбирки!??? Ами това е демокрацията-харесва ти отиваш -слушаш -не ти харесва не отиваш- все едно като телевизия как гледаш!! Аз не ги защитавам но по добре тези хора отколкото дрога -марихуана и т, н! Бих попитал хората на Петрич защо ходят на сбирки където идват онези измамници от София и лъжат ли лъжат че видите ли ако гласувате за тях ще живеете райски,! От тези по голями измамници няма никъде но, народа си е тъп и продължава да ходи да гласува-въпреки че знаят резултата-а той е, МИЗЕРИЯ!


18 май 2018 21:33 | До Струма.ком
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Хора от тази секта или др. вероизповедание в Петрич обикаля от години по улиците и къщите на хората и това го знаят и Община, МВР и Църква. Питайте тях и публикувайте техните позиции-законна ли е тяхната дейност, имат ли разрешение от Държава и БПЦ? Искаме да знаем личните позиции на Владиката и архирейският наместник на Петрич, Сандански или другаде където са тези хора, проповядващи..... Доколкото зная, в РБ има най-много допуснати законно и НЕ, всякакви вероизповедания, секти и пр. Защо институциите и БПЦне се борят с тяхната дейност, ако е неправилна и незаконна?


19 май 2018 00:59 | хаха
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Убеждават глупаците да се самоубият?
Повечко от тези секти и ще се оправим.


19 май 2018 23:45 | Спас Терзийски
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Матей 5:3 гласи: Блажени бедните по дух, защото е тяхно небесното царство.

Братя \"християни\" четете ли библията?...
Там ще намерите отговорите за всеки въпрос... най-вече за тези самозвани \"християни\" гдето въобще не вярват в ХРИСТОС...
Има ги по целия свят.... не се плашете а БИБЛИЯТА четете... БОГ да пази всички които вярват в Сина Господен Исуса ХРИСТА


25 май 2018 00:33 | Иван
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не са забранени в ЕС, а само в държави като Иран, северна Корея и Россия. Браво на нас!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.