„Кралете на Запада” събира над 100 брейк танцьори в Благоевград

20 април 2016 15:54   3556 прочита


Най-добрите брейкъри от цялата страна се срещат в Благоевград за поредна година в състезанието „King of the west”. Над 100 брейк танцьори са потвърдили участие и ще излязат в „битка” на 23 април от 12.00 часа на площад „Македония”.

Акробатика, фрийзове, пластика и много емоции обещава срещата на най- добрите в „уличните” танци. Брейк турнирът ще бъде под ръководството на популярният брейкър Джоката. Най- популярните парчета ще пуска DJ Delyan Tempo. Събитието ще премине в три категории „битки” 1 срещу 1 деца, 1 срещу 1 жени и 1 срещу 1 мъже.

Най-добрите в съответните категории ще получат награди и грамоти, осигурени от Община Благоевград и Общински младежки дом. „Кралете на Запада” се превърна в традиционна среща, която има за цел да популяризира този модерен стил танци, който съчетава физически умения и развива двигателните способности на деца и тийнейджъри. За трета поредна година в организирането на събитието участват Община Благоевград, Общински младежки дом и "The Goblinz Crew PEACE " под ръководството на Добрин Янев.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар