Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете  
   –егистрац舫абравена парола

 метът на Ѕанско √. »кономов: –ешението на ¬ј— е разочароващо и в ущърб на всички


19 януари 2019 11:58  8 коментара   11281 прочита»ма един неоспорим факт - ¬ј— окончателно отмени решението на ѕравителството от кра€ на миналата година, с което б€ха приети промени в ѕлана за управление на Ќѕ ѕирин. “ази развръзка е разочароваща и в ущърб, преди всичко на местната общност, на хората и бизнеса от цели€ регион, зад чиито интереси винаги съм заставал. ¬инаги съм отсто€вал също спазването на един разумен баланс по отношението на екологи€та.

Ќо също така е и факт, че съдът отсъжда на база на съществуващото законодателство.

—лед решението на ¬ј—, все по-€сно става, че повече от спешно е предприемането на промени в законите, които зас€гат уреждането на тази матери€. ¬ противен случай, развитието на зимни€ туризъм е застрашено и ни очаква застой.

ќтдавна твърд€, че за окончателното разрешаване на тези спорове, би тр€бвало да се промен€т текстове в «акона за защитените територии и в «акона за горите.

» парламентът би тр€бвало да реши в каква посока....

Ќе е нормално по един и същ текст да има коренно различни съдебни решени€. ¬ редица мои из€влени€ съм го твърд€л и ще продължавам да го твърд€. ƒано този път да бъда чут!, написа кметът на Ѕанско √еорги »кономов на страницата си в социалната мрежа. –ешението на ¬ј— попари надеждите на банскалии, които отново заплашват с протестни действи€.

ѕ. »ванов

ќще за: ¬ј—  решение  промени  план ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


8 коментара

19 януари 2019 15:00 | ?
ќценка:
15
 (
19
 гласа)

"повече от спешно е предприемането на промени в законите, които зас€гат уреждането на тази матери€". ƒа се чете - "законите н€мат никакво значение. “е са за простолюдието.  огато ÷еко и Ѕоко тр€бва узаконено да откраднат едни милиони, те ще си напишат каквито им тр€бват закони". “ака от 15 год. Ћукойл е монополист на данъчните складове и никой не приема най-логичните нормативни актове за да разруши монопола, така и ред други, узаконени със закон кражби - “»ћ-аджии, ѕеевци, «латевци, ÷ековци, Ѕоковци. »кономов - ти си подлога!


19 януари 2019 15:02 | ѕравилна реакци€!
ќценка:
8
 (
14
 гласа)

“ова решение ще ощети всички, но най-много кметът »кономов, защото н€ма да може да вземе своите 10%. » още нещо от рода "ƒа би мирно сед€ло - не би чудо вид€ло! ". ¬ смисъл, ако беше изграден първи€т етап /сега съществуващи€т/ по правилата-сега н€маше да е това-да страда ц€лото население! «ащото "зелените" зна€т, че н€ма да е само кабинка! ј друг е въпросът колко ще спечел€т банскалии.  олкото и сега. — изключение на кмета. «ащото и ѕирин по площ не може да се сравни с јлпите, та н€кои да сравн€ват строителство и съоръжени€ тук и там! ƒа! Ќе е добро решението на ¬ј—, но кой е виновен??? –азбира се, че Ќ≈ банскалии, но те сега ще са най-потърпевши. «аради н€кои Ћј ќћЌ»÷», на които никога и нищо не им стига! ¬ъв всеки случай Ќ»“ќ чичо …оргос със скъсани€т потник, Ќ»“ќ г-н ћарк ∆ирардели, който знаем, че всичко си има! ƒругаде тр€бва да търсим заровеното куче! Ќе малко хора зна€т къде!


19 януари 2019 16:13 | Ќикола
ќценка:
-10
 (
16
 гласа)

«лобари с гадни коментари.


19 януари 2019 16:38 | ѕрост
ќценка:
10
 (
14
 гласа)

ј къде вид€ злобата????? ¬ това, че не искаме да ни лъжат, ограбват и използват????? «а това, че утре н€ма да имаме вода за пиене, камо ли за миене, когато зме под снежни върхове???? јко горните са злобари "Ќикола" какъв е, ако не ѕ–ќ—“ј ?!?!?!


19 януари 2019 16:42 | ƒо Ќикола
ќценка:
11
 (
13
 гласа)

 ольо, утре като ти вземат апартамента или бизнеса с нагласена схема, ко€то се покрива от прокурори и управл€ващи. »ли на твой имот, местен велможа вдигне вила щото там по му харесва. ўе ходиш от врата на врата и подметки ще лижеш, но от крокодилските ти сълзи никой онбаши€ н€ма да се трогне. ўото направиха държавата бащини€ и за т€х законите не важат. ƒа не каже, че ско утре бат ти Ѕойко публично застрел€ невинен човек на улицата, н€ма да има кой да го арестива, еле пък да му пивдигне обвинение! ј па дали не е така!


19 януари 2019 20:00 | —то€н
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

» този лифт е достатъчен за Ѕанско “р€бва да се наблегне на инфраструктурата и качеството на услугата Ќ€ма как на влизане по преки€ път дупка до дупка, а на лифта чаках касите до 8. 30 при положение че зна€т, че има доста хора !!


19 януари 2019 21:22 | Ѕанскали€
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

Ќесъгласието Ќ≈ ≈ злоба!!! “ова, че не всички мислим еднакво Ќ≈ ≈ «ЋќЅј! «лобата е в тези, които искат да мислим всички еднакво! ≈, Ќ≈ ћќ∆≈ ƒј —“јЌ≈!


20 януари 2019 15:08 | ћнение
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

ƒо "Ѕанскали€"-та : ћоже, може да стане! —ега, когато герберите заграб€т ц€лата власт, както се готв€т, всички ще пеем една песен на един глас! “е зна€т добре как да ни стискат за гушите, с памук да ни вад€т душите и да ни сложат розови очила! “р€бва да им признаем, че това кумонистите не го умееха до тази степен!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.