Новините на югозападна България
Снимка: ezine.bgСелска кухня! Друсан кебап  
   РегистрацияЗабравена парола

Община Сандански подобрява образователната среда в ЗПГ "Климент Тимирязев" с проект за 1 412 000 лв.


7 декември 2017 09:37  2 коментара   3605 прочитаС начална пресконференция и символична „първа копка“ Община Сандански представи проект „Реконструкция и модернизация на ЗПГ „Климент Тимирязев“ – град Сандански.

В конферентната зала на училището, в присъствието на част от ръководството на Община Сандански, екипът по проекта, директорът на ЗПГ – Емил Терзийски, ученици и преподаватели, бяха презентирани и очакваните резултати от реализацията на проекта. Подобряване качеството на образователната среда, чрез обновяване на материалната база е сред главните цели при реализацията на проекта.

Предвижда се реконструкция и модернизация на сградата чрез прилагане на мерки за енергийна ефективност – които са предписани като задължителни в обследването за енергийна ефективност – полагане на топлоизолация по фасади, тавани и подове, подмяна на дограми.

Ще бъде изградена и нова спортна инфраструктура – спортна площадка. Вече тече цялостна реконструкция на физкултурния салон и прилежащи към него помещения. Ще бъдат реконструирани и санитарните помещения.

Спазен бе ритуалът за здраве и успешно приключване на проекта – менче с вода и сладка пита с мед.

Кристиян Трифонов

Още за: проект  среда  ЗПГ  ефективност Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


2 коментара

7 декември 2017 21:14 | Ха-ха
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Как така? Нали някои тук го възхваляваха господина от ЗПГ, че едва ли не е извадил парите за ремонта от своя собствен джоб и, че материалната база и издръжката на училището са от негови лични средства. Искаха да му се дадат още правомощия, но ако е трябвало, гражданите щяха да му гласуват такива. Той и без това хвърля доста труд да изтормози всички да гласуват непременно за него и скоро сигурно пак ще започне агресивната агитация, както само той си знае.


8 декември 2017 17:11 | df
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ей един трол си и си плюеш ни в клин ни в ръкав.
Ще се пукнеш от злоба, нали знаете, че щом намирате време да плюваш и пишеш анонимно коментари значи нямаш друга работа и не не вършите нищо.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.