Официално: Община Благоевград отменя платеното паркиране в „синя“ зона

19 март 2020 09:55   2 коментара   4064 прочита


Със  заповед на кметаРумен Томов и с решение на Кризисния щаб в Община Благоевград, във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на коронавирус в страната, се отменя временно, почасовото платено паркиране в „синя“ зона на територията на Благоевград.

Мярката важи от 19 март, в срок до 29 март 2020г. Екипи от община Благоевград, ще следят за натоварването по пътните артерии и сигурността на жителите. Община Благоевград въвежда и допълнителни противоепидемични мерки по разпореждане на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев.

Не се допуска посещението и събирането на повече от двама възрастни хора на открити и закрити обществени места. Осигуряването на условия за по-голяма социална дистанция е част от мерките за овладяване на разпространението на коронавируса. Кметовете и кметски наместници на 21-те населени места на територията на община Благоевград са запознати с разпореждането на здравния министър. Уважаеми жители на община Благоевград, спазвайте ограниченията и препоръките на Министерство на здравеопазването.

В. Иванова

2 коментара
19 Март 2020 11:51 | t
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ако предвидите и възможност за увеличаване при нужда капацитета на инфекциозното и купите няколко респиратора - цена няма да имате.


19 Март 2020 14:22 | Шумантов
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Аа, изтрезня и се сети тъпак
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар