Новините на югозападна България
Воля! Жени е в инвалидна количка, но продължава да покорява върхове със силата на духа си   
   РегистрацияЗабравена парола

НАП търси 5 служители за ГКПП "Кулата"


17 ноември 2018 11:13  8 коментара   33086 прочитаНационална агенция за приходите търси 33 служители за звеното „Фискален контрол“. Агенцията е обявила конкурси за длъжността „инспектор по приходите”, от които 28 са за отдел „Оперативни дейности“ в София, а 5 за Граничен контролно-пропускателен пункт „Кулата“. Те ще работят в екипи и ще извършват фискален контрол на територията на цялата страна.

Конкурсите за свободните работни места ще се проведат на два етапа. На първия участниците ще решават тест, чиято цел е да се установят професионалните им знания умения. Допуснатите до втория етап ще преминат през интервю.

Работата на инспекторите във фискалното звено ще бъде свързана с физически и документален контрол на стоки с висок фискален риск. Данъчните ще следят как се движат стоките, дали се реализират на територията на България, изнасят ли се за трети страни и дали всички транзакции се отразяват коректно в счетоводните и финансови документи на превозвача, получателя и доставчика. Служителите в звеното ще бъдат обезпечени с транспортни средства и техническо оборудване за изпълнение на функциите си. Фискалните агенти ще извършват и оперативни проверки на търговските обекти в страната, като ще следят за издаването на касови бележки и коректното отчитане на оборотите в магазините.

С. Петров

Още за: НАП  служители  ГКПП Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


8 коментара

17 ноември 2018 13:23 | 555
Оценка:
25
 (
25
 гласа)

вече се знаят кои са. конкурса е нагласен. при провеждане на такива конкурси, трябва да присъствуват външни лица, необвързани нито политически нито любовни.


17 ноември 2018 19:11 | Байко
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Конкурсите ли? Нема такъв звер у нас. В потвърждение чуйте следната случка: Пради няколко години дъщеря ми - нахъсана млада педагожка подаде документи/по обява от Бюрото по труда/ за едно от училищата в града ни. Отиваме там, директора един такъв мазен, усмихнат, но очичките му играят като на заек. Казва нещо от рода на "Добре е, че има млади хора за трудната ни професия... " и прочее. Даваме документите, приемат ги както си му е реда и чакаме. Датата на подаване 15-ти. Срок за подаване - 25-ти. След два дена позната учителка от това училище, видяла ни там ме пита за какво сме ходили. Когато и казах, тя се усмихна притеснено и ми каза, че на въпросната позиция още от 10-ти работи човек на ЧОВЕКА. Това е.


17 ноември 2018 19:28 | Красимит
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

В нашата държава всичко евъзможно илюзията е навсякаде и това на гърба на народа


18 ноември 2018 08:42 | Нои
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Е затова ще има стачки, докато си мълчим ще ни мачкат


18 ноември 2018 10:25 | Арес
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Конкурсите в НАП са най измисленото нещо в тази държава.
Това е най гнилата държавна институция!
Във НАП не се случва нищо случайно!
На интервюто се случват много странни неща.
Някой от горните коментатори е много прав, като казва че трябва да присъстват външни хора на интервюто!
Защото като няма външни лица в последствие се избират "правилните хора".
Казвам го защото съм от десет години в тази система, и знам как, и какво се случва в тази "гнила" институция!


18 ноември 2018 19:13 | Денъчен!
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

ПРИЗОВАВАМ НИКОЙ ДА НЕ ПОДАВА ДОКУМЕНТИ!! НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ГУБИ ЕНЕРГИЯ ИЗЛИШНО.... И ЕМОЦИИ...


18 август 2019 20:41 | Наблюдател-ка
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Няма да има кандидатстващи и поради причината, че икономическото образование е неприоритетно, нежелано, нестимулирано!! Никой няма нужда от специалисти, които да вземат адекватни управленски решения, защото този, който има достатъчно пари си знае всичко и няма нужда от някой да го съветва.


26 август 2019 13:17 | Шави
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тази структура още ли не са я закрили ?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.