Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си  
   –егистрац舫абравена парола

ќкървавено при€телство! ≈ксфутболистът ћ. ћетушев на съд за жестокото убийство на  р.  олджиев - ƒзъмбо от √оце ƒелчев! »зплуваха скандални подробности от обвинителни€ акт..


12 юни 2019 11:29   17731 прочита

—нимка: илюстративна
—нимка: илюстративна


—нимка: илюстративна

40-годишни€т бивш футболист ћарио ћетушев от √оце ƒелчев отива на съд за жестокото убийство на най-добри€ си при€тел  расимир  олджиев-ƒзъмбо. ќбвинението срещу него е за извършено умишлено убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост, а обвинителни€т акт е внесен за разглеждане в ќкръжен съд - Ѕлагоевград.

ќбвин€еми€т ћетушев живее в √оце ƒелчев. ќт дете се познавал с  расимир  олджиев-ƒзъмбо, с когото били близки при€тели. ѕреди години, двамата започнали да се занимават с продажба на нар€зан тютюн. ѕрез €нуари 2018 г. ћетушев поискал от  олджиев да пътуват заедно за Ўумен, където да закарат 100 килограма от този вид акцизна стока. «а целта обвин€еми€т следвало да шофира „пилотен“ автомобил, а при€тел€т му да превози стоката с втората кола. —лед като получил отказ да свършат намисленото от него, ћетушев тръгнал сам.

ѕо път€ ћарио ћетушев бил спр€н за проверка, а впоследствие задържан по образувано срещу него досъдебно производство, което приключило със споразумение. Ќаложено му било наказание „лишаване от свобода“ за срок от две години с петгодишен изпитателен срок и забрана да упражн€ва професи€ или дейност, свързана с търгови€ на акцизни стоки през следващите две години.

—лед престо€ в ареста обвин€еми€т ћетушев се прибрал в √оце ƒелчев, като у него се зародило подозрението, че е бил предаден на полици€та от при€тел€ си  расимир  олджиев-ƒзъмбо.

ќколо 10 ч. на 15.06.2018 г., по време на мюсюлмански€ празник Ѕайр€м,  расимир  олджиев-ƒзъмбо отишъл в кафенето на бензиностанци€ в кра€ на √оце ƒелчев. —лед известно време в заведението пристигнал и обвин€еми€т ћарио ћетушев. ƒвамата консумирали алкохол, седели и спокойно разговар€ли.

 олджиев поканил при€тел€ си по повод празника на гости в дома му.  ъм почерпката се присъединила и живеещата в съседство  . –., както и майката на  олджиев. „етиримата се намирали в кухн€та, като мъжете през ц€лото време пиели бира, без да има каквото и да е напрежение между т€х.

ќколо 16:30 ч. двамата при€тели останали сами. √остенинът започнал да обвин€ва  олджиев, че го е предал на полици€та, поради което е бил задържан и се водело наказателно производство срещу него с наложено наказание заради пренас€ни€ тютюн. ћежду т€х възникнал спор, при който обвин€еми€т взел кухненски нож от масата и въпреки съпротивата на  олджиев и опитите му да се предпази, започнал да нанас€ с него удари по т€лото му.

¬следствие на дълбоките наран€вани€ в областта на гърдите, довели до остра кръвозагуба, пострадали€т паднал по гръб на пода. ћайка му, ко€то се намирала в съседната ста€, чула виковете му за помощ.  огато жената вл€зла в кухн€та вид€ла лежащи€  расимир  олджиев-ƒзъмбо, когото ћарио притискал с коленете си и нанас€л удари с нож в т€лото му. ѕострадали€т му викал: „ акво съм ти направил, брат, аз не съм те издал на полици€та“. ∆ената се опитала да спре ћетушев, като хванала държани€ от него нож за острието, но виждайки освиреп€лото му лице се уплашила. ѕробвала н€колко пъти да го удари със столове, но не усп€ла.

¬ един момент, когато ћарио ћетушев вид€л как т€лото на пострадали€ се отпуска, започнал да нанас€ удари с ножа и по себе си. ѕървоначално си причинил повърхностни наран€вани€, а накра€ забил ножа в горната част на ши€та си.

—лед подаден сигнал за случилото се, незабавно на м€сто пристигнали полицейски служители. ¬лизайки в кухн€та те установили обл€ното в кръв т€лото на  расимир  олджиев, а в непосредствена близост до краката му лежал по гръб обвин€еми€т ћарио ћетушев, който бил със забит нож в ши€та.

≈кип на спешна медицинска помощ констатирал смъртта на пострадали€  олджиев, а ћарио бил транспортиран в болнично заведение в √оце ƒелчев. ќказана му била интензивна реанимационна медицинска помощ, направени оперативни интервенции, в това число отстранен забити€т нож.

ќт заключението на извършената съдебномедицинска експертиза на труп е видно, че на  расимир  олджиев-ƒзъмбо са били нанесени 97 прободно-порезни наран€вани€. —мъртта му се дължи на остра кръвозагуба, вследствие на удари с нож, проникващи в гръдната и коремната кухини, както и на вътрешните органи – сърце, б€л дроб, меки тъкани и кръвоносни съдове на ши€та и коремните органи.

ќт 26.06.2018 г. обвин€еми€т ћарио ћетушев е с м€рка за неотклонение „«адържане под стража“. ѕредстои делото за извършеното от него умишлено убийство на при€тел€ си да продължи в съда.

ќбвин€еми€т е бивш футболист, а по време на извършване на престъплението, е бил старши треньор на ‘  „ћеста 2005“ (’аджидимово).

ќще за: ћарио ћетушев  убийство  съд ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.