Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище  
   –егистрац舫абравена парола

ќкръжен съд Ѕлагоевград реши: ”краинецът, убил 48-годишната »ли€на в зверската катастрофа край „ерниче, остава в ареста!


13 септември 2019 14:41   6853 прочита¬италий ѕетритски - украинецът, който уби 48-годишна жена от  рупник днес отново се €ви в ќкръжен съд Ѕлагоевград - с наведена глава, сълзи в очите и окован с белезници. Ќа днешното заседание бе представено експертно мнение дали украинецът е в състо€ние да изтърпи най-тежката м€рка за неотклонение "задържане под стража", за ко€то ѕрокуратурата насто€ва.

≈кспертизата бе назначена от съди€ ѕ. ѕандев на вчерашното заседание, за да отговори на въпроса, ще влоши ли престо€т в ареста здравословното състо€ние на ѕетритски, който страда от вроден порок на сърцето. «аседанието се проточи с часове, и въпреки мнението на съдебни€ лекар, окръжни€т съди€ постанови м€рка "задържане под стража". “ака украинецът ще остане зад решетките докато ѕрокуратурата повдигне обвинение за причин€ване на смърт поради непредпазливост в транспорта.

ѕрипомн€ме, че във вторник, при зверска катастрофа на ≈-79 край „ерниче, почина 48-годишна жена от  рупник. ”краинецът загубил контрол над колата си и се вр€зал в насрещно идващи€ джип, шофиран от »ли€на јлексова и го пратил в канавката. «аклещена от ламарините, жената почина на м€сто.

ѕри катастрофата пострада и едно от трите деца на украинското семейство, както и шофьорът ¬италий. —ъпругата му ћарина и другите две деца се разминаха само с уплаха. ѕетимата пътували за почивка в √ърци€. »ли€на пък била тръгнала да зареди стока за магазина си в  рупник. «а огромно съжаление обаче, никой от т€х не стигна до крайната цел, а две деца останаха без майка. »ли€на бе погребана завчера в родното си село.

ѕ. ѕенева

 

ќще за: катастрофа  украинец  съд ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.