РегистрацияЗабравена парола

Кризисна ситуация! Свикаха извънреден председателски съвет в събота! Откриха единствено възможния изход от батака, за да спасят онкоболница "Св. Мина"!


16 март 2019 12:23  62 коментара   18053 прочитаОтменят решение на ОБС за д-р Р. Кондев! Извънредна сесия връща д-р Г. Георгиев на поста управител, прегласуват предложение на кмета Камбитов от ноември 2018 г. - Договорът на Георгиев да бъде продължен за 3 години...


Извънреден председателски съвет днес в Благоевград за насрочване на извънредна сесия на местния парламент. Поводът е кризисната ситуация, която се развихри в последната седмица и засегна съществуването на единствената в областта Онкологична болница "Св. Мина", за което struma.com ви информира.

След дни наред лутане, намериха изход от патовата ситуация, която се създаде на последната сесия на ОБС. На нея, местните парламентаристи гласуваха предложение на д. р Христо Таковски, шефът на вътрешно отделение в МБАЛ Благоевград, д-р Румен Кондев, да заеме мястото на освободения от общински съвет управител на онкоболницата, д-р Георги Георгиев.

Съветниците гласуваха без да видят новия управител в залата, без да чуят мнението на директора на МБАЛ Благоевград д-р Митев, без да попитат отговаря ли Кондев на условията за пред Здравната каса и още куп недогледани неща, и подкрепиха "сляпо" предложението.

Час след тяхното решение се заформи страшен батак, от който дни наред 2 болници не могат да излязат. Вчера болницата бе без управител и отговорен служител, който да подписва документи, нужни за пред Здравната каса, свързани с лечението на тежко болните пациенти в онкоклиниката.

Пациентите от две болници, както и медицинския персонал от Вътрешно отделение на МБАЛ, чийто шеф Кондев бе измъкнат с решението, под носа на директора на болницата Митев, изпаднаха в паника от решението на местния общински съвет. Да не говорим, че решението не бе обмислено, тъй като се оказа, че Кондев не бе подал молба за напускане от болницата, Митев не знаеше за избора му и стъпи здраво на достойна позиция, бранеща здравното заведение, което управлява.

Д-р Митев заяви, че няма да освободи Кондев, тъй като и в МБАЛ кризата с кадрите е сериозна и никой няма право да лишава неговите пациенти от качествено здравно обслужване. Кондев мълчеше, докато вчера не стана ясно, че е се е отказал от решението на съветниците и не иска да оглавява онкоклиниката.

Здравната каса бе поставена в ситуация, в която не можеше да отпуска лекарства на онкоклиниката, защото няма кой да подпише документацията и съответно няма кой да плати лечението. Председателят на Общински съвет Радослав Тасков, правеше совалки наляво на дясно, в търсене на изход от кризисната ситуация, силно притеснен, тъй като решението бе взето от общинския съвет, който той ръководи, а недогледаното предложение за Кондев. бе направено от член на неговата парламентрна група. Тасков, сякаш пое отговорността за него.

Вчера в патовата ситуация се намеси и градоначалникът Камбитов, който проведе разговор с единствения, отговарящ на изискванията за мястото, старият управител, д-р Георги Георгиев, с когото са говорили и д-р Огнян Митев и шефа на Здравната каса Ивайло Димитров, за да го склонят да се върне на работа в Онкоклиниката. Въпросът бе на "живот и смърт". Разбира се, Георгиев ще се върне ако това бъде позволено от местните общински съветници, които трябва да гласуват отново.

Какво предстои?!

Предстои извънредна сесия, на която местните парламентаристи ще трябва да гласуват предложение за отмяна на решението им за назначаване на Кондев на поста шеф на болница "Св. Мина" и да отменят решението си за прекратяване на договора на д-р Георги Георгиев. т. е да се съобразят и изпълнят, отхвърленото през ноември 2018 година, предложение на кмета Камбитов - Договорът на д-р Г. Георгиев да бъде продължен, заради предвидените от Камбитов главоболия около управлението на болницата. Две решения на местния съвет трябва да бъдат прегласувани,

а цената е - Спасяване на Онкоклиниката в Благоевград.

Тук е мястото да припомним на някои от съветниците, които си позволиха отново да търсят под вола теле, водени отново от криворазбраната си политика и обвинявайки градоначалника Камбитов за батака в болниците, че:

В случая кметът Атанас Камбитов и администрацията му изпълниха едно съветническо решение, взето на сляпо от местните парламентаристи, които гласуваха, някои водени от лични амбиции, други от политически и трети, които въобще не разбраха за какво става въпрос. В крайна сметка резултатът е: Поправителен за местния ОБС и нови оздравителни решения.

Случилото се в онкоболницата бе грандиозен скандал. Добрата новина е, че дават възможност на ОБС да поправи грешката си, към която ние бяхме безпощадни, защото тук на карта бе заложен животът и здравето на стотици пациенти. Извънредната сесия ще бъде свикана в понеделник, а дневният ред, определен от председателския съвет, който се проведе извънредно, днес.

П. Петрова

Още за: съвет  сесия  парламент  болница Още от: Общество

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


62 коментара

16 март 2019 12:28 | д-р Ох Боли
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

Ако д-р Георгиев е мъж с топки ще им тегли еднатлъста и сочна "благословия" с имената на близки роднини от женски род и ще си иде в някоя частна болница да си гледа рахата!


16 март 2019 13:10 | д-р Т.
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Поздравления струма ком за това как изведохте тази тема, резултатно, браво. прав е първия коментатор обаче гецата трябва да им бие един шут и да не се върне защото го смачкаха не само съветниците, а и подчинен в клиниката му


16 март 2019 13:12 | Стамат
Оценка:
19
 (
27
 гласа)

Поправка на поправката. Айде видя се какви неграмотници са кмет, съветници, Тасков тъпото, еле па Мама-кажа.


16 март 2019 13:12 | мале
Оценка:
19
 (
23
 гласа)

циркаджии


16 март 2019 13:16 | f/y
Оценка:
-5
 (
21
 гласа)

И кво стана сега Камбитов пак се оказа безгрешен пророк, а абе вода можете да му носите на кмето, па на неговата дойдохте


16 март 2019 13:50 | Смях
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

И са кво стана виновни са тези които през цялото време не се криха от проблема .А мишките които си гледаха сеир станаха лъвове. Аман от поръчкова журналистика


16 март 2019 15:05 | Моне
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Време е хирургията да има нов завеждащ!


16 март 2019 15:21 | Гербер
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

С "родилни " мъки ще се реши казуса, но с това пак се потулват виновните ..и се издига в култ Митев..... Ами на него и борда на директорите, това му е основно задължение, за това му се плаща. А д р Георгиев е достатъчно хуманен, за да спаси положението, въпреки моралните щети, които е понесъл. А проследяването докрай на събитието е достойна проява на Струма онлайн. Браво.


16 март 2019 15:26 | ЛЕКАР
Оценка:
21
 (
27
 гласа)

СТРУКТУРНА РЕФОРМА - НЕЗАБАВНО ЗАКРИВАНЕ НА ХИРУРГИЯТА, ТАКОВСКИ В ПЕНСИЯ. СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ ДО ГИНЕКОЛОГИЯ. ОСТАВА ПО ЕДИН ЛЕКАР ОТ ТЕЗИ ОТДЕЛЕНИЯ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ ЗА БОЛНИТЕ НА ХИМИОТЕРАПИЯ И ЛЪЧЕЛЕЧЕНИЕ, КАКТО И ЗА АМБУЛАТОРНИ КОНСУЛТАЦИИ.
НА ТОЗИ ГРАД - ТРИ ХИРУРГИИ С ТОЗИ ОБЕМ НА ДЕЙНОСТ СА СКАНДАЛНО МНОГО, КАКТО И ТРИ ГИНЕКОЛОГИИ.
ТАКОВСКИ Е ОТЛИЧЕН ХИРУРГ, НО С ОПИТИТЕ СИ ДА ДИКТУВА ПОЛОЖЕНИЕТО В БОЛНИЦАТА ВОДИ ДО ПЪЛЕН ХАОС В ЛЕЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ, КАКТО И ПОДВЕЖДА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ И ЗДРАВНАТА КОМИСИЯ
ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО НИВО НА СЪВЕТНИЦИТЕ, НО НИЕ ГИ ИЗБРАХМЕ !!!! НАЛИ ТАКА ?????
ЗА ТОВА ПРЕДИ ИЗБОРИ СЕ МИСЛИ !!!!!
ЧУДЕСЕН УРОК ЗА ХОРАТА С НОРМАЛНО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО !!!!!


16 март 2019 15:27 | Добри
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Камбитов наистина е без грешен, в тесен кръг още преди първия мандат беше казал-егати града, щом аз съм кмет.


16 март 2019 15:28 | Реалност
Оценка:
18
 (
24
 гласа)

АКО КАМБИТОВ СПЕЧЕЛИ НАЕСЕН, СКОРО В ГРАДА ЩЕ ОСТАНАТ САМО ДЪРЖАВНИТЕ КАЛИНКИ, ДОКАРАНИ ОТ СЕЛА И ПАЛАНКИ, ДВЕ ТРИ ФИРМИ БЛИЗКИ ДО ГЕРБ И КМЕТА, ПЕНСИОНЕРИ И РОМИ.


16 март 2019 15:29 | РАЗОЧАРОВАН
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

Доктор Георгиев отново показа, че освен добър специалист е и ЧОВЕК!


16 март 2019 15:40 | Минчо
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Най слабия общински съвет с най слабия кмет.


16 март 2019 15:44 | До Реалност
Оценка:
4
 (
12
 гласа)

Далеч си от реалността. Не виждаш по-далеч от носа си. И явно не знаеш какво е "калинка". За сведение - това са тези неуки общински съветници, които от простотия и злоба докарват такива проблеми.


16 март 2019 15:53 | 123
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Хайде Таковски в пенсия, наесен вън от общинския съвет да си седи у дома и оттам да върти мръсните си интриги! Да видим дали ще може хахах!, Лъсна му мръсната интересчийска същност!


16 март 2019 16:05 | Нострадамус
Оценка:
-5
 (
23
 гласа)

Коментиращите не плюйте по Таковски да не му станете пациенти. Малко уважение към човек отдал живота си на медицината писарушки прости. А що се отнася до общински съвет ние сме си ги избрали а тези които напъват да стават са още по зле и от тия.


16 март 2019 16:25 | Римлянката
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

Георгиев бе назначен на поста при перектни финансови резултати, а само 4 години по късно задълженията са 4 милиона лева, таа че спрете да възхвалявате "управника" Георгиев. Незабавно назначаване на икономист и ревизия на управлението на този крадец


16 март 2019 16:26 | Гербер
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Да вярно е, че е помогнал на много хора, всички знаем, че е добър в областта си, но защо му трябва да се цапа с политика, с кадруване, и да прави тези каши.


16 март 2019 16:39 | Вън орките.
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Вън от общинския съвет всички интересчии и недалновидни екземпляри като калоянчо, балито, загриженото за себе си златенце, които с истериите си накарахте Георгиев да си тръгне. Нещастници.


16 март 2019 16:52 | Nicola маrinov
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Благоевгад загива заради изключително простия народ, които се навъди . Управляват ни хора с крайно ограничен умствен багаж, които освен клюки и интереси от нищо друго не се интересуват Прости, та чак вдлъбнати .Писва ми да чета коментарите как едни себеподобни се плюят използвайки грозни обиди . Кризата е най-вече в интелекта, морала и липсата на сравнително "градски " хора, в Благоевград. Заслужавате си и съдбата и управниците и града и държавата . Простотията се наказва най-много от всичко . А съчетана със злоба, става проклетия .Е, какво заслужава един проклет народ??? Почвайте да ме плюете, здраво


16 март 2019 16:58 | круме
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

прав си маринов, прав ! Не само прост ма и грозен народ бе гледат ровешката като че ли си им изел десерто, каквато душата, такъв и образо, що ме интересува че нема що да ядете, че сте бедни що все вина търсите у другите за неудачите си . Умен човек беден нема .Така да знаете, все ще намери нещо, с което да издържа семейството си, другото са Охтики от които вече ми се драйфа 63


16 март 2019 17:04 | Орлин махала
Оценка:
17
 (
21
 гласа)

Единствено селяните докарани в града и назначени на държавни местенца не виждат реалността, че Благоевград стана град-призрак, без работа, без млади хора, с ниски доходи и мръсен въздух. Не са виновни хората, които пишат или говорят против кмета и смешния общински съвет, те не ръководят града.


16 март 2019 17:07 | Кольо
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

За неразбралите герберасти-герб и хората на Тасков са мнозинство, не търсете вината при тъй наречените опизиционери.


16 март 2019 17:08 | Златна
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Опозицията не управлява града, показва грешките на кметчето.


16 март 2019 17:09 | д-р Карк
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

в цялата тази ситуация се радвам искрено за твърдата позиция на струма ком, този път показахте обективност мъдрост и смелост бих казал. единствено вие усетихте проблема и всъщност помогнахте на онкоболницата . Поздравления и честито на д-р Георгиев за новия стар пост . Браво Геца прояви човещина а съвета просто не искам да го коментирам-безбожници


16 март 2019 17:12 | страничен наблюдател
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

това е позор, срам за града всички са един дол дренки но този път не бяха просто смешни бяха трагични а оня въртиопашко дето днеска е директор утре не е просто ме умилява и ще ме разплаче .Браво бе мъжкар .добре е че в крайна сметка болницата ще работи наскачахте се показахте си мераците сега си яжте попарата


16 март 2019 17:13 | ЦЕЦО
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Струма. Ком са за позиция, която каже Камбитов, те нямат собствено мнение, защото са зависими. Наесен пак ще се боядисат, няма да им е за първи път.


16 март 2019 17:25 | 44444
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

мислиш ли че в случая позицията на камбитов е да се разлайват кучетата, а отворко ?! Ако си го мислиш си много тъп . що се отнася до зависимостта -едни са зависими от камбитов, други от дончо бали, трети от делян пеевски, четвъри от разни чужди влияния така че не откриваш топлата вода . Проблемът е да имаш куража да браниш позиция каквато си заел, а не да се въртиш като слънчоглед наляво, надясно и по средата .


16 март 2019 17:28 | ха-ха
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

е признавам верни сте му на камбитов ма като го сменат на кой ще служите, а ?


16 март 2019 17:37 | РАЗОЧАРОВАН
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

АКО ТЕЗИ, КОИТО СЕГА ОБВИНЯВАТ ДОКТОР ГЕОРГИЕВ, ЧЕ СЕ Е СЪГЛАСИЛ ДА СЕ ВЪРНЕ БЯХА ПОТЪРПЕВШИ. НЯМАШЕ ДА ГОВОРЯТ ТАКА, А ЩЯХА ДА СЕ МОЛЯТ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ.
И ЩЯХА НЕ ДА ПЛАЧАТ ЗА ФИНАНСОВИТЕ РЕЗУЛТАТИ А БОЛНИЦАТА, А ЗА ТОВА С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО ДА СЕ ПОДСИГУРИ ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛНИТЕ


16 март 2019 17:49 | ЦЕЦО
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Струма, противоречите си, вие сами си признахте, че за пари правите определени услуги. А днес служите на герб и кмета, утре на други, след година на трети, това се нарича-журналистическа проституция.


16 март 2019 17:50 | Ромео
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

ХА ХА, СТРУМАДЖИЙЧЕТА, РАЗКРИТИ СТЕ.


16 март 2019 17:52 | Бимбо
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Сайта заприличва все повече на някогашния вестник Стършел.


16 март 2019 17:59 | ха-ха
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

голяма каша страшна бъркотия, толко ли не можаха да намерят подготвен човек да оглави диспансера това вече е пълно безумие, уволняват го веднъг сега ще го връщат абеее хора


16 март 2019 18:01 | iex
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Май ще бъде интересна сесията никъде не прочетох че д-р георгиев е съгласен, ами ако и той преспи и се откаже какво ще правим, а ?1


16 март 2019 18:04 | Георги Янакиев
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Имам само един въпрос към уважаемите журналисти от сайта-журналистите не трябва ли да бъдат безпристрастни и да не служат на никоя политическа партия?


16 март 2019 18:05 | Аь
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Всички които пишете не знаете, какво се е случило!


16 март 2019 18:08 | Христина Филипова
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Обясни ни господин всезнайко.


16 март 2019 18:09 | Олаф
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Само не издигайте в култ такофски. Бил добър лекар, отдал живота си на медицината? А дали е така? такофски така и не осъзна, че вече е 21 век. Остана си в 20. Нищо ново не въведе и продължава да инвалидизира бедните пациенти с методики от 20 век, които вече никой не прилага. Факт който лесно може да се провери. Отдал живота си на медицината..... хахаха...! Та той безплатно нищо не прави. Плащаш и тогава ти обръща внимание, а понякога даже и да платиш на него, друг му върши работата. Ами какво да кажем за това, че по негови думи това е бутикова болница, но за определени хора, подарена му от седесарско ченгеджийската пасмина. И за последно лъснаха интересаджийските му интриги. Който не слушка - ВЪН! За това се стигна и да гафа с д- р Георгиев, но този път се ос..... ра тотално. Така, че “ заслужилият” и “ велик” в собствените си очи е време да си ходи. Баста!!!


16 март 2019 18:12 | Mr;d
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Абсолютно си прав колега . Да напуска и ОБС като поеме отговорността дали ще има куража да го направи? Тая бъркотия принизи съвета и пострада авторитета и на невинни хора


16 март 2019 18:27 | ГНУСЬО
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

И сега какво правим


16 март 2019 20:12 | ....
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Стига ни една държавна болница в града.
Вместо да мислят, просто Онкоболницата става филиал с едно ръководство и администрация. Какво има да се мисли, ще се спестят и доста заплати!!!
Т. е ще има 1 директор, а останслите ще са зав. отделения.
Ще има 1 лаборатория, 1 аптека и. т. н
Писна ми от простаци жадни за директори!!


16 март 2019 20:48 | Гербер
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Лошото е, че общ съвет и кмета нямат куража да обединят двете здравни заведения, защото нямат виждане и мениджърски умения. А това е най разумнон Общата хирургия в Онкото си я измисли въпросния хирург, а кому беше нужно? ....никой не знае.... само на него, лично, собствено отделение. А иначе си беше нах_добрия хирург и в многопрофилната болница, но ..жаждата за власт е необуздана и явно е надделяла... шеф на СДС с големи възможности..... що пък не


17 март 2019 00:43 | Аь
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Да беше най добрия хирург сега оперира пъпки, а най лошото е, че е решил, че е голям политик, май е време да си ползва пенсията в спокойна обстановка


17 март 2019 01:12 | Аь
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Ако др Георгиев се върне при засдалата се ситуация, ще постъпи като мъж и професионалист


17 март 2019 08:15 | старогражданин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Политиката даде власт на много третокласни доктори на местно ниво. Сами си създават проблеми и сами си ги решават с много шум и суперлативи. Изпуснах едни кавички. Знаете къде да ги сложите. Приятна неделя.


17 март 2019 08:41 | Rumen
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Третокласния ни доктор стана кмет като търговец на дървен материал! Как очаквате от него да менажира кризата в болницата. Като депутат беше член на горската комисия. Там му е мерака или в строителството


17 март 2019 10:22 | Авицена
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

И кой са излекували във тая болница!? За най-малкото те пращат в София! Занимават се със хернии и апандецити! Трябва да се закрие, стига са харчили пари на вятъра!


17 март 2019 11:10 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Rumen да знае, че споменаването на алтернатива на Камбитов от средите на Герб, не съгласувана с Цветанов, е много вредна за момента. Илиан да си наблюдава при всяко пътуване предните гуми, какво му се поднася като храна и напитки-четвърт хапка за начало, следващата след половин час. Същото дори с кафето. Ако нещо го кара да шофира по средата на пътя вместо в дясно -да спира и да търси съдебна експертиза.


17 март 2019 14:14 | Rumen
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Старогражданин, мислех че времето на партийците мина преди 30 код.! Но си прав... за съжаление!


17 март 2019 15:13 | старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Борбата е за много власт и пари в гавния град на Югозапада, а ние се чудиме как да го запазиме като бастион на демокрацията?! Дали изобщо е бил. Въпрос.


17 март 2019 16:21 | Гербер
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Псевдо демокрация. Едни и същи се въртят от една в друга партия ...банално, умръзнаха на народа. Дали някой от тях сега ще докаже, че са политици, като излезе и поеме одговорността за гафа с директорските постове????


17 март 2019 16:23 | Гербер
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

И дали някой от по горна инстанция ще им издърпат публично ушите, поне за комофлаж.?


17 март 2019 19:05 | Аь
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

В цялата се ситуация пишете за др Таковски като хирург, не забравяйте, че е председател на комисията по здравеопазване и май той забърка тази каша, а сега, кой ще вади кестените от огъня, кой ще си опари ръцете Във всички цивилизовани държави хората си подават оставки! Но май над цени интелигонста и морала


17 март 2019 19:18 | Аь
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

А къде е морала и интелекта на всички, които ни управляват, господа, ние не сме само електорат, ние можем и да мислим, не забравяйте това и не ставйте смешни, когато се опитвате да манипулирате! Колкото и да ви е странно в тази държава все още някой мисли


17 март 2019 19:44 | Пиринец
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

А днес любимия на хиляди джумалии Пирин загуби от село Ерден с население 516 жители. Виновници за трагичното състояние на пиринката са тримата мускетари (кмета, кучката и Венко Попов).


17 март 2019 19:55 | ЗНАИКО
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

ЦЯЛАТА ГНУСОТИЯ ИДВА ОТ КМЕТЧЕТО А ОКТОМВРИ Е ДАЛЕЧ И ЗА ТОВА УТРЕ ДА ГРАБНЕМ ТОЯГИТЕ И ДА ГО ПОДКАРАМЕ КЪМ ПАДЕЖ ТА ТОИ СЕМЕИСТВОТО СИ НЕ МОЖЕ ДА ПОДРЕДИ А ГРАДЪ ЛИ ИСКАМЕ ДА НИ ПОДРЕДИ ДА НЕ ДОПУСКАМЕ ДА НИ ДОВЪРШИ ХУБАВИЯТ НИ ГРАД


17 март 2019 21:15 | Гербер
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ще ми се да сме всички мислещи, но има едно но" матерялът"е лош и това е тъжно. До тук се оказва, че мислещите са малцинство, ....тъжно.... как да стане обратното..... да се намалят примирите мозъци, които се продават за кебапчета или ..п о с т и в е.... и забележете ни управляват живота.


17 март 2019 22:21 | Аь
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кебапчета са хубаво нещо за онзи мургав електорат, а ако аз знам какво трябва да изисквам вие, господа управници олеквате, пък и не знам, някой изисква ли от Вас ценз, пък може би трябва да преминавате тест за интелигентност поне за ниво 6клсс


18 март 2019 06:38 | Сирма Войвода
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Случилото се показва на какво елементарно ниво се "оперира" в Този Град... в Който Аз съм Роден....
Хм, дали не е време някой от ръководните дейци да ходят и да се издигнат до място дето може да излязат от малкия гьол и да видят че този гьол не е единственото "море" дето има на света. Ама проблема е има мноооого жаби които не се усещат, че това не е море, а просто малък гьол дето може лесно да изсъхне и даже големите жаби няма да имат възможност да немерят комари и тем подобни да ги изядат или които да ги избират. Случката с тези две болници и кадрите дето ги няма (или не искат да бъдат сложени) са много показателни. Ама комарчетата в гьола още не са го разбрали. Дано по-скоро се пресуши тоя гьол, че наистина става много тъпо.


18 март 2019 20:35 | РОМ ОТ З М К .
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

УВЕРИЯВАМ ВИ ЧЕ КАМБИТОВ НА ЕСЕН ЕДИН РОМСКИ ГЛАС НЯМА ДА ИМА


19 март 2019 09:29 | Чавдар
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Как бе всички разбирате от всичко немога да си обясна? д-р Таковски е най - добрия лекар в Благоевград. Който не се е докоснал до него, той незнае. Относто общински съвет, та той е председател на комисията, той предлага, съветниците гласуват. Дайте вие отворковци предложение кой да застане начело на болницата? аааа неможете, само кълвете по клавиатурата и злорадствате. Заслужавате си съдбата на мизерници. Пф. гаден народ, завистлив, злобен. Толкова зле Онкото не е била никога..... знаете ли защо? Защо ли питам, та Вие всичко знаете.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Кирилизация
<- ползвайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако нямате кирилица

ИмеКоментар

Въведете кода от картинката

    
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.