Петрич поде кауза за ранено в катастрофа момче

02 март 2021 18:11   7819 прочита


Близки и приятели на Кристиян Чамишки стартираха инициатива за набиране на средства за пострадалото при катастрофа момче. ПТП-то с него стана на 25-и февруари. Вследствие на това той получи множество травми и се нуждае от оперативна намеса.

Форсмажорните обстоятелства наложиха събирането на средствата да започне часове след инцидента, като се събраха пари на ръка за транспортирането. Бяха поставени кутии и бе публикувана банкова сметка, които обаче според закона са нерегламентирани и затова се предприеха действия за започване на официялна кампания за събиране на средства, съгласно всички правила и закони.

Всички досега събрани пари в обявената сметка на майката на Кристиян ще бъдат прехвърлени в офизиалната сметка на кампанията, която ще бъде обявена в най-кратък срок, предаде Kmeta.bg. Всички, които имат желание и възможност да дарят, нека следят информацията само на официалния профил, където ще бъде публикувана актуална информация! Нека бъдем съпричастни, призовават инициаторите на благородната кауза.


Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар