Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€  
   –егистрац舫абравена парола

ћари€ √абриел с престижна награда в »тали€


16 юни 2018 10:44  3 коментара   6496 прочита–одената в ’аджидимово ћари€ √абриел е носител на най- престижното отличие на »тали€ за върхови постижени€ на жените. Ќа тържествена церемони€ в –им късно снощи ≈вропейски€т комисар бе отличена с наградата "ћариса Ѕелисарио", учредена преди 30 години в памет на ћариса Ѕелисарио – топ мениджър на »тали€. ѕризът възнаграждава заслугите и постижени€та на жени в различни професии, управлението, науката, икономиката и социалните каузи както на национално, така и на европейско ниво.

—лед награждаването ћари€ √абриел благодари на фондаци€ "ћариса Ѕелисарио" и председател€ на ≈вропейски€ парламент Antonio Tajani за оказаната чест. Ќаградата в категори€ "Ќаграда на ≈вропа за мен е символ на признание, но и отговорност да продължавам да работ€ за цифрова политика, в центъра на ко€то са интересите на европейските граждани, а човекът управл€ващ технологиите. “€ е и израз на потенциала на жените да бъдат начело на цифровата пром€на"- за€ви √абриел.

ќще за: ћари€ √абриел  отличие  постижени€ ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

16 юни 2018 14:44 | love\
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

не у важно колко акъл имаш, а с кой си го слагаш


16 юни 2018 19:36 | “1
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

“ака си ги раздават вече тези награди, все едно се черп€т с бонбони и вафли. » те не зна€т за какво точно ги раздават. «атова и вече нищо н€ма никаква стойност и не може да впечатли хората.


17 юни 2018 18:40 |  алинка
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

“ази дъска да вземе и да си завре отзад" грешните" евра, които лапа...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.