–егистрац舫абравена парола

Ћовци на чудовища! 13-годишни€т »в.“асев от ћатематическата гимнази€ в Ѕлагоевград улови 25-килограмов сом от езеро в √ърци€!


15 април 2018 20:48  4 коментара   20979 прочита13-годишни€т седмокласник от ѕћ√ "јкад. —ергей  орольов", »ван “асев, "изби рибата" тези дни. ќт езеро "Ѕутковско", в √ърци€ »ван извади 25 килограмов сом, който едва не го повлече заедно с въдицата ,навътре в езерото. ћалки€т юнак обаче усп€л да се справи и буквално събрал очите на рибарите наоколо.

»ван от години придружава баща си —танислав по водоемите в региона и чужбина. ƒвамата са страшно запалени по този вид спорт. ѕри€телите им ги наричат "ловци на чудовища", тъй като това не е единствени€т гигант, който “асеви усп€ват да улов€т.

—едмокласникът едва чака да "порасне" и да €хне и гол€м мотор, след риболова, моторите са негова страст.

ƒани »ванов

ќще за: ученик сом езеро благоевград гърци€ ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

15 април 2018 21:02 | ÷ска
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

Ѕраво на ћомчето.


16 април 2018 00:06 | ѕј–ј√–ј‘
ќценка:
6
 (
12
 гласа)

»нтересното е от кога е уловът, защото сладководни€ риболов в √ърци€ тази година е забранен от ѕърви април. “ака наречени€т Ѕутковски гьол, всъщност е езерото  еркини, което се пълни от —трума и е хидротехническо съоръжение, посредством което половината —еверна √ърци€ напо€ва в изобилие. “и€ двамцата са по къси ръкави. явно риболовът е бил скоро, демек намирисва на бракониерство. «аради подобни изпълнени€, гърците готв€т крути мерки за "месарите" от странство.


16 април 2018 07:33 | √еорги
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

 олега, забраната тази година в √ърци€ настъпи на 15. 04


16 април 2018 08:07 | лиценз!
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

заради такива "ловци" ще ни конфискуват въдиците още на  улата... в момента –»ЅќЋќ¬ј на —Ћјƒ ќ¬ќƒЌј –»Ѕј в √Џ–÷»я е «јЅ–јЌ≈Ќ до 24 май...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.