Крути мерки срещу длъжник на община Петрич! Заради неустойка по концесионен договор: Наложиха възбрана на имот на дружество "БАЦ-2013"

01 август 2021 06:58   45 коментара   20489 прочита


Обезпечителната мярка е върху първия етаж на администртивната сграда на фирмата, където се намират студия на местната кабелна телевизия 

Крути мерки взе община Петрич срещу един от най-големите си длъжници, фамилията на известната в южния град бизнес дама Добринка Бацанова. Заради неустойка по концесионен договор и обезпечаване на вземане на общината, е наложена възбрана върху имот на дружество "БАЦ 2013 ", а именно първия етаж на административната сграда на фирмата, където са разположени студия на месната кабелна телевизия "БАЦ".

До обезпечителната мярка се стигна след многократни напомняния от страна на общината за плащане на дълг от 20 000, което представлява 10 % неустойка по договор за концесия.,сключен преди повече от 8 години.  През 2013 -та година дружество БАЦ 2013, което стопанисва хотел, ресторант и  телевизия "БАЦ", стана концесионер на стадиона в село Ръждак.

При сключването на концесионния договор, основният ангажимент на концесионера бе да инвестира 200 000 лева за ремонт и модернизиране на селския стадион.  Дружеството се управлява от дъщерята на Добринка Бацанова- Надежда, влязла в сериозен следизборен скандал и  задържана преди месеци за търговия с гласове. 

Миналата година  комисия, назначена от кмета на Петрич Д. Бръчков,  установи, че на стадиона в селото  не е направено нищо. Стадионът не работи, обрасъл в бурени и треви, занемарен и  неизползваем. Селото остана без стадион за децата и местните отбори, което предизвиква и протести от страна на жителите на петричкото село.

Бацанова е поканена от комисията чрез нотариус да се яви и представи  доказателства за направени от дружеството концесионер инвестиции на  стадиона, но концесионерът не се явил.  Така се стигна до решение на Общинския съвет в града, който  запознавайки се със ситуацията и констатациите на комисията, взе  решение да прекрати концесията.

Като добър стопанин, общината бе длъжна да поиска законовата неустойка по договора, в размер на 20 000 лева, и започнa дела, за да прибере дължимото.  Дружество "БАЦ 2013" има дълг от 4000 лв. за неплаени данъци и такси.Има и 5 000 лв. дълг за наем за антени, за които общината води  дела.

Следвайки закона и след множество позволени компромиси, община  Петрич пристъпи към събиране на дълговете си. Добринка Бацанова еднолично дължи голяма сума за неплатени данъци и такси от времето, когато  е била собственик на фирма. Дългът е от преди 8-9 години. 

Община Петрич поиска незабавно плащане и на този дълг и има образувано  изпълнително дело срещу нея при съдия изпълнител Шукри Дервиш. Заради дългове, възбрана е наложена и върху дърводелски цех, собственост на сина на бизнесдамата.

Фамилия Бацанови, която въпреки, че е един от крупните длъжници на община Петрич  и въпреки провалената концесия на стадиона в Ръждак, продължава да изявява инвестиционни намерения  към обекти в общината.

Последното намерение бе участие в конкурс  за продажба  на старата болница в южния град . Д.Бацанова запупи тръжни документи, които впоследствие започна да оспорва,търсейки незаконосъобразност в тях.  Записала се за участие, но изненадващо не харесала  условията  и депозирла  жалба в АС ,което бави продажбата и слага прът и спъва намерението на общината  на мястото на старата болница да бъде изграден модерен хотел, който със сигурност ще бъде конкурентен на хотела на фамилия Бацанови.  .

Петя Колева     

45 коментара
01 Август 2021 08:45 | Питане към Общината и юр
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Частните сгради/къщи, блокове/по които КТ БАЦ повече от 20 години е закачила кабелите с/без да пита собствениците/, които би трябвало да ползват преференции при заплащане на месечните такси, прибирани от БАЦ в началото на месеца, за нещо недоставено от фирмата доставчик.


01 Август 2021 08:54 | 2Питане към Общината и юр
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

До Общинска администрация Петрич и отдела на БАБХ в града:Приветствам частните потребители, на качествени хранителни продукти, но безопостността на потребителите е най-важна, за това питаме:Проверени ли са млечните продукти продавани на общ. пазар, както в магазинчето в долната част на пазара, остъклено с ток и хладилници, ползвано от фирма "Райски кът 2018" ЕООД Благоевград, така и продаваните по маси отвън/както доматите/от частни лица млечни продукти... на тази жега 40 градуса. Позволено ли е това. Издават ли касови бележки съгласно изискванията на нАП и защо на сирена, извари, млека и др. няма етикети, съгласно Наредбата за етикиране и предлагане? Ако са проверени, да има залепено на всеки продукт етикет с печат от БАБХ. Всеки оторизиран орган и проивозидел трябва да носи отговорност за здравето на хората.


01 Август 2021 09:02 | Поправка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Да се чете към Питане 2:..... Приветствам частните производители/не потребители/....


01 Август 2021 09:45 | Асен
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Е та ако некой не знае, Бацанка умишлено не плаща тия пари. Бръчков я прецака като цяло, не че нема 20 бона. На инат даже ки купе и старата болница дек пише че ки участва.


01 Август 2021 10:56 | Петка
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ке купе га цъфнат налъмите. Сичко е прах в очите на хората, та ха дано да кажат: Е те от тея - Танев и компания, воеводите и от Бацанка нещо зависи! Зависи, дръжки! И даже кмето и хората му може да продължават да не ги отразяват. Тея са толкоз кадърни, че сами си се прецакват. Проблемо е, че си мислят, че само друг кмет ки им опрае кашите дет сами са надробиле. И вместо да се освестят, са тръгнали да "воюват" и да тумкат тъпане. Дорде им се осъществи мечтата така ще са се овъргаляли в собствените си л***а, че нема да може с парочистачка да ги изчистят...


01 Август 2021 10:58 | Георги Иванов
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

ТВ БАЦ не е ли единствената обективна медия в региона, да се разбира опозиционна?


01 Август 2021 11:32 | Виздол
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Е, такива са всички бизнесмени в България, с кредити и коли на лизинг. И не на последно място нагли и БЕЗСРАМНИЦИ.


01 Август 2021 11:37 | дърта пърхуда
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

тая да взем да си обира крушите, не вижда ли, че никой не я иска в Петрич. Само пречи на развитието на града.


01 Август 2021 12:20 | Асен до Петка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А иначе на Д. Танев мечтата му да напрае кмет му се осъществи в лицето на Д. Бръчков. Затва за благодарност се опитва проблеми да му създава. Ама Господ гледа!


01 Август 2021 14:22 | 123
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Община Петрич да задължи Бацанка да си прибере кабелите където висят по блокове и къщи напълно незаконно без да пита и собствениците дори.


01 Август 2021 18:43 | Михов
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Оди яш палмово масло и сухо млеко да те е.. а и бизнесмена


01 Август 2021 18:46 | Михов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

На тия хора дето едва живеат от мизерия и робски труд искаш хляеба да им изядеш


01 Август 2021 18:48 | Михов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

А за Бац да се знае лаком гъз кръв с.. е


01 Август 2021 19:06 | До Бръчков
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кмете, защо паркинга пред БАЦ не е платен???
Нима малко коли паркират там


01 Август 2021 20:22 | Петка
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Време е да върнем някои хора в реалността, въпреки, че чакат Господ да им напомни... 1. Бръчков не е станал кмет с помощта на Танев, а ВЪПРЕКИ Танев. Всички знаем колко е "обичан" Танев и как въпреки подкрепата на силната тогава ГЕРБ не можа да стане кмет 2011 г. 2. БАЦ не е опозиционна телевизия, тя е маша в ръцете на този, който й плаща, защото всичко е запорирано - къде за кредити, къде за неплатени данъци и такси. Т. е. - БАЦ е зависима. 3. Гледах последното интервю на Танев (по БАЦ естествено) и се зачудих, че още не е прозрял истината - проблема му с борсата е от Владимир Митрев, на който се е предоверил, но той му е забатачил нещата и то страшно. Бръчков не подписва тези документи по закон. Но ако е искал да направи нещо кофти, до сега можеше да го е направил. И то по буквичката на закона. Предполагам, че не е предприел крайни действия въпреки атаките по него, точно защото е човечен. Та е добре някои да се усетят.


01 Август 2021 20:54 | Асен до Петка
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Питай Бръчков кой го е предложил да е кандидат кмет ВЪПРЕКИ че в ГЕРБ беха Против! АЗ съм един от бившите ГЕРБАДЖИЙ и знам добре как каза "Не той ще е! " + това Вельо беше толкова силен, че ако Танев не беше обединил Всички (включително Бацанова, Киро Петка и ВМРО и др. БРЪЧКОВ само в сънищата си щеше да е кмет. И това той и мн. други добре го знаем. Разбери го и ти инжИнер Катя и си запушеш големата уста!


01 Август 2021 21:14 | Петка
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Да, каза "Той ще е! " след като му казаха, че самият той няма шанс. И не защото Вельо беше силен, а защото е факт, че Танев не е харесван от хората. Знам, че не е приятно да го приемеш, но това е истината. И всички, които изброи, че са дали своята подкрепа, едно от условията, които поставяха беше: Бръчков да не ходи никъде с Танев... И може би ще е болезнено да го разбереш, но всички които сега цитираш като хора обединени от Танев навсякъде коментираха, че той иска да е сивия кардинал и правеха всичко против него. Политика, брат, мръсна работа. Двулични, комплексирани, егоисти - това са изброените "сподвижници". Аз наистина мислех Танев за по-разумен.


01 Август 2021 21:22 | КИРО ПЕТКА
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

АКО НЕ БЕШЕ МИТКО ТАНЕВ, БРЪЧКОВ КИ ПРОДАВАШЕ ОЩЕ ПАСТИ ЗА ЗЪБИ ОТ СЛУЖЕБНАТА КОЛА!


01 Август 2021 21:32 | КИРО ПЕТКА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

БРЪЧКОВ СИ ИЗМИВАШЕ РЪЦЕТЕ КАТО КАЗВАШЕ ТАНЕВ ТАКА МИ КАЗА, ТАНЕВ ТА ТАНЕВ, ЗАТВА И МУ КАЗАХМЕ НА БРЪЧКОВ ДА СЕ ОТДЕЛИ ОТ ТАНЕВ. АМА СЛЕД ТРЕТИЯ МЕСЕЦ ТАНЕВ ВЕЧЕ НЕ БЕШЕ С НЕГО И НЕМАШЕ С КОЙ ДА СЕ ОПРАВДАВА И НАКРАЯ ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ, ЧЕ БРЪЧКОВ СИ Е МРЪСЕН, ДОЛЕН И АЛЧЕН ИНТРИГАНТ.


01 Август 2021 21:37 | Петка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не е много сигурно като знам позицията, която имаше тогава. Но е сигурно, че щяха да са си същите - и Танев, и Митрев, и Бацанка, и още много знайни и незнайни герои, ако не беше Бръчков. Проблема им бе, че в един момент решиха, че без тях света ще спре, че са важни, че те са в основата на всичко. Е, не само, че не са фактор, но и сами си правят проблемите.


01 Август 2021 22:42 | Асен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Верно е че политиката е мръсна работа. На тия дек Танев най-много помага, баш тия му забиха нож в гърба (бръчков, динев, захов, изгоренков и т. н.), а на Бацанова и Бръчков и Тренчев я издокараха...


01 Август 2021 23:00 | Петка
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Не знам какво точно имаш предвид, че му са забили нож в гърба. Истината е, че каквото сам си е направил никой от тях не можеше да му направи. Имам предвид това, че не те направиха грешките заради които стана неудобен и нежелан от ръководството на ГЕРБ. Нещо не си спомням Танев да е помагал на Динев, Захов и Изгоренков. Освен ако имаш предвид, че сам направи грешки, които го лишиха от позициите, които имаше и им даде възможност на тях. А що се отнася до проблемите му с борсата за пореден път казвам, че той се е предоверил на Митрев, който му е обещал лесно и почти без пари да му оправи нещата. В крайна сметка не само, че не му е свършил работа, но го е вкарал и в неприятности. Това е истината. И Бръчков ако е бил толкоз лош до сега да му беше отрязал главата в кръста, но не е, нали?!?!


01 Август 2021 23:04 | Петка
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Уф, забравих за Бацанова. Нека да спомена, че и на нея Митрев й обещаваше светло бъдеще, но я остави в калта. Направо - все едно им взе близалките на децата.


01 Август 2021 23:35 | Асен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Явно доста неща не знаеш..... динев даже два ножа му заби. Ич не знам каков проблем му измислил за борсата и кой точно е бил виновен за проблема ама и тъп да си ки се сетиш, че ако Бръчков е искал да нема проблем нема да е имало.....


02 Август 2021 07:17 | Петка
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ако ти е по-лесно да си мислиш, че доста неща не се знаят не само от мен, но и от широката аудитория, то тогава продължавай да се заблуждаваш. Но не можеш да виниш другите играчи, че се възползват от грешките на другите. А иначе е добре да си спомниш думите на бившия главен архитект: "Този ЗУТ ме прави Господ, и Кмета не може да копче да ми каже... ". Все пак с тази теза той омагьоса и Танев, и Бацанова, и куп още хора, та даже и кмета, който ако е мислел, че тоя ще набърка толкова каши нямаше да го остави да си развява байрака. Така че никой не е виновен за грешката и на Танев, и на Бацанова, че му се подведоха на Митрев - и проектите уж им е правил, и процедурите уж им е провел. Дръжки ... Че после - Бръчков им е бил виновен.


02 Август 2021 10:52 | Баба Мара
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

От политиката по-мръсно нещо няма. От коментарите по-горе става ясно, че всички наши " политици " работят само за своя собствена сметко, а не за нас данъкоплатците, които им плащаме заплатите и те трябва да се отчитат пред нас - ако щеш и на площада . Има озвучаване . и дано се отчета


02 Август 2021 11:10 | До Запознат
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Прав си и аз така знам, че е. Този човек не случи на зетове .Росен по казината, Гегата по къщите комар играе, уж он беше черната овца, ама и оня дребния е хиена. Само взима пари от Пауло фюрера, и не само. Съжалявам го на църното.


02 Август 2021 11:28 | До Запознат
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не го съжалявайте татко й, той си е направил неговото. Питай Марио за него кой е бил номер 1. Легенди ще ти разправя. Има си къща, направи им и на тия, що места изкупи, качи се по Конгуро виличка която само я разширява. Там видех, че си приготвя зимнината, уреди си щерките едната в общината, другата във ВИК без конкурс . Гошо чашката на хубава работа. Що го жалите.


02 Август 2021 11:30 | konuda-bacanka
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ВИЖТЕ КАКВИ МОТКИ ПРАВЯТ С ФИРМИТЕ БАЦАНКА, АНГЕЛ ТАНЕВ, МИТТА БАЦАНО-МИКИ МАУС И ДРУГИ ГЕРОИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ
Фирма ИВАНОВ ТРЕЙД -2016 ЕООД с ЕИК/ПИК 101678154 е основана на 4 Юли 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БАЦ-2005", но на 23 Март 2016 година то бива сменено на сегашното "ИВАНОВ ТРЕЙД -2016". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, а началният внесен капитал е в размер на 5, 000 лева.
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. Тракия, 16
https://papagal.bg/person/B143328B65DD35E374E46B78778397A3F192D8E8E160D0FE2F7520EB42FAFF1C
работата мирише доста с тези фирми и тези въртележки от човек на човек. от кога бацанка живее на улица тракия 16?
танев и той съжителства с бацанка ли :) а сиктер бе.
оня от беласица ли ви вкара всички в тази далавера да пишете фирмите си на гошката пойразчето? да му ядете главата :)


02 Август 2021 11:32 | konuda-bacanka
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ВИЖТЕ КАКВИ МОТКИ ПРАВЯТ С ФИРМИТЕ БАЦАНКА, АНГЕЛ ТАНЕВ, МИТТА БАЦАНО-МИКИ МАУС И ДРУГИ ГЕРОИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ
Фирма ИВАНОВ ТРЕЙД -2016 ЕООД с ЕИК/ПИК 101678154 е основана на 4 Юли 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БАЦ-2005", но на 23 Март 2016 година то бива сменено на сегашното "ИВАНОВ ТРЕЙД -2016". Седалището на компанията се намира в гр. Петрич, а началният внесен капитал е в размер на 5, 000 лева.
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. Тракия, 16
https://papagal.bg/person/B143328B65DD35E374E46B78778397A3F192D8E8E160D0FE2F7520EB42FAFF1C
работата мирише доста с тези фирми и тези въртележки от човек на човек. от кога бацанка живее на улица тракия 16?
танев и той съжителства с бацанка ли :) а сиктер бе.
оня от беласица ли ви вкара всички в тази далавера да пишете фирмите си на гошката пойразчето? да му ядете главата :)


02 Август 2021 11:39 | konuda-bacanka
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

потърсете в google. bg - papagal. bg
след това в търсачата напишете да търсите за фирма БАЦ-2005
вижте на кой на името се води и как са я прехвърлили.
2008-10-20
Промяна управители
- ДОБРИНКА СТОЕВА БАЦАНОВА
+ Димитър Христов Бацанов
Промяна едноличен собственик на капитала
- ДОБРИНКА СТОЕВА БАЦАНОВА
+ ДИМИТЪР ХРИСТОВ БАЦАНОВ
2016-03-23
Промяна наименование
Името се сменя от БАЦ-2005 на ИВАНОВ ТРЕЙД -2016
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. ЦАР БОРИС III 45
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. Тракия, 16
Промяна управители
- Димитър Христов Бацанов
+ ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ ИВАНОВ
Промяна едноличен собственик на капитала
- ДИМИТЪР ХРИСТОВ БАЦАНОВ
+ ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ ИВАНОВ
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ ИВАНОВ (свързан с 13 фирми)
натиснее на името ГЕОРГИ... и разгледайте фирмите и собствениците. кога как са се сменяло.
мижи кьорчо да те лажа


02 Август 2021 11:39 | konuda-bacanka
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

потърсете в google. bg - papagal. bg
след това в търсачата напишете да търсите за фирма БАЦ-2005
вижте на кой на името се води и как са я прехвърлили.
2008-10-20
Промяна управители
- ДОБРИНКА СТОЕВА БАЦАНОВА
+ Димитър Христов Бацанов
Промяна едноличен собственик на капитала
- ДОБРИНКА СТОЕВА БАЦАНОВА
+ ДИМИТЪР ХРИСТОВ БАЦАНОВ
2016-03-23
Промяна наименование
Името се сменя от БАЦ-2005 на ИВАНОВ ТРЕЙД -2016
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. ЦАР БОРИС III 45
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Петрич, ул. Тракия, 16
Промяна управители
- Димитър Христов Бацанов
+ ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ ИВАНОВ
Промяна едноличен собственик на капитала
- ДИМИТЪР ХРИСТОВ БАЦАНОВ
+ ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ ИВАНОВ
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ ИВАНОВ (свързан с 13 фирми)
натиснее на името ГЕОРГИ... и разгледайте фирмите и собствениците. кога как са се сменяло.
мижи кьорчо да те лажа


02 Август 2021 11:42 | До Запознат
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ей вие таневите не спите бе! Само лъжливи компромати. Защо се борите незнам. Кмет старио никога нема да стане, оти в Петрич сте недолюбвани, синовете му ич та ич, не ги бива за крива слива. Шо се бъркате в работата на Бръчков, кой Беха снимали за пазарлъци на дървесина? кой? На кой хванаха баба му с канабис засаден в Беласица, кой има пасища и с каква цел? Цървули....!


02 Август 2021 11:51 | konuda-bacanka
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

всички познаваме въпросния гошо. ходи по града и търси стотинки за бира. живее над гробището до 5-те кюшета отсреща. в една разрушена къща. там ли е офиса на бац? не ве е срам сичките с мръсните ви долни номера. цял живот сте такива долни хора.


02 Август 2021 11:53 | здрасти
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

каква им е далаверата? защо слагат фирмите на други имена и на просяци? с каква цел ги правят тези схеми?


02 Август 2021 11:58 | полицаец
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ебаси схемите гнили. божков пасти да яде. докато има такива терикати няма дс де оправи никога тази държаса. неее


02 Август 2021 12:02 | Запознат
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Бръчков му спретна на Танев среща с горските, за да го снимат и да изкарват думи от контекста. Канабис хванаха в двора на Георги Ангелски (десната ръка на Бръчков). В работата на Бръчков се бърка Прокуратурата на Република България. За сега си плаща стабилно и е спокоен, но парите Бръчкови некой ден ки свършат и ще го закопчат. То не са една или две далавери!


02 Август 2021 12:04 | загрижен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

прокуратурата да се самосезира. как така на подобни лица им слагат на гърба толкова фирми. да се потърси отговорност и на нотариуси и други където подписват и те. всички са заменшени. затвор!!!


02 Август 2021 12:12 | комшиите
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

от такива хора като бацанка неможе да се очаква нещо повече. долни, нагли и прости селяни. цял живот се опитват да мачкат хората. мръсни хора в дъното на душата си. тоалетната четка е по чиста.


02 Август 2021 13:17 | Бац
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Каня ви всички да направим едно предаване по кабелната и да изясним всичко


02 Август 2021 16:19 | Петричанин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Опааа


02 Август 2021 18:41 | Петричанец
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Бацанка е още по-голема гнастия от колко пише тук


02 Август 2021 18:43 | Михнево
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Цел град и селата е оплела у кабели грозна картина


02 Август 2021 18:47 | Михнево
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

До горния "Бац"
Ей другар ти нормален ли си ве? Аз таа кабеларка не га гледам ти и прайш реклама. Шо она със свинската зурла ли ки задава въпроси или онова недоразумение шопо, шо се опитва да кека и го даваха по "Господари на ефира"?
Ай сиктир от тапанари


03 Август 2021 22:18 | Михнево
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Оти не съм изненадан. Ама щом е за бацанка ки си го премества у другиьо крачол
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар