Община Петрич с идея: За един различен 6 май – Празник на града!

24 април 2020 13:54   4 коментара   11424 прочита


„…И духът ти никой не сломи! Нетрадиционно за празника на Петрич“

Община Петрич с идея тази година при различни обстоятелства заедно да направим различен, но празничен 6 май – Денят на Петрич! Всички петричани могат да участват, като се включат със заснето видео или фото материали, които според преценката им имат отношение и могат да се свържат с празника на П

етрич, с личности и обекти, които са знакови и гордост за Петрич, творчество на местни творци, песни и танци, свързани с традициите на родния край, Вашите видео пожелания и поздрави.

Няма ограничения за идеята на видео/фото заснемането предвид условията на социални ограничения и изолация сега. Получените материали ще бъдат обработени и монтирани в обща празнична концепция и качени на интернет платформите на Община Петрич. Креативните автори на идеи ще бъдат наградени от кмета на общината Димитър Бръчков!

Нека с общи усилия създадем празничната атмосфера и запомнящ се в тези условия Празник на Петрич! Заснетите видео/фото материали можете да изпращате на email: [email protected] Крайният срок за изпращане на Вашия поглед за горд и празничен Петрич е 02.05.2020 г. Премиерата на общата ни концепция ще бъде на 6 май! Очакваме Вашите идеи!

В. Иванова


Още за: Петрич   община   празник   Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
24 Април 2020 16:40 | �������
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

а мангалите каква ли идея имат за гергьовден, за сега има един в болницата с корона, спрете им движението по квартал изток, ходят без маски тъпите миризливи същества


25 Април 2020 02:08 | патриоти петрич
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

петрич - хилядолетна любов на поколения горди петричани ..


25 Април 2020 12:46 | �������
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

6 7777 продават наркотик


25 Април 2020 22:04 | Еди
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ей боклук Бръчков що дигна данаците на народа .Но ще дойде и твоят звезден край като Вельо.. Да пукнеш дано наркоман долен.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар