Ландшафтният архитект В. Стефанова напусна община Благоевград, заминава да живее в София

18 май 2022 11:25   4 коментара   7224 прочита


Ландшафтният архитект Венелина Стефанова напусна община Благоевград. В молбата си за напускане е посочила лични мотиви. Архитект Стефанова се мести да живее в София, но ще продължи да помага като консултант в общината, научи Struma.com.

Още с назначаването си арх. Стефанова е заявила пред градоначалника, че има намерение да смени местоживеенето си, но се нагърби да изпълнява длъжността, която бе въведена за първи път.

Задачата и бе да отговаря за проектирането и поддържането на зелените площи в града да изработи и реализира проекти, които да променят облика на областния център.

Новите зелени зони ще бъдат реализирани поетапно, като ще бъде засаждана подходяща за градска среда храстовидна и дървесна растителност. В момента Благоевград наистина промени облика си с красиви пролетни цветя, които бяха засадени навсякъде. "Разделяме се с добри чувства, арх. Стефанова свърши много работа, затова се надявам да продължи да помага на общината, каза кметът Илко Стоянов. 
Петя Колева 


Още за: архитект   Благоевград   Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
18 Май 2022 12:50 | грамада
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Кмета остава сам, без екип.


18 Май 2022 13:03 | аз обичам Кърпелево
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Да дойде и в Сандански, че калинки и мравки съсипват всичко наред!


18 Май 2022 17:07 | ДО КМЕТА
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

еми ноември зимата засади теменужките на шармантната сапруга на кмета сега вече от друго ще се краде и ся нема какво да праи


18 Май 2022 20:25 | Антон Миленков 936
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Не бива да се гърбят хората. Всеки си избира къде да се гърби...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар