Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!  
   –егистрац舫абравена парола

ћайсторът на къси€ стих Ѕатко Ћео засенчи ћона Ћиза


16 април 2018 15:29  2 коментара   4071 прочитаЅлагоевградчанинът —лавомир јндонов известен с пр€кора Ѕатко Ћео от два дни се радва на приказен ѕариж. ћайсторът на къси€ стих написал не едно и две стихотворени€ обикал€ из забележителностите на френската столица.

— екскурзи€ от Ћондон под Ћаманша до крайна точка ѕариж, бивши€ собственик на зеленчуков магазин в областни€ център си направи подарък за 50 годишни€ юбилей. јндонов вече обиколи залите на Ћувъра, направи вечерна разходка до јйфеловата кула и “риумфалната арка и се разходи по булевард Ўанс- ≈лизе.

Ѕатко Ћео е известен с творбите си за „¬еликденски кръст“ (в ко€то описвам заслугите на кмета јтанас  амбитов за развитието на Ѕлагоевград), „ѕесен за Ѕлагоевград“, „—тих за паметника на √оце ƒелчев“, „ѕесен за ƒимитър Ѕлагоев“, „«а ≈втим ≈втимов“, „„адърите над Ѕлагоевград“, „ќда за “рифон »ванов“, „—тих за ’ристо —тоичков“, “—тих за ѕетър ћихтарски” и за √ригор ƒимитров. ќт началото на 2017 година јндонов работи в Ћондон.

ћарти  ирилов

ќще за: —лавомир јндонов  център  екскурзи€ ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

16 април 2018 20:25 | —енокос
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

ј пък аз днеска засадих арпаджик и картофи, така де ден€т беше хубав..


17 април 2018 09:22 | —ел€ндуро
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

Ќе можахте ли да му купите поне едни здрави гащи, да не ходи със скъсани по ‘ранци€та...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.