РегистрацияЗабравена парола

Не е за вярване?! Брутален чат, изпратен в Struma.com! Училищен директор в Гоце Делчев заплашва цинично, вулгарно и опасно! РУО изпрати спешна проверка в гимназия "П. Яворов"


14 юни 2018 14:20  11 коментара   74701 прочита"Ще те пораздвижа, мършо. Ще ме видиш и ще ме усетиш, "с.. ки " ще ми правиш, знам... Отрепки като теб знаят да д---хат и да л--ат задници, боклук, аз винаги съм бил №1 и т. н", пише директорът на гимназията по механизация Ан. Живков... Съкращаваме част от чата, заради нецензурното му съдържание.


Потресаващ, циничен и крайно вулгарен чат ни изпрати наш читател, останал анонимен, твърдейки, че се страхува за живота си. Писмото, което получихме, е срещу директора на Гимназията по механизация на селското стопанство в Гоце Делчев, Ангел Живков и започва така "Този тип ще съсипе децата ни, този чат е между директор и ученик, всички са сковани от страх в училището. Живков се държи агресивно и никой не смее да му се опълчи. Учителите пият хапчета за нерви....."

Следва доказателството - брутален чат, който е пълен с цинизми и откровени заплахи част, от които можете да видите по-долу. Линкът на чата водеше към Фейсбука на директора Живков / След като писмото пристигна в Struma.com, три дни правим проверка на случая. Подателят, отказва категорично да излезе с лицето си, изпитвал панически страх от това, което ще последва.

И докато разговаряхме с хора от Гоце Делчев, търсейки истината, се оказа се, че вчера и в инспектората по образованието в Благоевград, е пристигнал същия сигнал, в който подателят казва, че не излиза с името си от страх за сигурността си, но е повторил думите, казани пред репортерите ни. Свързахме се за коментар с началника на инспектората Й. Златанов, който каза, че днес сутринта в училището спешно са изпратени инспектори, които проверяват случая.

Първоначално е установено, че ученикът за когото се говори, че е получил заплахите, не учи в това училище. "Касае се за заплахи, отправени към лице, което не учи в това училище, какъв е поводът не мога да коментирам. Обаче, крайно неприятно е да се извършват проверки по анонимни доноси, още повече тук има заплахи, което би трябвало да се повери от полицията. Ние не можем да кажем този чат истински ли е, дали не става въпрос за някаква манипулация, нищо конкретно не мога да кажа, все още. Колегите проверяват... Но мисля, че е по-коректно, когато се ангажира цяла институция като инспектората, хората да застават с лицата си.", каза Златанов.

Свързахме се и с учителка, която твърди, че чата е автентичен и за него знаят много хора в Гоце Делчев. Попитахме я дали ще говори пред камера, но заяви, че това би застрашило дори физическото ѝ оцеляване..

Днес ще търсим начин да се свържем с директора Живков, за да публикуваме и позицията му. Да потвърди, или отхвърли: негови ли са думите в този чат, има ли скандал между него и ученик от Гоце Делчев, или е злонамерена машинация, която цели дискредитирането му. Ще ви съобщим и какво е установила проверката на Инспектората по образованието.

Вяра Кирилова

Мартин Иванов

 

Още за: читател  писмо  сигнал  заплахи Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


11 коментара

14 юни 2018 14:45 | e
Оценка:
18
 (
30
 гласа)

вече няма кой да го защити, ровете струма ком ровете


14 юни 2018 14:46 | Гоцето
Оценка:
15
 (
33
 гласа)

ей намериха се смели, браво струма ком


14 юни 2018 15:38 | Илия Димитров
Оценка:
21
 (
29
 гласа)

Физономия мутра - вън от образованието


14 юни 2018 15:53 | Жоро
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

АЧО СИ И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ НЕ ОТИВА И НА КОНКУРС ЩЕ СИ ИДЕ И ЗЛАТСНОВ С ТЕБЕ ЩЕ ПОМЕТЕШ САМО ПРИ ТЕБЕ ИДВА И ТЕБЕ ХВАЛИ111


14 юни 2018 15:56 | Ти си
Оценка:
14
 (
24
 гласа)

Еее знаех си че няма да издържиш много като директор само интриги а и всички те мразят напусни преди да станеш за резил и малките деца ще ти се смеят защото ти няма да се прмениш никога


14 юни 2018 16:06 | паметливи учители
Оценка:
-5
 (
33
 гласа)

Как може да хулите човека, този истински професионалист? Та той беше награден от Инспектората в Благоевград през миналата година с почетна грамота "Неофит Рилски" за доказан висок професионализъм в образованието. Бързо да му се извините!


14 юни 2018 16:11 | vinetu
Оценка:
-7
 (
29
 гласа)

Шок и ужас да има, нали струма. Дори вие не сте толко тъпи и знаете, че има фалшиви профили. Ама да спретнете поредната жалка статийка.


14 юни 2018 16:20 | Абе Винету
Оценка:
-8
 (
22
 гласа)

Ти в работата на струма не се меси, така са го засукали, че "предлолагат ", че има и фалшви профили . Но инспектората е на проверка, така, че духай супата, струмата жалки статийки не пишат


14 юни 2018 16:21 | Гоцето
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

това с фалшивите профили го разправяй на баба ти, отдавна вече Фейса не позволява фалшиви профили, трябва селфи Освен това има полиция тя ще разследва


14 юни 2018 17:11 | Ачо
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

АНГЕЛЕ ПОДАЙ ОСТАВКА


14 юни 2018 17:13 | Ивo
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

Този трябвада си иди само интриги прави има 100 фалшиви профила в facebook и пише и плюе да си върви
   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.