Насилник  от гърменското село Дебрен, инквизирал системно жена си, влиза в съда! Гаврите му не спрели въпреки съдебната забрана! 

19 октомври 2020 15:33   2 коментара   6020 прочита


Обвиняемият И. А  душил, бил пострадалата,   обиждал я, придърпал я към печката, с което целял да й изгори ръцете, се казва в обвинителния акт  

 Районна прокуратура – Гоце Делчев е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу И. А. за извършено от него в условията на домашно насилие престъпление по чл. 296, ал. 1 от НК. 

Около три години обвиняемият А. живеел на семейни начала със С. Г. в дома на жената в с. Дебрен, област Благоевград. 

         През м. януари 2020 г. отношенията между двамата се влошили. Мъжът започнал да употребява алкохол, вследствие на което ставал агресивен. Нападал Г., като й нанасял удари с ръце, хващал я с ръка за гърлото. Освен това я обиждал и заплашвал. 

         Пострадалата подала жалба в съда, в резултат на която било образувано гражданско дело и издадена Заповед за незабавна защита от домашно насилие. С нея на обвиняемия А. било забранено да приближава жилището на С. Г. в с. Дебрен, местоработата и местата за социални контакти и отдих на жената. Той бил предупреден за отговорността, която носи, при неспазване на горепосочената заповед. 

         Въпреки това, дори и след връчването на заповедта, И. А. продължил да ходи в дома на Г., да й оказва психическо и физическо насилие. 

Вечерта на 04. 05. 2020 г. това отново се повторило. Обвиняемият влязъл в къщата на пострадалата, обиждал я, придърпал я към печката, с което целял да й изгори ръцете. Жената подала сигнал в полицията, но насилникът избягал преди идването на служителите на реда. 

Няколко седмици по-късно, в късните часове през нощта, И. А. отишъл пред дома на С. Г., качил се на външната тераса и започнал да вика. Настоявал жената да му отвори вратата, заплашвал я, счупил един от прозорците на първия етаж. 

Предстои наказателното производство срещу обвиняемия да продължи в съда. 
 


Още за: насилник   бой жена   дебрен   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
19 Октомври 2020 18:23 | Сашо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Как може да има такива боклуци като този да посяга на жена. Най вероятно е някой БЕЗМОЗЪЧЕН и безполезен мангал


19 Октомври 2020 22:10 | ���. K������� ������
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ДО ГОРНИЯ ИДИОТ:
В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТУРЦИ!!!
ТУРЧИН Е САМО ПОСЛАННИКА НА ТУРЦИЯ :)))
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар