Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае  
   –егистрац舫абравена парола

Ќазначават председател и секретар на –»  в Ѕлагоевград служебно


31 март 2019 12:08  5 коментара   3843 прочитаѕартиите в Ѕлагоевград се разбраха и затова ÷»  ще реши кой да бъде председател на –айонната избирателна комиси€ в Ѕлагоевград. “ова стана €сно, след среща при областни€ управител на Ѕлагоевград Ѕисер ћихайлов. “ой свика консултации за определ€не на състава на –» , но до консенсус не се стигна.

ѕретенции пред€виха Ѕ—ѕ, √≈–Ѕ, ƒѕ— и това доведе до невъзможност за решение. —лужебно ще се назначи и секретар на комиси€та.  ъм този момент са €сни заместник- председателите на –айонна избирателна комиси€. “е са представители на партиите „¬о눓 и ќбединени патриоти.

ѕрипомн€ме, че ќбластни€ управител на Ѕлагоевград насрочи консултации за избор на членове на –айонната избирателна комиси€- Ѕлагоевград за ѕърви район- Ѕлагоевградски с представители на парламентарно представените партии и коалиции и партиите и коалициите, които имат избрани с техните кандидатски листи членове на ≈вропейски€ парламент от –епублика Ѕългари€, но не са парламентарно представени.

÷в. »ванова

ќще за: партии  ÷»   консултации ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


5 коментара

31 март 2019 14:57 | ’айде,н€ма нужда!
ќценка:
5
 (
13
 гласа)

 ойто и да бъде назначен е ¬—≈ ≈ƒЌќ! ¬сичко е предрешено. ѕобеда за √≈–Ѕ, както винаги. Ќ€ма нужда и от бюлетини, гласуване и всичките му измишльотини. ƒа бъдат "служебно" назначени и евродупетата - всички от √≈–Ѕ. «наете ли колко пари ще се спест€т от гласуване и ще напълн€т "бедната" каса на "бедната" парти€ √≈–Ѕ. “ака ще окомплектоват народните избраници на √≈–Ѕ с "прилични" апартаменти! ƒа са живи, та умрели ти€ егоисти! ѕроклети бъдете! «а 40 лева свещи да ви куп€т! “е да гор€т-вие да ги не виждате! ћузика да ви свири . вие да не € чувате!


31 март 2019 15:45 | Ѕатката
ќценка:
7
 (
9
 гласа)

јбе та€ комисиа колко пари ше взима?
ƒайте да видим за какви пари е всичко...


31 март 2019 21:42 | ƒо хайде нема нужда
ќценка:
-2
 (
4
 гласа)

ѕо-гол€ма простоти€ от тази, ко€то сте написали н€ма! ¬сички клетви ще се върнат върху вас и вашите наследници! »майте страх от Ѕога!


1 април 2019 12:21 | ƒо горни€.
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

„уй бре, простак! ѕо-грешни от гербаджии Ќяћј! “е нагнет€ват омразата в страната, ко€то лишиха от държавност. —ъздадоха олигархи€та. —ъздават блага само за своето обкръжение. ¬ид€ се. Ѕили ги "наказали"?!  ак? Ћ»Ў»’ј Ћ» √» ќ“ Ќ≈«ј ќЌЌ»“≈ » Ќ≈ћќ–јЋЌќ ѕ–»ƒќЅ»“» јѕј–“јћ≈Ќ“»? Ќе! Ќа кого замазват очите? Ќа "прости€" народ, който всичко вижда! ѕосто€нно гербаджии реват и сочат как другите комунисти, уж "различни" от т€х са били на власт и нищо не са направили. јми да! “е не им дадоха възможност да работ€т-400дни им крещ€ха под прозорците! “а да се разберем:и едните, и другите сте ћј— ј–»!!! ’айде чукай минуси сега, гербаджи€ сплескан!


1 април 2019 18:09 | ’апчето
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

”лави...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.